Şimdi Ara

Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe

    Daha önce beğenmedim demiştim ama PC yi salonda TV'ye bağlayınca bir zevkli oldu oturduğum yerden oynamak. Demek ki sorun monitörde oynamakmış 😁 6700 xt 4k da 45-55 arası gidiyor geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda Ray Tracing seçeneği bulunmuyor ama Unreal Engine 4 kodlarıyla Ray Tracingi açmayı başardım. Performans olarak oyun performansını epey düşürüyor ama oyunada çok yakışıyor. Anlaşılan optimize edememiş olmalılar ki oyuna eklemediler. Denemek isteyenler oyunun Engine. ini dosyasına aşağıdakileri komutları yazarak gerçek zamanlı yansıma ve gölge efektlerini açabilirler. % 75 e yakın bir performans kaybı oluşturduğunu belirteyim.


    [/script/engine.renderersettings]

    r.RayTracing=True


    [/script/windowstargetplatform.windowstargetsettings]

    DefaultGraphicsRHI=DefaultGraphicsRHI_DX12


    Bu komutları yazıp kaydedin ve Engine. ini dosyasını salt okunur olarak ayarlayın yoksa eski haline geri gelir. Eğer sadece DX12 ile çalışsın dersenizde r.RayTracing=False olarak değiştirin diğer türlü DX12 ile oyun açılınca doğrudan Ray Tracing özellikleride aktif oluyor.


    Oyunu ilk seferde 7 saatte bitirdim ve tekrar başladım. Bu sefer daha yavaş ve her yeri gezerek oynayacağım nede olsa bir kediyiz. Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 





  • Oyun bitti, yaklaşık 5 saat sürüyor, güzel bir deneyimdi.



    Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
  • BayTuruncu kullanıcısına yanıt

    Odanın atmosferi çok güzel görünüyor hocam keyifli oyunlar :)

  • Yeni bitirdim. Toplam 6 saat sürdü. Acayip beğendim ama

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    hikayeyi keşke mutlu sona bağlasalarmış. en azından arkadaşlarıyla buluşsaydı.

    sanki dlc gelecek gibi duruyor

  • Oyunu bitirdim, mutlu ayrıldım diyebilirim.DLC paketi gelirse onuda oynarız.

  • Limbo tadında bir oyun olmuş. Özlemiştik böyle oyunları. Dlc geleceğini çok sanmam.

  • Oyunu PS5'de oynuyorum Plus deluxe'a day one geldiği için. Yer yer biraz sıkıcı bulsamda genel anlamda keyifli.

  • Oyunu toplamda 3 kez oynayıp 20 saatte % 100 oranında bitirdim. Çıkış yapmadan önce herhangi bir oynanış videosu izlemediğim için ilk oynayışımda daha çok hikaye odaklı ilerledim. 2. oynayışımda ise daha yavaş ve her yeri gezerek tüm yan görevler vs ile tamamladım, artık oyunu ezberlediğim için 2 saat altı sürede bitirme başarımını almak adınada speed run ile 3.kez tamamladım. İlk kez bir oyun bunları bana yaptırıyor.Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 



    Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe


    Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe


    Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe




  • Beğendim. Sadece bir yürüyüş simülasyonundan öte bulmacaları ve ilerleyişi çok güzel ve saçmalamadan iyi yapmışlar. Sadece bir yerde takıldım. Ayrıca Türkçe olması ve hikayesi de güzeldi.

  • Oyunu 5 saatte bitirdim. Açıkçası ilk başta pek beklentim yoktu ama yine bir Annapurna klasiği olarak tatlı ve güzel bir oyun olarak hafızama aldım. Mekanlar ve atmosfer oldukça tanıdık ve güzel, bilim-kurgu soslu dostluk hikayesi ise tatlıydı. Kedimizin animasyonları ise o kadar pürüzsüz ki hayret bile ettirdi yer yer. Ayrıca bir yürüme simülatöründen de yer yer çıkmayı bilmiş, çeşitli bulmacalar ve aksiyon sekansları ile de hiç sıkmayan bir oyun olmuş. Bölüm bölüm sizi saldığı yarı açık dünyası da ilgi çekici ve güzeldi. Bu arada o kadar yüksek puanları hak edecek bir oyun değil çünkü oyun dünyasını değiştirecek game-changer bir olayı yok oyunun ama bir Annapurna klasiği olarak iç ısıtmayı da biliyor. 50 TL altı görürse bakılabilir bence.



    Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe




  • Stray’i dün gece tek oturuşta 6 saatte bitirdim. Valla ne yalan söyleyeyim ben sadece bir kediyle öyle gezineceğimiz, biraz da insanların kedi sevgisinden faydalanacak düz bir yürüme simülasyonu bekliyordum ama iyi ki yanılmışım.

    Kedi animasyonları ve kontroller rahat, akıcı olmuş. Oynanışta herhangi ciddi bir problemle karşılaşmadım. Grafikler ve atmosfer, tasarım açısından göze son derece hoş görünüyor. Sadece bazı yerlerde kaplamalar 4-5 yıl öncesine ait gibiydi ama çok fazla alanda olmadığı ve zaten bağımsız bir yapımcıdan çıktığı için pek takılmadım.

    Stray’in beni en çok şaşırtan kısmı ise basit ama etkileyici bir senaryo barındırması ve yarattıkları evrenin ilgi çekici ve tahminimden daha detaylı bir lore’u yani arka plan hikayesi olması oldu. Enfes kurgulanmış distopik bir siberpunk evreni yaratmışlar. Hatta bu konuda Cyberpunk 2077, Deus Ex gibi yapımlardan nerdeyse bir eksiği yok ki bağımsız bir yapımcı için bu büyük bir başarı.

    Onun dışında objelerle girdiğimiz etkileşimler, diyaloglardaki mizah unsurları ve yazım kalitesi, basit ama çözmesi eğlenceli bulmacaları yine Stray’in oldukça keyif aldığım pozitif özellikleri oldu.

    İşte böyle. Sonuç olarak Stray; uçsuz bucaksız açık dünyalarda milyon tane görevle uğraşmak yerine dümdüz ilerleyip kafa dağıtmak istediğiniz bir yapım arıyorsanız şu zamanda ilk tercihlerinizden biri olmalı. Bana da kişisel olarak geçen sene çıkan Kena: Bridge of Spirits hissiyatı verdi nedense. Ondan da çok memnun kalmıştım, Stray de beni son derece tatmin etti


    Ha bir de son olarak :
    https://www.nexusmods.com/stray/mods/25?tab=description

    Şu modu herkese tavsiye ederim. Gölgeler ve ışıklandırmalar daha güzel ve gerçekçi bi hale geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir oyun bu kadar mı kusursuz olur. Oyunun senaryosu harika. Konu ve ortam müthiş dengeli. Bu denge de sizde duygu yüklemesi yaratıyor. Kesinlikle oynanmalı.

  • Zaten tatlı olan bir oyunu daha tatlı yapmış Flurdeh. Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 



    Stray (2022) [PC ANA KONU] #TürkçeFlurdehyoutube
    Using Tilt Shift to turn Stray's Walled City into a miniature world. With its tiny inhabitants waddling around going on about their lives. Patreon: https://www.patreon.com/Flurdeh Subscribe for more! Twitter: https://twitter.com/Flurdeh -- About the game -- Stray is a 2022 adventure game developed by BlueTwelve Studio and published by Annapurna Interactive. The story follows a stray cat who falls into a walled city populated by robots, machines, and other creatures, and sets out to return to the surface with the help of a drone companion called B-12. The game is presented through a third-person perspective. -- Credits -- Camera Tools by Frans Bouma https://twitter.com/FransBouma Music: "Daybreak - Stray Soundtrack" - Yann Van Der Cruyssen Reshade -- About the Channel -- Tiny Game Worlds is all about seeing the scenery and worlds of video games from a completely different perspective, using techniques like and similar to Tilt Shift in video games to make the world appear smaller.
    https://www.youtube.com/watch?v=chu1lvDtaG4
  • fırsat bulup da bir türlü oynayamadım hep kısa kısa daha bu akşam bitirebildim 6 saatte ama sonunu hiç beğenmedim.


    spoiler tuşu yok mu kısaca şöyle diyeyim dış dünya dış dünya diyince millet yeraltı şehrinden kaçmış dışarıda bir şehir daha kurmuş oraya gidiyoruz anladım ama hepi topu tepeden bir kapak açıyormuşuz bu nedir ya.. b12'yi harcamaları hoş olmadı madem son insan bari onu kurtaraydık iadeli tahahütlü geldik gittik daha da kedi dostlarımızı göremedik ki onu da anlamadım madem kapak açılınca güneş oluyor biz oyunun başında neredeydik güneş vardı yağmur vardı olmamış konusu.oyun fena değildi ilginçti konsept olarak.

  • tatlı bir pazar sabahı geçirmeme vesile oldu. evren, müzikler ve atmosfer şahane. hayvansever bir insan olmamama rağmen oyun beni içine çekti. biraz kısa olmuş 3.5 saatte bitirdim, hikayesi de çok iyi bağlanmıyor gibi ama her türlü gideri var. inside diye bi oyun vardı ondan aldığım tadı anımsattı.

    Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
  • Oyunu bugün ara vere vere bitirdim. Oyunu sanırım 6 saatte bitirdim, tam saati hatırlayamıyorum çünkü oyunun sonda duygularımın içinden geçti. Aklıma geldikçe gözlerim doluyor halen.


    Oyuna notum 9/10.

  • Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 



    Stray (2022) [PC ANA KONU] #TürkçePlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/stray/ PlayStation players shared their pets' love for cat indie Stray. To spread the love further, SIE is donating $25,000 to the American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA). #ps5games #ps5 #ps4games #ps4 #stray
    https://www.youtube.com/watch?v=9ikCzA_5KE0&feature=youtu.be
  • Gezip tozarak zevkle bitirdim hikayesi de tatmin edici. Fakat çevremdekiler beğenmedi.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.