Şimdi Ara

Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe

    Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/app/1332010/Stray/

    Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici BlueTwelve Studio, bir kediyi kontrol ettiğiniz üçüncü şahıs macera oyunu Stray'ı PlayStation 5 ve PC için duyurdu.

    Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak.

    Oyun hakkında:

    Ailesinden kopmuş, yalnız ve kaybolmuş bir sokak kedisi, unutulup gitmiş bir şehirden kurtulmak için antik bir gizemi çözmek zorunda.

    Stray, çürümekte olan bir siber şehrin neon ışıklarla aydınlanan dar sokaklarında ve tekinsiz semtlerin karanlık ortamlarında geçen bir üçüncü şahıs kedi macerası oyunu. Alçak yüksek demeden dört bir yanda dolaş, hiç beklemediğin tehlikelere karşı kendini hazırla ve aldırışsız droidler ve tehlikeli yaratıklarla dolu bu acımasız mekânın gizemlerini çöz.

    Dünyayı bir sokak kedisinin gözlerinden gör ve çevrendekilerle bir kedinin kıvraklığıyla etkileş. Gizlice yanaş, atik ol, türlü şapşallıklar yap, bazen de bu yabancı dünyanın tuhaf sakinlerini çileden çıkar.

    Kedi, yol üstünde B12 adında, uçabilen küçük bir dron ile arkadaş olur. İkili, bu yeni yoldaşlığın yardımıyla bir çıkış yolu bulmaya koyulur.

    Stray, Fransa'nın güneyinde, üyeleri bir sürü kediden ve bir avuç insandan oluşan küçük bir takım olan BlueTwelve Studio tarafından geliştirildi.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 26 Ağustos 2023; 11:11:42 >







  • Oyunu toplamda 3 kez oynayıp 20 saatte % 100 oranında bitirdim. Çıkış yapmadan önce herhangi bir oynanış videosu izlemediğim için ilk oynayışımda daha çok hikaye odaklı ilerledim. 2. oynayışımda ise daha yavaş ve her yeri gezerek tüm yan görevler vs ile tamamladım, artık oyunu ezberlediğim için 2 saat altı sürede bitirme başarımını almak adınada speed run ile 3.kez tamamladım. İlk kez bir oyun bunları bana yaptırıyor. 





    Ne tatlı bir oyun olmuş böyle, açılır açılmaz daldım oyuna kedileri zaten çok severim üzerinede bu kadar tatlı animasyonlarla çok iyi görünüyor, sadece ana karakter olan kedimiz değil tüm kedilerin animasyonları birebir gerçek, oyunu yapanların kedileri sevdiği çok belli çünkü adeta gerçek bir kediyi kontrol ediyoruz. Optimizasyon olarak hiç bir sorunu yok, 4K çözünürlükte 80-90 fps civarı çalışıyor. 






    Stray’i dün gece tek oturuşta 6 saatte bitirdim. Valla ne yalan söyleyeyim ben sadece bir kediyle öyle gezineceğimiz, biraz da insanların kedi sevgisinden faydalanacak düz bir yürüme simülasyonu bekliyordum ama iyi ki yanılmışım.

    Kedi animasyonları ve kontroller rahat, akıcı olmuş. Oynanışta herhangi ciddi bir problemle karşılaşmadım. Grafikler ve atmosfer, tasarım açısından göze son derece hoş görünüyor. Sadece bazı yerlerde kaplamalar 4-5 yıl öncesine ait gibiydi ama çok fazla alanda olmadığı ve zaten bağımsız bir yapımcıdan çıktığı için pek takılmadım.

    Stray’in beni en çok şaşırtan kısmı ise basit ama etkileyici bir senaryo barındırması ve yarattıkları evrenin ilgi çekici ve tahminimden daha detaylı bir lore’u yani arka plan hikayesi olması oldu. Enfes kurgulanmış distopik bir siberpunk evreni yaratmışlar. Hatta bu konuda Cyberpunk 2077, Deus Ex gibi yapımlardan nerdeyse bir eksiği yok ki bağımsız bir yapımcı için bu büyük bir başarı.

    Onun dışında objelerle girdiğimiz etkileşimler, diyaloglardaki mizah unsurları ve yazım kalitesi, basit ama çözmesi eğlenceli bulmacaları yine Stray’in oldukça keyif aldığım pozitif özellikleri oldu.

    İşte böyle. Sonuç olarak Stray; uçsuz bucaksız açık dünyalarda milyon tane görevle uğraşmak yerine dümdüz ilerleyip kafa dağıtmak istediğiniz bir yapım arıyorsanız şu zamanda ilk tercihlerinizden biri olmalı. Bana da kişisel olarak geçen sene çıkan Kena: Bridge of Spirits hissiyatı verdi nedense. Ondan da çok memnun kalmıştım, Stray de beni son derece tatmin etti


    Ha bir de son olarak :
    https://www.nexusmods.com/stray/mods/25?tab=description

    Şu modu herkese tavsiye ederim. Gölgeler ve ışıklandırmalar daha güzel ve gerçekçi bi hale geliyor
  • Şu güzelim oyun için kimse yorum yazmamış hayret.


    Kimse mi beklemiyor bu oyunu yahu? Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 


    İlk Playstation sunumundan bu yana en çok beklediğim oyunlardan birisi kendisi. Annapurna Interactive gibi bir stüdyo var arkalarında Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

  • Bende bekliyorum ama hiçbir haber yok yorumu görünce dedim yeni bir haber mi geldi diye. Oynanış veya çıkış tarihi filan açıklasalar bari.Şöyle bir sızıntı buldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 4 Haziran 2021; 20:45:8 >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt

    Annapurna Interactive Etkinliği 29 Temmuz'a Yapılacak


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Annapurna_Interactive_Etkinligi_29_Temmuza_Yapilacak-109321.htm


    Gösteri, oynanış videolarını, yeni oyun duyurularını ve diğer sürprizleri içerecek. Öne çıkan oyunlar arasında ise The Artful Escape, Skin Deep, Solar Ash, Neon White, Stray ve daha fazlası yer alacak.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayış videosu gelmiş...

    https://www.youtube.com/watch?v=c37XlLKjZB0&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçem.bolumsonucanavari.com
    Kediyi Kontrol Ettiğimiz Macera Oyunu Stray Ertelendi
    https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kediyi_Kontrol_Ettigimiz_Macera_Oyunu_Stray_Ertelendi-113567.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stray (2022) [PC ANA KONU] #TürkçePlayStationyoutube
    Lost, alone, and separated from family, a stray cat must untangle an ancient mystery to escape a long-forgotten cybercity and find the way home. Stray is coming to PS5 and PS4 July 19. #ps5games #ps4games
    https://youtu.be/XgPRPi--F5E
  • Steam' de ön siparişe açılmış. Çıkış tarihi 19 Temmuz ve Türkçe dil destekli




    Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçestore.steampowered.com
    Stray on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1332010/Stray

    Ön sipariş fiyatı % 10 indirimle 144 TL.Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Haziran 2022; 1:33:37 >
  • Türkçe gelmesi güzel, merak ettiğim bir oyundu. Bi çıksın bakalım hemen alınacak bir oyunsa alırız olmadı indirim dönemi oyunu ise bekleriz.

  • Oyun Steam' de ön siparişe açıldığı gibi en çok satanlar listesinde ilk sıralara yerleşti. Oyuncuların ilgisi büyük görünüyor. Kedileri çok sevdiğim için satın aldım umarım üzmez.Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

  • TR fiyatı güzel açılmış. Dil desteği de var. Şahsen en baba 5 saat süreceğini ve yürüme simülatöründen hallice olduğunu düşündüğümden almadım ama alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.

    Umarım konuda oyunun Cyberpunk atmosferini yansıtan mis oyun içi görseller de paylaşılır 👍😆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

    MİNİMUM:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows 10
    İşlemci: Intel Core i5-2550K | AMD FX-8350
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2 GB | AMD Radeon R7 360, 2 GB
    DirectX: Sürüm 12
    Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

    ÖNERİLEN:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows 10
    İşlemci: Intel Core i5-8400 | AMD Ryzen 5 2600
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780, 3 GB | AMD Radeon R9 290X, 4 GB
    DirectX: Sürüm 12
    Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ön incelemeleri yayınlanmaya başladı. 30 dk lık bir demo üzerinden oynatılan oyunla ilgili epey olumlu yorumlar bulunuyor. Bunlardan öne çıkanlar ise yönettiğimiz kedinin tüm animasyonları ve hareketleri oyun geliştiricilerinin sahip olduğu kendi kedileriyle yapılmış. Oyunun keşfe odaklı olduğu, aynı zamanda çeşitli bulmacalar ve platfrom ögeleri içerdiğinden bahsedilirken keşfetmeyi seven oyuncular için bir kediyi yönetmenin sağladığı hareket kolaylığı ve iç güdüsü sayesinde 9-10 saat civarı bir oynanış süresi olduğu yazılmış. Aynı zamanda ufak bir detay daha mevcut, 30 dk lık demoda ana menüde bir süre bekleyen oyuncular kedinin uyuklamaya başladığını hatta bekleme süresi arttıkça ekrana sevimli patileriyle bir çizik attığını belirten hareketler yaptığını söylüyorlar. Kedimizin özelleştirme seçeneği bulunmazken opsiyonel olarak yeme,içme yapabiliyoruz ayrıca herhangi bir yerden düşme hasarı almıyoruz. Oyunu geliştirenlerin kedilerle çok vakit geçirmesi ve sevmesi haliyle oyunu oynarken bir kedinin gözünden nihai deneyimi sunması amaçlanarak tasarlandığını gösteriyor.Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 





  • Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe




  • Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Stray (2022) [PC ANA KONU] #TürkçeAnnapurna Interactivetwitter
    “fast travel as a cat”
    https://twitter.com/A_i/status/1544800242876354560
  • acaba 10 saat civarı bir oyun mu vaat ediyor bilgisi olan var mıdır?

  • lyldz kullanıcısına yanıt

    8-10 saat süreceği yazılmış nette.

  • Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Stray (2022) [PC ANA KONU] #TürkçeTOT GAMEtwitter
    “Stray, duvarlara verilen gerçekçi hasarı gösteren yeni bir oynanış klibi paylaştı. Ailesini arayan bir kedi olarak maceraya atıldığınız oyun, 19 Temmuz'da PS5, PS4 ve Steam'de piyasaya sürülecek.”
    https://twitter.com/totgametwit/status/1545495759612776449?s=20&t=p-EiVgK33sjoNVXxeDN0-A
  • bugün saat 19'da indirmeye açılıyor.benchmarkı var mı ki?ultimate kedi tırmığı.Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.