Mezarlıkta elinde çiçekle gezen...
Gece saat 03:00. Uykum kaçtı. Evin camından dışarıyı izliyorum. Milletin ev boğaz manzaralı, bizimki ise mezarlık. Öyle fakiriz. Mezarlıkta elinde çiçekle gezen birini gördüm. Hayalet gibiydi de. Tam anlam veremedim. O saatte uyku sersemi yanlış görüyorum sandım ama değil. Sonra o gördüğüm kişi baktım elindeki çiçeği yere attı. Cebinden telefonunu çıkarttı. Telefon ekranında gri turuncu ışık yanıyor gibiydi. Öyle olunca da kendimce dedim ki mezarlıkta birisi donanımhabere telefonla girmek için gelmemiştir her halde. Neyse dün akşam böyle bir şey oldu, sizle de paylaşayım dedim.
Su soğutucunun radyatör pozisyonu
Merhaba arkadaşlar.
ARCTIC Liquid Freezer II - 240 A-RGB su soğutucu aldım. Radyatörü bilgisayar kasasına göre biraz yüksek olması sebebiyle radyatörün anakarta bakan tarafında ramlere çarpıyor. O nedenle düzgün bir şekilde yatay olarak vidalayamıyorum. Uzun kenar için bir tarafı yaklaşık 10 derece eğik şekilde kasaya vidalayabiliyorum. Eğik kalan kısma uzun vida ile tutturuyorum. Sorum şu. Radyatörün anakarta bakan yüzünün 10 derece aşağıdaki olması sıvının dolaşımını etkiler mi? Performans kaybı yaşar mıyım?
DDR4 anakart için en iyi ram hangisi
Merhaba arkadaşlar.
Asus ROG Strix B550-F Gaming Wifi II anakartın 5100 mhz ' e kadar desteği var. Netten baktığımda bu mhz'de ram de bulamadım. Parası düşünülmediğinde bu anakarta 32 gb yada 64 gb alınabilecek en iyi ram hangisidir?
Gigabyte B450M S2H anakart uygulamaları hk.
|
Ülkemizdeki medyanın durumu - SS li
Emine Bulut konusu neden yok?
|
ülkenin saçma haberciliğinden bir demet
|
Sevgili İstanbullu akpartililer
|
İstanbul da çöp toplanmasın
|
... |
... |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.611
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.990
Konularının görüntülenme sayısı: 41.188 (Bu ay: 477)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.825 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar