< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 17 Ağustos 2021; 10:33:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(Ss’li) Bedava Hayat Boyu Tatil ve Yaşama (Dh Ölücü Rehberi)
-
-
reis güzel diyorsun da ssk'n var mı, hastalanınca nereye gidiyorsun.
-
Daha soğuk algınlığı bile yaşamadım, vücut dirençli.. Acil durumlarda hastane zaten bakmıyor SSK olup olmamasına...quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.reis güzel diyorsun da ssk'n var mı, hastalanınca nereye gidiyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelinlik giyen kadına tecavüz edilip öldürülen bu topraklarda tek başına seyahat risk...
-
Üniversiteyi yeni bitirenlere bunu önerir misiniz hocam
Yoksa iş aramaya devam mı etsinler :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
Daha soğuk algınlığı bile yaşamadım, vücut dirençli.. Acil durumlarda hastane zaten bakmıyor SSK olup olmamasına...
Alıntıları Gösterşaka yapıyorum hocam imrendim size çok bi şekilde trolliyim dedim
-
Yol boyunca herkes bunu söyledi! Ne sığ kafalı bir milletiz?!!! 17 yıl önce yaşanmış olaya kafayı takmış durmuş! Her gün yüzlerce insan ölüyor bu ülkede araba kazasında... Arabaya biniyor ama sürekli!quote:
Orijinalden alıntı: Cem_AlimGelinlik giyen kadına tecavüz edilip öldürülen bu topraklarda tek başına seyahat risk...
Kaldırıma da çıkma çünkü kaldırımda yürüyüp her gün ölenlerin olduğu bir ülkedeyiz...
Sığ kafalı bir ülkeyiz...
Hayat bu ülkede okuyarak öğrenilmez çünkü eğitimin içi boşaltılmış... Eğitmeye çalışan sözde eğitmenler eğitimsiz...quote:
Orijinalden alıntı: bysinavci
Üniversiteyi yeni bitirenlere bunu önerir misiniz hocam
Yoksa iş aramaya devam mı etsinler :)
O yüzden öğrenmenin tek çaresi gezerken okumak bence.
Mutlaka çıkın.
Oh be hele şükür kral kac defa yazdim Instagram fake hesabimdan sonunda geldin hoş geldin
Yasadigin hic mi olumsuzluk yok yav cok tozpembe geldi suan konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En ufak olumsuzluk yok çok şükür :)quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Oh be hele şükür kral kac defa yazdim Instagram fake hesabimdan sonunda geldin hoş geldin
Yasadigin hic mi olumsuzluk yok yav cok tozpembe geldi suan konu
Hiç olmadı.
Birazdan tabelaları atınca daha iyi anlaşılır :)
Cok dogru soyluyosunuz.
Ama gel de bunu çevrene anlat.
Aslında hayalimi yaşıyosunuz umarim bende bir gun cesaret edip çikabilirim.
Iyi gezmeler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oh bee ben de bugun avukatlik stajina gittim sabahin köründe bi agzima osurmadiklari kaldiquote:
En ufak olumsuzluk yok çok şükür :)
Hiç olmadı.
Birazdan tabelaları atınca daha iyi anlaşılır :)
Alıntıları Göster
Hayat sana guzel kral
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Standart bir yaşam, maalesef sistem herkesi borçlandırarak bu kapana kıstırmaya çalışıyor ve başarıyor da...quote:
Oh bee ben de bugun avukatlik stajina gittim sabahin köründe bi agzima osurmadiklari kaldi
Hayat sana guzel kral
Alıntıları Göster
Bir ev ve araba sahibi olmak vaadiyle hayatlarımız ipotek altına alınıyor, alındı.
Biz doğarken ölmüşüz ailem elime bakıyor onlara destek olmak zorundayim koca hukuk fakultesi bitirdim bu yaz burnumu sehirden cikaramadim en son 3 sene once baska sehirdeydim o da lanet ankara son tatilime gideli 5 sene oldu o da teyzemlerin dandik yazligi ve zaten duramayip döndükquote:
Standart bir yaşam, maalesef sistem herkesi borçlandırarak bu kapana kıstırmaya çalışıyor ve başarıyor da...
Bir ev ve araba sahibi olmak vaadiyle hayatlarımız ipotek altına alınıyor, alındı.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sistem bizi bu hale getiriyorsa buna izin vermemeliyiz, bu hayata bir defa geliyoruz sadece. Sisteme köle olup aile geçindereceğiz diye ölmektense sistemi kendimizin kölesi yapıp hem güzel yaşayıp hem güzel yaşatmalıyız. Bu mümkün.quote:
Biz doğarken ölmüşüz ailem elime bakıyor onlara destek olmak zorundayim koca hukuk fakultesi bitirdim bu yaz burnumu sehirden cikaramadim en son 3 sene once baska sehirdeydim o da lanet ankara son tatilime gideli 5 sene oldu o da teyzemlerin dandik yazligi ve zaten duramayip döndük
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ya iyi hoş da tamamen ücretsiz bir biçimde yaşamak imkansız, illaki para lazım bir yerde (örneğin yamaya 2TL vermişsin). Hadi oldu da yaşadın yaşlanınca ne olacak?
Bu arada Starbucks açığı sayesinde alıyorum demişsin. Açığın ne olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal ahlak dışı bir şey yapıyorsun, hırsızlığa giriyor.
Yanlış anlama bunları moral motivasyon bozmak, seni kötü duruma düşürmek için yazmıyorum ama bunlar çok iyi düşünülmesi gereken konular
-
Adam ekmek elden su gölden lafının vücut bulmuş hali resmen
Valla helal olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlla muhalif olmak için yazmışsın...quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*Ya iyi hoş da tamamen ücretsiz bir biçimde yaşamak imkansız, illaki para lazım bir yerde (örneğin yamaya 2TL vermişsin). Hadi oldu da yaşadın yaşlanınca ne olacak?
Bu arada Starbucks açığı sayesinde alıyorum demişsin. Açığın ne olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal ahlak dışı bir şey yapıyorsun, hırsızlığa giriyor.
Yanlış anlama bunları moral motivasyon bozmak, seni kötü duruma düşürmek için yazmıyorum ama bunlar çok iyi düşünülmesi gereken konular
Ahlak dışı bişey değil, legal bişey Starbucks’da kazanıyor ben de... Ahlak dışılık arıyorsan etrafına bakman yeterli, ülkede ahlaki bişey mi kalmış?
2 TL yamaya para mı lazım diyorsun? İnsanlar o parayı bir defa için tuvalete veriyor, ona mı takıldın?
Yaşlanmış versiyonumun örneği var... 80 yaşına kadar bu şekilde yaşamış, şimdi bir ev kiralayıp bahçesini kampçılar için işletmeye çevirip para kazanan bir abimiz var, kendisine misafir oldum. Hayattan istediğini fazlasıyla almış...
Köle gibi yaşayıp lüks evlerde son anlarını yaşamanın ne anlamı var ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 16 Ağustos 2021; 13:41:41 >
-
Diğer türlü şekilde yaşayınca bu ülkede elimizdeki ekmeği de suyu da hayatımızla birlikte alıyorlar maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Adam ekmek elden su gölden lafının vücut bulmuş hali resmen
Valla helal olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 16 Ağustos 2021; 13:46:23 >
Hocam bu kadar büyük bir ego ile yaşamak zor değil mi? Yaparken eğlendiğiniz şeyi aşağılayacak değilim, hatta kimsenin zevk aldığı şeyleri eleştirmek gibi bir derdim yok zevkler ve renkler. Fakat burada kendinizi haklı ve üstün göstermek için öyle bir çıkarım yapmışsınız ki pes dedim. Sözde İsveçli Fransalı üzerinden örnek vermişsiniz böyle insanlar olursa gelişir falan diye ama zaten yazının başında kendinizle benzeştirmişsiniz bu insanları, kısaca onlardan yani sizden daha fazla olursa ülke medeniyete erişecek. Tabiki tembellik ile elde edilecek bir şey yok ancak siz kendi yaşam şeklinizi öyle bir kutsallaştırmışsınız ki benim zevkim demek yerine medeniyet böyle oluyor diye savunabilecek seviyeye gelmişsiniz. Zevk aldığınız şeyin fiziksel anlamda zor olması, çoğunluk tarafından yapılmıyor ya da talep edilmiyor olması, o aktiviyeti yapanların dünyanın en özel, mükemmel insanları olduğunu göstermez. Bunun dışında konu başlığı ve içeriği hakkında da bir yorum yapmak isterim. Sizin tatil olarak gördüğünüz şey başkaları için tatil olmayabilir, bazıları sizin manzara dediğiniz bölgelerden hoşlanmaz, bazıları sizin yaptığınız şekilde bedava şeyler aramayı ve kullanmayı rahatsız edici bulabilir(ki bunların sayısı artarsa artık bedava olmayacaktır), bazıları bisiklet sürmeyi sevmez vs. bu örneklerin sonu yok tahmin edebileceğiniz gibi. Dolayısıyla sizin yorumladığınız gibi insanlar için seçenekler sizin sahip olduğunuz seçenekler kadar bol olmayabilir, çünkü zevk aldığınız şeyler farklı, haliyle yollarda farklı. |
Bisikletle tura çıkmak = herşey bedava aw, yemek ismarliyorlar, Starbucks a gidiyorum eşsiz manzara eğeğeğe
|
taam taam forumun en marjinali sensin en sosyali de sensin yeter artık gına geldi konulardan . bir şeye tutkulu olman iyi bir şey fakat sen bunları millete sanki yapmak zorundaymış gibi yaftalarsan herkes böyle tepkisini koyar. senin sevdiğin o yaşamı bu forumdaki çoğu kişi sevmiyor emin ol. |
Hatırlamayanlar veya bilmeyenler için
Bu egoist arkadaş bir önceki konusunda ne oldugunu açıklamadığı bir yazılım işi yaptığını ve çok manyak para kazandığını söylemişti. Konunun en kritik noktası 3 ayda ev aldım gibi birşeydi. Kendisi ayrıca aynı konuya bir ev tapusu fotosu atmıştır. Nasıl yaptın diyenlere sizde yapabilirsiniz demekten başka birşeyde demez. Böyle birisidir. |
Boş konu= Theologist
|
Verdiğin cevaba bak. Daha karşıt görüşe bile saygın yok, hemen rahatsız olup savunmaya geçmişsin ama savunman da savunma olsa bari. Açık diyorsun sonra legal diyorsun? Nasıl oluyor? Para vermiyorsan Starbucks nasıl kazanıyor? Milletin ahlaksızlık yapması senin ahlaksızlık yapmanı gerektirmez ve haklı kılmaz. O kadar saçma ki yazdığın lütfen düşün. 2TL de bir paradır ve bu sadece bir örnekti. Sen toz pembe hayatta yaşıyorsun çünkü dediğine göre paran var. Kimse kimseye para vermiyor maalesef. O abi hangi parayla ev kiralamış nerden bulmuş sermayeyi? Biraz açarsan sevinirim Evet son dediğinde haklısın kimse çalışmak, köle olmak istemez. Herkes gezmek eğlenmek ister ama dünya öyle yürümüyor maalesef. Senin tuzun kuru, birikimin/gelirin vs var. İnsanın güvenebileceği bir şeyi olunca böyle risk gerektiren şeylerde daha cesur oluyor ve yapıyor. |
tamamen boş konu bu forumda dünya düzdür konusu 1 theo konuları 2 forumun en kaliteli boş konularındandır bazı konular vardır o kadar çok yer eksiktir o kadar yanlıştır ki nerden başlıycağınızı bilemezsiniz işte bu da o konulardan , o yüzden şu eksik bu eksik diye yorum yapmıycam azcık aklı olan böyle bi hayatın hayat olmadıgını anlar zaten. yine de forumda bi aksiyon yarattığın için teşekkürler hocam |
yazmayacaktım ama yine yazayım ben playstation oynamayı seven biriyim. akşamları şöyle 2-3 saat battlefield oynamadan rahat edemiyorum. bazen de PC oynuyorum orda da güzel oyunlar var. hobi olarak yapıyorum bunu ve büyük keyif alıyorum. senin hayat koşullarına göre bunu nasıl yapacağım? ben piyano çalmaya da merak çaldım. bir piyano alacak param yok ama eve bir org aldım şimdilik , onda pratik yapıyorum ve çalarken çok iyi olmasam da büyük keyif alıyorum. bunu nasıl yapacağım? aynı zamanda kurs için de aylık 700 lira ücret ödüyorum. ben yatağımı da çok seviyorum. yataştan aldık. yumuşacık, diğer yataklardan farkı baya belli oluyor. senin yaşam koşullarında bu yatağı nereye sokacağım? ben sevgilimle sinemaya gitmeyi de çok severim. o ortamı tatmak ayrı bir keyif veriyor telefondan izlemektense. bu sistemde bu eylemi nasıl gerçekleştireceğiz, keza 0 tl ile bunu yapmak biraz zor olur düşünüyorum benim en sevdiğim yemek pilav+kuru fasulye, en sevdiğim tatlı da künefe. her hafta en az 1 kere yerim. bu sistemde bu en basit yemek ihtiyacımı bile nasıl karşılayacağım açıklar mısın? bunlar sadece örnek, yukarda dediklerimin hiçbiri beni yansıtmıyor örnek olarak verdim. kimi sinemaya gitmek ister kimi okçuluk öğrenmek ister vs her insanın hayalleri ve idealleri farklıdır. sizin sistemde ise para olmadığı için bu hayallerin HİÇBİRİNE ulaşamazsınız. yine tek tek örnek verip sinemaya gitme bedava devlet tiyatrosu var ona git, piyano öğrenme telefona melodika uygulaması kur onu çal, yattığın yerin altına pamuk doldurunca yumuşacık oluyor yataştan bile daha güzel vs kaçamak cevaplarla işin içinden çıkacaksın muhtemelen. ama azcık akıllı olan adam bunu yemez hocam. forumdaki arkadaşları kandır sen. ama her şeye rağmen parasız şekilde HAYATTA KALABİLDİĞİNİZ için sizi tebrik ediyorum. ben muhtemelen 3 gün sonra falan ölürdüm. daha çok açık var biraz kurcalansa neleri nasıl yaptıgınızla ilgili binlerce soru sorarım da neyse demek istediklerim anlaşılmıştır umarım. ayrıca şunu da eklemeden geçemiycem şu an hayatta kalmanızın sebebi biraz.....e....doğru kelimeyi bulamıyorum ama yüzsüzlük(hakaret olarak algılamayın aklıma başka kelime gelmedi) bence. yani bir kahve dükkanına gidip o prize öyle hayvan gibi bir şeyi takmayı ben şahsen yapamazdım ahlakım elvermezdi. bence yanlış bir hareket, ve utanılması gereken bir hareket. muhtemelen bunun gibi yaptıgınız ve gram gücenmediğiniz başka şeyler de vardır. ben gördüğümü söyledim. evet böyle şeyler yaparak hayatı bedavaya getirebilirsiniz belki , ama o hayat değil hayatta kalmak olur ancak başka bişey değil. |
"maddi durumum gayet iyi" den sonrasını okumadım😄
Zaten böyle bir şeye kalkışmak için aksiyonun kendisine büyük bir tezat olarak "maddi durumun" iyi olması gerekir. Zira standart fakirlerin böyle bir zamanı yoktur, yardırmak zorundadır. |
Benzer içerikler
- doktordan rapor nasıl alınır
- aq ne demek
- sude ismine lakap
- asker künyesi neden dişe takılır
- kafanın arkasında kemik çıkıntısı
- çay emojisi
- exxen de neler var
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X