Verdiğin cevaba bak. Daha karşıt görüşe bile saygın yok, hemen rahatsız olup savunmaya geçmişsin ama savunman da savunma olsa bari. Açık diyorsun sonra legal diyorsun? Nasıl oluyor? Para vermiyorsan Starbucks nasıl kazanıyor? Milletin ahlaksızlık yapması senin ahlaksızlık yapmanı gerektirmez ve haklı kılmaz. O kadar saçma ki yazdığın lütfen düşün. 2TL de bir paradır ve bu sadece bir örnekti. Sen toz pembe hayatta yaşıyorsun çünkü dediğine göre paran var. Kimse kimseye para vermiyor maalesef. O abi hangi parayla ev kiralamış nerden bulmuş sermayeyi? Biraz açarsan sevinirim Evet son dediğinde haklısın kimse çalışmak, köle olmak istemez. Herkes gezmek eğlenmek ister ama dünya öyle yürümüyor maalesef. Senin tuzun kuru, birikimin/gelirin vs var. İnsanın güvenebileceği bir şeyi olunca böyle risk gerektiren şeylerde daha cesur oluyor ve yapıyor. |
(Ss’li) Bedava Hayat Boyu Tatil ve Yaşama (Dh Ölücü Rehberi) (2. sayfa)

-
-
Kral mümkünde nasılquote:
Orijinalden alıntı: Theologist
Sistem bizi bu hale getiriyorsa buna izin vermemeliyiz, bu hayata bir defa geliyoruz sadece. Sisteme köle olup aile geçindereceğiz diye ölmektense sistemi kendimizin kölesi yapıp hem güzel yaşayıp hem güzel yaşatmalıyız. Bu mümkün.
Alıntıları Göster
Bak taaa uni konunda beni hatirlarsin o zamandan beri çaresizim hatta daha öncesinden
Bazilarimiz guzel yasayacak bazilarimiz benim gibi aci icinde kıvranacak hayat bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aile ve akrabaları Starbucks Üyesi yapıp yıldız kazanıp bedava kahve alıyorum işte... Bunun neresi illegal? Düşün bakalım iftira attığın için utanacak mısın?quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*Verdiğin cevaba bak. Daha karşıt görüşe bile saygın yok, hemen rahatsız olup savunmaya geçmişsin ama savunman da savunma olsa bari.
Açık diyorsun sonra legal diyorsun? Nasıl oluyor? Para vermiyorsan Starbucks nasıl kazanıyor? Milletin ahlaksızlık yapması senin ahlaksızlık yapmanı gerektirmez ve haklı kılmaz. O kadar saçma ki yazdığın lütfen düşün.
2TL de bir paradır ve bu sadece bir örnekti. Sen toz pembe hayatta yaşıyorsun çünkü dediğine göre paran var. Kimse kimseye para vermiyor maalesef.
O abi hangi parayla ev kiralamış nerden bulmuş sermayeyi? Biraz açarsan sevinirim
Evet son dediğinde haklısın kimse çalışmak, köle olmak istemez. Herkes gezmek eğlenmek ister ama dünya öyle yürümüyor maalesef. Senin tuzun kuru, birikimin/gelirin vs var. İnsanın güvenebileceği bir şeyi olunca böyle risk gerektiren şeylerde daha cesur oluyor ve yapıyor.
Karşıt görüş değil ki senin saygı duyayım... Doğrudan yaftalamak...
Benim paramın olması parayla gezdiğim anlamına gelmiyor gördüğün gibi... Üniversite okurken de Kira, Su, Elektrik vermeden günde 5₺ ye nasıl mükemmel şekilde yaşanır göstermiştim uygulamalı olarak ve 3 ay yaşamıştım... Yani kısaca deneyerek gösteriyorum ispatlayarak... Paramla alakalı bir durum yok ortada.
Kiralama için sermaye gerekmiyor, eşyalı ev... Bir köy evi aylık 400₺ kirası var ve evi boş kalmıyor kampçılardan günlük 40₺ alıyor iki günde kirası çıkıyor zaten...
Bişeye güvenip çıkmadım bu yola, ilk defa da çıkmıyorum bu şekilde... Hayatımı böyle sürdürüyorum başka işler çıkmayınca, az yukarıda Türkiye’nin dört köşesinde olduğumu görebilirsin yıllardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sistem, kuruluşlar, finans işleri, yazılım ve yabancı dil dünyası fırsatlarla dolu... İnsan tek yönlü olmamalı... Hukukçuyum diye hayatta sadece o beceriyle kalınmamalı, üretime girmeli ve insan kendini geliştirip para kazanmalı, sistem sana tek dal vermiş al bununla yetin ve köle gibi yaşa diyor... Hukukçu olup uluslararası deniz ticareti yapanlar mı dersin, susuz tarım işine giren mi dersin, uygulama yazan mı dersin, turizm şirketi açan mı dersin... Binbir türlü yolu var.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Kral mümkünde nasıl
Bak taaa uni konunda beni hatirlarsin o zamandan beri çaresizim hatta daha öncesinden
Bazilarimiz guzel yasayacak bazilarimiz benim gibi aci icinde kıvranacak hayat bu
Alıntıları Göster
-
Bilemiyorum be kral elimizden tutan yol gösteren yok sermaye olarak eksideyim staj yeni basladi 1 sene istesem de başka isle ugrasmam yasak yazilimi keske becerebilsem ama yapamam boyle geldik gideceğiz gibi bi ara senin çırağın olmak istemistim bi şirket mi ne kurmuştun ya iste o hep vizyon açligindan cunku cevremde vizyonlu insan sayisi 0 gene içlerinde en iyi benim ve en iyi oldugun odadaysan yanlis yerde oturuyorsun demektirquote:
Sistem, kuruluşlar, finans işleri, yazılım ve yabancı dil dünyası fırsatlarla dolu... İnsan tek yönlü olmamalı... Hukukçuyum diye hayatta sadece o beceriyle kalınmamalı, üretime girmeli ve insan kendini geliştirip para kazanmalı, sistem sana tek dal vermiş al bununla yetin ve köle gibi yaşa diyor... Hukukçu olup uluslararası deniz ticareti yapanlar mı dersin, susuz tarım işine giren mi dersin, uygulama yazan mı dersin, turizm şirketi açan mı dersin... Binbir türlü yolu var.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kaç kere aile ve akrabaları üye yapıyorsun? Dediğin kampanya hangisi? https://www.starbucks.com.tr/about-us/bizden-haberler/starbucks-mobil-uygulamasi-ni-yukle-ilk-2-icecegin-cebinde bu mu? Eğer buysa yükleme yapman gerekiyor diyor? Kaç yıldız kazanıyorsun? En az 15 yıldız lazım ki bedava içecek alabilesin
Ben seni yaftalamadım, altta da belirttim amacım kötü değil ama buradaki biraz daha yaşı küçük insanları uyarmak, geniş düşündürmek için yaptım.
Daha okuduğunu anlama yeteneğin o kadar gelişmemiş sanırım. Ben sana "açık" dediğin için büyük ihtimal ahlak dışı bir şey yapıyorsun dedim.
Günde 5 TL diyorsun aylık 150 TL yapar, ücretsiz olmuyor yani
O köy evine kiraladığı andan itibaren eminim hemen herkes duyup gelmiştir ve hemen para kazanmaya başlamıştır
Konu başlığı ile çelişiyorsun daha bir şey demeye gerek yok sanırım. Bedava diyorsun ama gördüğün gibi bedava olmuyor. Hastanede muayene ücreti bile ödeyemezsin paran olmayınca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 16 Ağustos 2021; 14:5:56 >
-
tamamen boş konu
bu forumda dünya düzdür konusu 1 theo konuları 2 forumun en kaliteli boş konularındandır
bazı konular vardır o kadar çok yer eksiktir o kadar yanlıştır ki nerden başlıycağınızı bilemezsiniz
işte bu da o konulardan , o yüzden şu eksik bu eksik diye yorum yapmıycam azcık aklı olan böyle bi hayatın hayat olmadıgını anlar zaten.
yine de forumda bi aksiyon yarattığın için teşekkürler hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 16 Ağustos 2021; 14:12:16 > -
Çaprazlama ile yükleme yapıyorum yani her hesaptan bedava kahve geliyor ayrıca ilk yüklemeye de bedava geliyor katlanıyor, yüklediğim bakiyeyi geri alıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*kaç kere aile ve akrabaları üye yapıyorsun? Dediğin kampanya hangisi? https://www.starbucks.com.tr/about-us/bizden-haberler/starbucks-mobil-uygulamasi-ni-yukle-ilk-2-icecegin-cebinde bu mu? Eğer buysa yükleme yapman gerekiyor diyor? Kaç yıldız kazanıyorsun? En az 15 yıldız lazım ki bedava içecek alabilesin
Ben seni yaftalamadım, altta da belirttim amacım kötü değil ama buradaki biraz daha yaşı küçük insanları uyarmak, geniş düşündürmek için yaptım.
Daha okuduğunu anlama yeteneğin o kadar gelişmemiş sanırım. Ben sana "açık" dediğin için büyük ihtimal ahlak dışı bir şey yapıyorsun dedim.
Günde 5 TL diyorsun aylık 150 TL yapar, ücretsiz olmuyor yani
O köy evine kiraladığı andan itibaren eminim hemen herkes duyup gelmiştir ve hemen para kazanmaya başlamıştır
Konu başlığı ile çelişiyorsun daha bir şey demeye gerek yok sanırım. Bedava diyorsun ama gördüğün gibi bedava olmuyor. Hastanede muayene ücreti bile ödeyemezsin paran olmayınca.
Aylık 150₺ ancak onu Üniversite sana geri veriyor, kısmi zamanlı imkanı var, burs imkanı var… neler var neler..
Evet o köy evini kiraladığı an geliyor insanlar çünkü çevresi muazzam geniş, hayat boyu Türkiye’yi dolaşmış köy köy… ayrıca Muğla’nın en güzel ilçelerinden birinde.
Bedava diyorum ve gösteriyorum… daha fazlası için Dünya Turu yapan var Gürkan Genç 7 yıldır yolda, yaşadıklarını paylaşıyor ve reklam, sponsorluk alıp devam ediyor kısaca dünya turu bile mümkün sadece bu şekilde yaşayarak… döngü kendini tamamlıyor, gelirin olmasına gerek yok başka yerden, bu hayat gelir yaratıyor isteyince.
Denemesi bedava…
-
Başlayalım neresi boş?quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogtamamen boş konu
bu forumda dünya düzdür konusu 1 theo konuları 2 forumun en kaliteli boş konularındandır
bazı konular vardır o kadar çok yer eksiktir o kadar yanlıştır ki nerden başlıycağınızı bilemezsiniz
işte bu da o konulardan , o yüzden şu eksik bu eksik diye yorum yapmıycam azcık aklı olan böyle bi hayatın hayat olmadıgını anlar zaten.
yine de forumda bi aksiyon yarattığın için teşekkürler hocam
Çünkü uygulamalı olarak gösteriyorum nasıl yaşandığını, teori veya iddia değil yazdıklarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şükela konu.Bizim özellikle bu Z kuşağı gençleri umutsuz, para yok gezemiyoruz falan diyorlar.Bunlar emek harcamayan bahane üreten insanlar.
İlk önce kendi ülkeni gez.Çalış çabala meslek sahibi ol ilerde yurtdışınada gezmeye gidersin.Öyle oturduğunuz yerden emek göstermeden dünyayı gezemezsiniz.
Dünyanın bir ucundan Türkiye'yi bu şekil gezmeye gelenler var.Yeni insanlarla tanışırsanız hem önyargılarınızdan kurtulur hemde sosyalleşirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 16 Ağustos 2021; 14:15:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tembelleştirilmiş bir milletiz tam olarak.quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Şükela konu.Bizim özellikle bu Z kuşağı gençleri umutsuz, para yok gezemiyoruz falan diyorlar.Bunlar emek harcamayan bahane üreten insanlar.
İlk önce kendi ülkeni gez.Çalış çabala meslek sahibi ol ilerde yurtdışınada gezmeye gidersin.Öyle oturduğunuz yerden emek göstermeden dünyayı gezemezsiniz.
Dünyanın bir ucundan Türkiye'yi bu şekil gezmeye gelenler var.Yeni insanlarla tanışırsanız hem önyargılarınızdan kurtulur hemde sosyalleşirsiniz...
Tek sorunumuz tembelliğimiz, onu aşınca okumak, gezmek, üretmek kendiliğinden gelir… düşünce konusunda da tembeliz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 16 Ağustos 2021; 14:21:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediklerinin Çoğu doğru zaten ama işte hayatta
Her istediğimizi hemen ya da çat diye yapamıyoruz o bağlı olduğumuz konfor alanı insanı zincirliyor bu zamana kadar farketnediğin sıkıntıları ve zincirleri görmeye başlıyorsun ama o zamanda iş işten geçmiş oluyor, geçen aylarda babam vefat etti evin yükünü ben aldım bu saatten sonra annemi çalıştıracak halim yok kardeşim yurtdışına çıkıyor ona yardım ediyorum birisyle konuşuyorum kafalarımız uygun işin sonu olur gibi duruyor ve daha bir sürü şeyAyrıca benden sana tavsiye dizlerine dikkat et bende kondromalazi patella rahatsızlığı var bisiklet kullanmam bile yasak yani sevdiğim şeyi bile yapamıyorum seninde haberin olsun sıkıntılı bir rahatsızlık ve tedavisi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Başlayalım neresi boş?
Çünkü uygulamalı olarak gösteriyorum nasıl yaşandığını, teori veya iddia değil yazdıklarım.
Alıntıları Gösteryazmayacaktım ama yine yazayım
ben playstation oynamayı seven biriyim. akşamları şöyle 2-3 saat battlefield oynamadan rahat edemiyorum. bazen de PC oynuyorum orda da güzel oyunlar var. hobi olarak yapıyorum bunu ve büyük keyif alıyorum. senin hayat koşullarına göre bunu nasıl yapacağım?
ben piyano çalmaya da merak çaldım. bir piyano alacak param yok ama eve bir org aldım şimdilik , onda pratik yapıyorum ve çalarken çok iyi olmasam da büyük keyif alıyorum. bunu nasıl yapacağım? aynı zamanda kurs için de aylık 700 lira ücret ödüyorum.
ben yatağımı da çok seviyorum. yataştan aldık. yumuşacık, diğer yataklardan farkı baya belli oluyor. senin yaşam koşullarında bu yatağı nereye sokacağım?
ben sevgilimle sinemaya gitmeyi de çok severim. o ortamı tatmak ayrı bir keyif veriyor telefondan izlemektense. bu sistemde bu eylemi nasıl gerçekleştireceğiz, keza 0 tl ile bunu yapmak biraz zor olur düşünüyorum
benim en sevdiğim yemek pilav+kuru fasulye, en sevdiğim tatlı da künefe. her hafta en az 1 kere yerim. bu sistemde bu en basit yemek ihtiyacımı bile nasıl karşılayacağım açıklar mısın?
bunlar sadece örnek, yukarda dediklerimin hiçbiri beni yansıtmıyor örnek olarak verdim. kimi sinemaya gitmek ister kimi okçuluk öğrenmek ister vs her insanın hayalleri ve idealleri farklıdır. sizin sistemde ise para olmadığı için bu hayallerin HİÇBİRİNE ulaşamazsınız. yine tek tek örnek verip sinemaya gitme bedava devlet tiyatrosu var ona git, piyano öğrenme telefona melodika uygulaması kur onu çal, yattığın yerin altına pamuk doldurunca yumuşacık oluyor yataştan bile daha güzel vs kaçamak cevaplarla işin içinden çıkacaksın muhtemelen. ama azcık akıllı olan adam bunu yemez hocam. forumdaki arkadaşları kandır sen.
ama her şeye rağmen parasız şekilde HAYATTA KALABİLDİĞİNİZ için sizi tebrik ediyorum. ben muhtemelen 3 gün sonra falan ölürdüm. daha çok açık var biraz kurcalansa neleri nasıl yaptıgınızla ilgili binlerce soru sorarım da neyse demek istediklerim anlaşılmıştır umarım.
ayrıca şunu da eklemeden geçemiycem şu an hayatta kalmanızın sebebi biraz.....e....doğru kelimeyi bulamıyorum ama yüzsüzlük(hakaret olarak algılamayın aklıma başka kelime gelmedi) bence. yani bir kahve dükkanına gidip o prize öyle hayvan gibi bir şeyi takmayı ben şahsen yapamazdım ahlakım elvermezdi. bence yanlış bir hareket, ve utanılması gereken bir hareket. muhtemelen bunun gibi yaptıgınız ve gram gücenmediğiniz başka şeyler de vardır. ben gördüğümü söyledim.
evet böyle şeyler yaparak hayatı bedavaya getirebilirsiniz belki , ama o hayat değil hayatta kalmak olur ancak başka bişey değil.
-
Uyarı için teşekkürler, dikkat edeceğim. Allah rahmet eylesin babana üzüldüm.quote:
Orijinalden alıntı: cnbzkrt
Dediklerinin Çoğu doğru zaten ama işte hayatta
Her istediğimizi hemen ya da çat diye yapamıyoruz o bağlı olduğumuz konfor alanı insanı zincirliyor bu zamana kadar farketnediğin sıkıntıları ve zincirleri görmeye başlıyorsun ama o zamanda iş işten geçmiş oluyor, geçen aylarda babam vefat etti evin yükünü ben aldım bu saatten sonra annemi çalıştıracak halim yok kardeşim yurtdışına çıkıyor ona yardım ediyorum birisyle konuşuyorum kafalarımız uygun işin sonu olur gibi duruyor ve daha bir sürü şeyAyrıca benden sana tavsiye dizlerine dikkat et bende kondromalazi patella rahatsızlığı var bisiklet kullanmam bile yasak yani sevdiğim şeyi bile yapamıyorum seninde haberin olsun sıkıntılı bir rahatsızlık ve tedavisi yok
Çalışmaya karşı değilim ancak emeğin karşılığının alınmayacağı işlere ve sömürülmeye itirazım var... Aşmak da mümkün insan isterse.
-
O yaptığın yüklemelerin parası nereden geliyor? 30TL ya da her neyse sonuçta bir yükleme yapıyorsun, nereden geliyor?
Kısmi zamanlı dediğin kısmi zamanlı öğrenci işçi sanırım. Eğer öyleyse çalışmış oluyorsun? Bu zaten normal, bunu ben de yaptım.
Telefon hattını nasıl ödüyorsun? Faturasız hatlarda bile belli bir zaman yükleme yapmayınca hat kapanıyor.
Bir de o powerbankleri ve güneş panellerini bedava nasıl alıyoruz?
-
Kredi kartından yükleme yapıp bakiyeyi tekrar kredi kartına aktarıyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*O yaptığın yüklemelerin parası nereden geliyor? 30TL ya da her neyse sonuçta bir yükleme yapıyorsun, nereden geliyor?
Kısmi zamanlı dediğin kısmi zamanlı öğrenci işçi sanırım. Eğer öyleyse çalışmış oluyorsun? Bu zaten normal, bunu ben de yaptım.
Telefon hattını nasıl ödüyorsun? Faturasız hatlarda bile belli bir zaman yükleme yapmayınca hat kapanıyor.
Bir de o powerbankleri ve güneş panellerini bedava nasıl alıyoruz?
Telefon hattını Turkcell kendisi ödüyor.. Paycell kampanyaları ile aktarım yapıyorum ön ödemeli hesaplar arası iade veriyor derin bir mevzu.
PowerBook ve Güneş panellerini banka puanları ile bedavaya getiriyorum yine aktarım yaparak. Kendi paramı koymaya gerek yok.
-
-
Starbucks uygulamasından mı yapıyorsun? Eğer öyleyse nereden yapılıyor söyleyebilir misin? Ben bulamadım.
Burası karambole kaldı ama umarım anlatırsın
Banka puanlarını nasıl biriktiriyorsun?
-
quote:
Konu başlığında benim istediğim tarzdaki hayatı bedava yaşamanın yöntemlerini uygulamalı gösterdim. Senin istediğin tarzdaki hayatı bedava yaşamak çok daha basit... Bir önceki konularımı keşke okumuş olsaydın, kurduğum PC sistemi bu... Odam da bu... Ve maaşla alınmadı tüm bunlar...
İstediklerin maddi şeyler, elde edilmesi zor değil... Starbucks için priz meselesine gelince... Niye utanılmalı ki 2 liraya mal ettiği kahveyi (Kira, diğer Tüm masraflar dahil) 30 liraya satan firma utansın. Ben 2 liralık elektrik bile çekmiyorum bu şekilde.
Alıntıları Gösterbenim istediğim hayatı bedava yaşamamı sağlayacak olan konu hangisi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*Starbucks uygulamasından mı yapıyorsun? Eğer öyleyse nereden yapılıyor söyleyebilir misin? Ben bulamadım.
Burası karambole kaldı ama umarım anlatırsın
Banka puanlarını nasıl biriktiriyorsun?
Uğraşma hocam vaktini boşuna harcıyorsun
Bunun mantıklı açıklaması olsa bile gün içinde yaptığı aktivitelerin birinde mutlaka paraya ihtiyacı oluyordur ve para harcıyordur kendisi. Parasız yaşamak imkansız bu kadar basit. Ancak biraz yüzsüz olursan dalavereli işlere girersen bazı şeyleri bedavaya getirebilirsin ama ben yine de parasız yaşadığını sanmıyorum arkadaşın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X