< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(Ss’li) Bedava Hayat Boyu Tatil ve Yaşama (Dh Ölücü Rehberi) (4. sayfa)

-
-
Gece de yol gidiyorsunuz anlaşılan. Peki köpek saldırısı, önünüzün vahşi hayvanlarca kesilmesi gibi hadiseler yaşadınız mı? Malum gece şartları. Motosikletliler bile trafikte binbir zorlukla mücadele ederken, hiç arabalarla sorun yaşamadınız mı mesela ?
Böyle bir youtube kanalı vardı, eleman bisikletle ülkeyi turluyordu. Başka biri 50cclik scooterla keza ülkeyi dolaşıyordu. Başkası da motorla…
Bu da bir yaşam tarzı. Saygı duyuyor ve imreniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet yolun ve havanın durumuna göre gece gidiyorum. Köpekler bazen havlayıp koşuyorlar ama durup konuşunca kuyruk sallayıp kendilerini sevdirmeye geliyorlar… yıllardır hiç aksi bir durum yaşamadım…quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748
Gece de yol gidiyorsunuz anlaşılan. Peki köpek saldırısı, önünüzün vahşi hayvanlarca kesilmesi gibi hadiseler yaşadınız mı? Malum gece şartları. Motosikletliler bile trafikte binbir zorlukla mücadele ederken, hiç arabalarla sorun yaşamadınız mı mesela ?
Böyle bir youtube kanalı vardı, eleman bisikletle ülkeyi turluyordu. Başka biri 50cclik scooterla keza ülkeyi dolaşıyordu. Başkası da motorla…
Bu da bir yaşam tarzı. Saygı duyuyor ve imreniyorum.
Yollarda hiç sorun yaşamadım sürücülerden bile, şaşırıp ihtiyacın var mı bişeye diye sorun çok fazla oluyor. Bu kadar yükle çıktığım yokuşlarda kamyonlar bile kayış koparıyor bazen. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
taam taam forumun en marjinali sensin en sosyali de sensin yeter artık gına geldi konulardan . bir şeye tutkulu olman iyi bir şey fakat sen bunları millete sanki yapmak zorundaymış gibi yaftalarsan herkes böyle tepkisini koyar. senin sevdiğin o yaşamı bu forumdaki çoğu kişi sevmiyor emin ol.
-
Bisikletle tura çıkmak = herşey bedava aw, yemek ismarliyorlar, Starbucks a gidiyorum eşsiz manzara eğeğeğe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çekememenin başka bir versiyonu… mümkün olduğunu kanıtlama amacındayım. Herkes yapsın amacında değilim, başka tarzda da bedava yaşamak mümkün…quote:
Orijinalden alıntı: Remo8taam taam forumun en marjinali sensin en sosyali de sensin yeter artık gına geldi konulardan . bir şeye tutkulu olman iyi bir şey fakat sen bunları millete sanki yapmak zorundaymış gibi yaftalarsan herkes böyle tepkisini koyar. senin sevdiğin o yaşamı bu forumdaki çoğu kişi sevmiyor emin ol.
Bakın Milli Boksör… kız başına tek başına çıkmıştı yolda karşılaştık 2 gün birlikte devam ettik…
İzmir’den Antalya’ya kadar geldi inanılması zor bisikletle neredeyse ekipmansız…
Kız tek başına yapabiliyor mesela ama burada 17 yıl önceki olayı ısıtıp bahane sürenler dersini çıkarmıyor…
Dh ölücü rehberi bu… Dh ölücüsü değilseniz konuda işiniz yok.
Gına geldiyse okuma ayrıca :) zorla okutan mı var üstüne yorum da yazıyorsun… ilginin bu kadar da…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 16 Ağustos 2021; 15:53:38 >
-
Hocam bu kadar büyük bir ego ile yaşamak zor değil mi? Yaparken eğlendiğiniz şeyi aşağılayacak değilim, hatta kimsenin zevk aldığı şeyleri eleştirmek gibi bir derdim yok zevkler ve renkler. Fakat burada kendinizi haklı ve üstün göstermek için öyle bir çıkarım yapmışsınız ki pes dedim. Sözde İsveçli Fransalı üzerinden örnek vermişsiniz böyle insanlar olursa gelişir falan diye ama zaten yazının başında kendinizle benzeştirmişsiniz bu insanları, kısaca onlardan yani sizden daha fazla olursa ülke medeniyete erişecek. Tabiki tembellik ile elde edilecek bir şey yok ancak siz kendi yaşam şeklinizi öyle bir kutsallaştırmışsınız ki benim zevkim demek yerine medeniyet böyle oluyor diye savunabilecek seviyeye gelmişsiniz. Zevk aldığınız şeyin fiziksel anlamda zor olması, çoğunluk tarafından yapılmıyor ya da talep edilmiyor olması, o aktiviyeti yapanların dünyanın en özel, mükemmel insanları olduğunu göstermez.
Bunun dışında konu başlığı ve içeriği hakkında da bir yorum yapmak isterim. Sizin tatil olarak gördüğünüz şey başkaları için tatil olmayabilir, bazıları sizin manzara dediğiniz bölgelerden hoşlanmaz, bazıları sizin yaptığınız şekilde bedava şeyler aramayı ve kullanmayı rahatsız edici bulabilir(ki bunların sayısı artarsa artık bedava olmayacaktır), bazıları bisiklet sürmeyi sevmez vs. bu örneklerin sonu yok tahmin edebileceğiniz gibi. Dolayısıyla sizin yorumladığınız gibi insanlar için seçenekler sizin sahip olduğunuz seçenekler kadar bol olmayabilir, çünkü zevk aldığınız şeyler farklı, haliyle yollarda farklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 16 Ağustos 2021; 16:0:15 >
-
Tecrübelerden bahsetmeyi ego olarak algılıyorsunuz, başkasının tecrübelerinden veya fikirlerden bahsetsem bu sefer de sen yaptın mı diye kanıt istiyorsunuz…quote:
Orijinalden alıntı: melihcsknHocam bu kadar büyük bir ego ile yaşamak zor değil mi? Yaparken eğlendiğiniz şeyi aşağılayacak değilim, hatta kimsenin zevk aldığı şeyleri eleştirmek gibi bir derdim yok zevkler ve renkler. Fakat burada kendinizi haklı ve üstün göstermek için öyle bir çıkarım yapmışsınız ki pes dedim. Sözde İsveçli Fransalı üzerinden örnek vermişsiniz böyle insanlar olursa gelişir falan diye ama zaten yazının başında kendinizle benzeştirmişsiniz bu insanları, kısaca onlardan yani sizden daha fazla olursa ülke medeniyete erişecek. Tabiki tembellik ile elde edilecek bir şey yok ancak siz kendi yaşam şeklinizi öyle bir kutsallaştırmışsınız ki benim zevkim demek yerine medeniyet böyle oluyor diye savunabilecek seviyeye gelmişsiniz. Zevk aldığınız şeyin fiziksel anlamda zor olması, çoğunluk tarafından yapılmıyor ya da talep edilmiyor olması, o aktiviyeti yapanların dünyanın en özel, mükemmel insanları olduğunu göstermez.
Bunun dışında konu başlığı ve içeriği hakkında da bir yorum yapmak isterim. Sizin tatil olarak gördüğünüz şey başkaları için tatil olmayabilir, bazıları sizin manzara dediğiniz bölgelerden hoşlanmaz, bazıları sizin yaptığınız şekilde bedava şeyler aramayı ve kullanmayı rahatsız edici bulabilir(ki bunların sayısı artarsa artık bedava olmayacaktır), bazıları bisiklet sürmeyi sevmez vs. bu örneklerin sonu yok tahmin edebileceğiniz gibi. Dolayısıyla sizin yorumladığınız gibi insanlar için seçenekler sizin sahip olduğunuz seçenekler kadar bol olmayabilir, çünkü zevk aldığınız şeyler farklı, haliyle yollarda farklı.
Yaptığım şekilde bedava mümkün diye aktarıyorum, elde ettiğim kazançları sıralıyorum mutluluk bunun başında… yürümeyi yapsaydım veya otostopu o şekilde anlatırdım.
Yaptığım şeyin tek doğru olduğunu aktarmıyorum, siz öyle algılıyorsunuz, başka şekilde de yaşadım konusunu da açtım aynı algı orada da karşıma çıktı, bu dar bir bakış açısı.
Burada anlatılmak istenen hazıra konmamak, algı araba ve ev sahibi olarak yaşamak ülkemizde. Kalıplar da ona göre şekillenmiş, zevkler de…
-
Hocam telefon fırın gibi oldu 10 dk kastı çok teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Theologist
Bu hesaba göre aşağıdakiler kadar ölmüş olmam gerekiyordu?! Yüzlercesi daha var, yükleyemedi site…
Tek bir sorun bile yaşamadım onbinlerce km boyunca… dünyanın etrafını dolaşmıştır onca yol neredeyse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Engellemek yerine tepki koymak niye? Yani sıkılan insan girip konuları okumaz üstüne yorum yazmaz değil mi?
Tam aksine konuları çok beğenen de var, konuda görebilirsin… instagram hesabına da takip yağıyor demek ki etkili oluyor faydalı oluyor…
Niye insanların faydalanmasını istemiyorsun?
Tamam sana ağır gelebilir yazdıklarım, alınıyor olabilirsin ama engeller geçersin niye bu çaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
Yükleme alt limiti her zaman 30₺ Starbucksta, Turkcell gibi diğer operatörler gibi yükleme limiti var. Telefonla değil kredi kartı ile doğrulamasının amacı kredi kartlarını sisteme kayıt etmek… ne kadar çok kayıt alırsa MasterPass, Visa gibi uluslarası kurumlarda statüsü artar.Hayır değil, hatta emin olmak için şimdi bir 15TL lik bir yükleme yaptım. https://i.hizliresim.com/l4u4bj6.jpg buradan bakabilirsiniz. İstese de zaten bu tarz kampanyalar için düşürebilir, yani alt limit bahane değil.
-
Konuyu açanın kim olduğuna bakmadan konuya balıklama girme huyumdan vazgeçmem lazım...
-
Farklı tutar diye seçenek girince olmamıştı sizde oluyormuş, mesele zaten 30 yüklemek değil, yükleme değil harcama diyemez mi? Şartları yerine getirince etik olmayan sorun yok ortada.quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*Hayır değil, hatta emin olmak için şimdi bir 15TL lik bir yükleme yaptım. https://i.hizliresim.com/l4u4bj6.jpg buradan bakabilirsiniz. İstese de zaten bu tarz kampanyalar için düşürebilir, yani alt limit bahane değil.
Alıntıları Göster
-
Tamam sen kendini avutmaya devam et
-
Benim için de Starbucks için de problem yok, sen 2₺ kahveye 25₺ verip cebini boşaltmaya devam et :)quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*Tamam sen kendini avutmaya devam et
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En azından helal içiyorum senin gibi haram değil
-
Ooo fetva da veriyoruz? İyi ki İlahiyat okumuşum :)quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*En azından helal içiyorum senin gibi haram değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X