< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1919. sayfa)

-
-
mert temizer incelemelerinin ne audiophile ne de videophile kriterleri ile uzaktan yakından alakası yok
-
tv de sadece pcm ve oto secenekleri var ikisini de denedim urunu amcama aldigimdan suan gecikmeli yaziyorum cunki daha ugriyamadim kendilerine
soundbar menulerindeki ayarlarida epey kurcalamastim ama birdaha bakacagim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TCL'nin şöyle bir ürünü var. Nasıldır acaba? Samsung Q990d yerine tercih edilebilir mi? 10K daha ucuz..
www.tcl.com
TCL X937U 7.1.4 Kanalı Kablosuz Derin Bas Hoparlörlü | TCL Türkiyehttps://www.tcl.com/tr/tr/soundbars/x937u
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Q990’i ikame edecek bir urun degil. Tercih ise kullaniciya bagli. Tcl alip kullananlar oldu. Acikcasi ben markanin ses konusunda basarili oldugunu dusunmuyorum. Bu sekilde ses yararan bir urunu oldugunu gormedim. Dinleme imkaniniz varsa bakin, begenirseniz daha ucuza tabi ki alinir. Asil problem begenmezseniz ortaya cikar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, Sony HT-S400 almayi dusunuyorum 2.el tavsiye eder misiniz? Tesekkurler saygilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar; Samsung S24U konusunda Samsung Shop'ta %15 Kamu personeli indiriminden bahsedildiğini gördüm. Uygulamadan değil de webden girince görülüyormuş. Şartları uyanlar varsa soundbarlar için deneyip burada da paylaşabilir mi?
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160528372
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bimex elektronik marketler kapanmadan yaklaşık 10-15 yıl önce RMAOU79 model 5+1 sony ses sistemi almiştim. arka hoperlörler ve subwoofer o kadar sese etkiliki şimdiki pahalı markalarla kıyaslanmıyacak kadar daha kaliteli.Hele bir FM radyosu var super ses ,dinlemeye doymazsınız. Optic üzerinden bluetooth alıcı taktım. Çok samimi olarak yeni aldığım samsung 990c den daha kaliteli...
Tabili bilindiği gibi kapitalizmin kriz ve gerileme dönemi ile birlikte sony de önemli kalite düşüşü yaşadı.Şimdiki modelleri bilmiyorum.
-
2.el HT-S40R Bulabilirseniz tavsiye ederim dinleme fırsatım olmuştu arka hoparlorleri set halinde gelmesi avantajınıza
-
-
%30 indirim kodu yanacaksa sorun yok bu kargo alabilirsiniz , içindeki köpükleri gayet koruyucu
-
Geri yolladım. Daha önce şikayet var sitesinde böyle hasarlı kargoyu alan kişinin ürününde sorun çıkınca çok uğraştırmışlar. Konu samsung olunca hiç güvenmiyorum en ufak birşeyde herşeyi tüketiciye yüklerler. Bu aralar Samsung ile hiç anlaşamıyorum:))
%30 çeki size özelmi , o rakamlara geldi ise bu kutudan kaynaklı sorun olmazdı , şayet sorun çıkarsa değişim alırdınız 6 ay içinde bire bir .
-
Evet bana özeldi.
Şahsi fikrim %30 kupon geri alına biliyorsa alın, kupon yanar derlerse kutu geri alabilirseniz şayet alın, bir sorun çıkarsa 6 aya girmeden kayıt açın yeni seri ile değişim alırsınız
Anlattiginiz cok surpriz bir sonuc degil ama samsung sese cok mudahale eden bir cihaz degil. Sony, pioneer, onkyo vs. gibi avr gecmisi olan firmalarin pure direkct haricinde seslere kaynaktan mudahalesi vardir. Sizin radyo sesi gibi bu kimilerinin cok hosuna gider. Ancak kullandiginiz sistemin[compact dvd playerli 5.1 ses sistemleri] zmaninda sounbarlardan cok daha fazla yerden yere vurulduklarini belki biliyorsunuzdur. Hatta izledigim bir tv belgeselinde kendinden cok daha pahali sistemlerle beraber dav sesisi bir model kullanicilara gozu kapali dinletildiginde Sony'yi begenenler daha coktu. Ayrinti olan nokta ise elinizdeki cihazin multimedya ozellikleri agir bassa da radyo ve cd oynatma ozelligi ile muzik konusunda soundbarlardan farkli bir asamada. Iste yine basa donersek burada sese mudahale eden bir dsp cipi devreye giriyordur. Kulaginiz bu sesi begenmis ve alismis. Bunu soyle dusunun, bilgisayardan equalizer ayari yapilmis bir muzik dinlerken birden flata cekiyorsunuz. Bu dsp ciplerinde bas tiz, q, eko, gibi optimizeler var. Su anda daha saf ve pure derecedinde sesi aliyorsunuz. Dsp mudahalesini eq olarak sadece standartta kullanirsinix ancak tam anlamiyla sony gibi olmaz.
Saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bahsi geçen Sony Sistemin modeli nedir
Kamu indirimi ile q990d 31.387,00 TL tl ye geliyor
Ek olarak yeni s25 serisini almayı düşünen olursa onlarda da güzel indirimler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 23 Ocak 2025; 16:51:47 > -
Keşke tutanak tutturup ürünü teslim alsaydınız, benim kargoda bu şekilde geldi hepsiburada xl ile, tutanak tutturdum teslim aldım ama bir sorun çıkmadı, bana da değişim yapmadıklarını söylemişlerdi.
-
Samsung soundbar'da eğitim indirimi gibi kamu personeline de indirim yapıyormuş demek ki...
Şartları tutan bunu da değerlendirebilir 👍🏻...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X