Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1921. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
40.557
Cevap
595
Favori
1.966.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19191920192119221923
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung Hw650 kullanıcısıyım. Arka hoparlörler de mevcut.
    Bu hoparlörün su andaki muadili nedir acaba?
    Birde yenilemeyi düşünüyorum. Ne satın alsam hayatımda ciddi değişiklikler olur?
    Bu hoparlörden genel olarak memnunum ama center bana zayıf geliyor.

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu q990d yi İstanbul avp yakasında deneyimleyebileceğimiz bir mağaza var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt

Samsung HW-Q990D ya da yeni çıkacak olan Samsung HW-Q990F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 25 Ocak 2025; 20:56:36 >
  • mrth87 kullanıcısına yanıt
    Teknoloji mağazalarında oluyor genelde teşhirde

• Mr. Kreb kullanıcısına yanıt

Liseyi yeni bitiren bir yeğenim var bir sorayım bakalım :D Belki vardır edu uzantılı mail adresi :D Yada alabiliriz belki :D Gerçektende bu fırsatı kaçırmamak lazım :D

• James_Sunderland kullanıcısına yanıt
    Ne kadara iniyor?

• Q990D modeli 31400e geliyor hocam 4 taksite kadar da bölüyor.

@James_Sunderland

Üniversiteye gidiyorsa vardır kesin edu uzantılı mail adresi sıkıştırın biraz hocam. :D Akademisyen, asistan doktor falan da olur bu arada.

Hocam mediamarkt şubesine gidin fiyat alın. 36 bin liraydı güzel bir fiyat yaparım dedi. Tvlerde etiket fiyatından %15 düştüler. Ki onlinedan baktığımda hiç bir yerde o fiyatlara bulamadım.

Q990D kullanan arkadaşlarım, arka hoparlörler için nasıl bir ayak kullanıyorsunuz?

• TCL X937U 7.1.4 Kanal 1020 W Soundbar İçin MM uygulamasında 2.000 TL indirim var. Fiyatı; 27.549.05 TL'ye düşüyor...

@bluemoon Hocam Bulunduğum şehirde iki tane MM var, ikisine de gittim ancak indirim alamadım. Üstelik tanıdık arkadaşlarda vardı :D Torpilim yetmedi sanıyorum ki :D

Media Markt magazalarinda fiyat opsiyonlari magazanin insiyatifinde sanirim. Magazanin karliligi yuksek veya dusuk olmasina gore hareket ediyorlardir. Bu tarz insiyatifler yil baslarinda daha zor alinir. Bugun mesimarkta bazi urunlerde 3 ay sonra odeme opsiyonu gordum. Detay sormadim ama Denizbank’a yapiliyordu. Kart mi kredi mi kullandiriyorlar bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

TCL X937U 7.1.4 Kanal 1020 W Soundbar İçin MM uygulamasında 2.000 TL indirim var. Fiyatı; 27.549.05 TL'ye düşüyor...

@bluemoon Hocam Bulunduğum şehirde iki tane MM var, ikisine de gittim ancak indirim alamadım. Üstelik tanıdık arkadaşlarda vardı :D Torpilim yetmedi sanıyorum ki :D

Kafayı yemiş TCL almayanı dövdüler 15.000 tlye😪

Asla etmez 27500 tl filan vermeyin

• sadays S kullanıcısına yanıt

Tcl acaba talep mi goruyor yoksa konumlama olarak cibazini kuzgun mu goriyor? Ben acikcasi siğ bir satisa ragmen cihazin fiyatini surekli degistirip bir araliga oturtmak istediklerini dusunuyorum. Goruslerim devam ediyor, ses muhendisligi destegi olmadan Çinli bir firmanin ses konusunda ileri gitmesi cok mumkun degil. Alan arkadaslar yanlis yaomadi, 15bin tl'ye kadar mantik cercevesinde bu ayardaki bir cihazla aradaki fiyat farkini dusunerek aldilar.ama bu fiyatlarla bence de kobay olmaya gerek yok. Ne zaman Onkyo ile isbirligi goruruz, o zaman Tcl'deki ses degisimine de taniklik ederiz..

Saygilarimla.

• Koçun tüm firmaları böyledir kendini kaf dağında görüyor yoksa avrupada samsungdan 300-500 euro ucuz tvler bizim burada 10.000 ve üstü pahalı olabilir mi yazık etmiş TCL çok yanlış bir distribütör

• Merhaba samsung.com.tr de soundbarlarda geçerli yüzde 30 indirim kodum var. q990d 36.500 den 25.500 e düşüyor. Akakcede en uygun şuan 35.700. almayı düşünen varsa kodu satabilirim teklif PM atabilirsiniz. Kod 28.02.2025 tarihine kadar geçerlidir.

• Samsung Q990d arka hoparlör için ayak önerisi olan var mı? Duvar askısı düşünmüyorum kablo gözükmesi kötü bence

• zknmr kullanıcısına yanıt

Sonorous sp200 koltuk kenarlari yuksek degilse ideal oluyor.

• MentosKola M kullanıcısına yanıt
    Hocam indirim kodunu nasil aldınız, bir alışveriş mi yaptınız da verildi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İndirm zamanını bekleyin derim, ben 14.586 TL ye almıştım x937u yu, ertesi gün 28 bine cikartmisti MM, fiyatı ayarlamalarıni magazalar yapıyor , Tcl in veya Koç'un bunda bir etkisi yok.
    Mağazalar daha cok kar etmek için fiyatları fahiş rakamlara çıkardılar. 14.500 e sattıklarında da bundan kar ettiler.
    Suanki fiyatı cok yüksek, takip ederseniz elbet 20 civarına düşecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt

Sonorous Sp 300 için ne düşünüyorsunuz hocam

bu arada cevap için teşekkürler en azından başlangıç noktası oluştu.

• zknmr kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Sp300 standli degil, asmali bir model. Yani duvara asmak yerine ayaga asiyorsunuz. Olabilir tabi ama ben standa daha yakinim her zaman.

saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 31 Ocak 2025; 14:8:46 >
  • 
Sayfa: önceki 19191920192119221923
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.