Hocam amazonun geçenlerde yaptığı gibi 30k'ya indirmesi dışında sanıyorum benim pek ümidim yok :D Malum özel sektör çalışanıyız, öğrencilik bitti, emeklilik deseniz oda uzakta görünüyor. Firmalar yada satış siteleri insafa gelirse ancak satın alabileceğim sanırım. Hemen hemen hergün takip ediyorum Akakçe hep açık telefonumda, 36-34k arası seyrediyor şu sıralar. Umarım sıcak bir fırsat yakalayabilirim. Not: İlgi ve alakanıza çok Teşekkür ederim... |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1920. sayfa)

-
-
RMAOU79 model 5+1 sony ses sistemi
kumanda üzerinde RMAOU79 yazıyor.
-
Q990c için son surum nedir yazılımda.
W24r40 0102 yazıyor bende.
Couldn’t check for updates uyarısı veriyor ne yazık ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım kumanda kodu o. Dav xxxx gibi bir kodu vardır. Cihazın üstünde yazar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son sürüm bu
10k bütçem var dolby atmoslu en iyi f/p soundbarı önerebilecek var mı? Bu işlerden anlamıyorum tvde hdmi arc desteği var.
😁
hocam yeğen kuzen falan varsa hala okuyan onlara yamanabilirsiniz, bu fırsat kaçmaz.
İyi fiyatmış benim kolide de hasar vardı ama üründe bir şey yoktu ağır ürün kolide hasar olabiliyor
Hocam ben de aynı şekilde %30 indirimli bana özel kod ile aldım. koli de çizik dahi yoktu ancak sub üzerinde çok küçük bi defo vardı indirimden dolayı uğraşmak istemedim o şekilde kullanıyorum. Bu indirim kodları 2 - 3 ayda bir oluyor daha öncesinde de %25 kod gelmişti bana kullanmamıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturul -- 25 Ocak 2025; 0:59:39 >
Nasıl alıyorsunuz bu kodları :) sitede gezinirken mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Samsung a güvensem alırdım. Biliyorumki bir sorun çıksa kesinlikle kabul etmezlerdi. Adamlar Kendi servisinin verdiği değişim raporunu kabul etmiyorlar. Bakalım değişim talep ettim bugün inceleme devam ediyor diye mesaj attılar.
Hocam 10. Ayda 65s90c tv almıştım onda yıl sonuna kadar geçerli %25 indirim kodu vermişti soundbarlar için daha sonrasında ölü pikselden dolayı değişim oldu ve 65s90d verdiler bu cihazda da 5 ocakta yeni kod tanımlandı promosyon olarak %30 indirim şubat sonuna kadar geçerli muhtemelen mart gibi yine dağıtırlar. Tv üzerinden geldi bana samsung promotion uygulamasından hatta q990d nin konusuna yazmıştım bilgilendirme amaçlı, alan arkadaşlarda olmuştu sizde kontrol edin tv den uygulamayı
Tv den uygulamaya girip kod mu kontrol ediyorsunuz, samsung promotion uygulamasından mı sadece cepten doğrumu anladım eyvallah
Sadece tv deli Samsung promotion uygulamasında gözüküyor. Sizin hesabınıza tanımlanıyor.
Sağolun hocam alacağım birşey yok şuan ama bilmek iyi oldu :)
Ne demek hocam. Benide buradaki bir arkadaş uyandırdı:))
Seni kesmez tabi %30quote:
Orijinalden alıntı: ridvan1903
Sağolun hocam alacağım birşey yok şuan ama bilmek iyi oldu :)
Keser niye kesmesin ne alacağıma bağlı 😆
Aynen hocam promotion uygulamasından sadece ses sistemlerinde geçerli. kodlar süreli ve tek kullanımlık bilginiz olsun mart gibi yeniler diye tahmin ediyorum belki %30 dan daha yüksekte verebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X