Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1918. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.557
Cevap
595
Favori
1.966.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beklentiniz nedir, kullanım alanınız ne olacak bilmiyorum. Ayrıca TV'nizin desteklediği format ve teknolojilerde önemli...

https://www.samsung.com/tr/audio-devices/soundbar/c450-black-hw-c450-tk/

HDMI bağlantısı olmayan, optikle bağlanan 2.1 bir ses sistemi "TV sesini yükseltsin, bluetooth ile telefonumda bağlansın" modunda bir kullanım sağlar ancak. Merkez hoparlörü olmadığından diyalogların net olup olmadığınında teyite ihtiyacı var.

Dijital platformlardan veya harici depolamadan içerik tüketiyor, çevresel sesleri almak istiyorsanız bu soundbar size onu veremez. 5.1.2 veya en azından 3.1.2 kanallı ürünlere bakmak gerekir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Detaylı cevabınız için çok teşekkür ediyorum.
    Görsel hatalı olabilir haklısınız ancak bendeki 8500 modeli.
    saçma sapan bir siteden almıştım o zaman, çok zor bulmuştum :)
    Soundbarimdan memnunum ama yenilesem mi diye düşündüm. Televizyonumu değiştirme ihtimalim var. Samsung tvlerde soundbar ile senkronize çalışan soundbarlar varmış. O yüzden bakınmaya başladım.
    Ama ses kalitesi olarak hayatıma ne katar, sesler ne kadar değişir bilmiyorum. Mevcut soundbarım da güzel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam benim tv vestel 65q9900. Kendinden jbl ses sistemli bir tv ama yetersiz geliyor. Şimdilik fp oranı yüksek bir model bakıyorum. Tv dolby atmos destekli . Arc destekli hdmı girişi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalını bozmadan ben sağ tarafa fotoda gibi kullanıyorum.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Araştordığımda (verimi nasıldır bilmiyorum ama) HDR10+, Dolby Vision/Atmos gibi modern ses ve görüntü teknolojilerini destekleyen 2021 model çok da yaşlı olmayan bir TV'niz var.

Uydu yayınlarının haricinde dijital platformlardan içerik tüketiyorsanız; film, dizi merakınız varsa bütçeyi zorlamaya değer bir TV'niz var. "Yok, fazla para vermem sadece sesi artırayım" diyorsanız diyecek bişey yok...

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Ben de ayni tv’den kullaniuorum. Bu tv’nin sesi cok dolgundur ve c450 almak gereksiz. Ben bu tv’ye yamaha avr 5.2.4 sistrm bagli tutuyorum. Acinca hanim ses derinden geliyor diyor. Cogu zaman tv’nin kendi sesini kullaniyoruz.

• mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Hocam subwoofer'ın sürücüsü direkt bana yani izleyiciye baktığından (nasıl anlatayım) baslar sert ve rahatsız edici gibi oluyor, TV'ye göre sağ veya sol duvara bakarsa ordan olan dağılma daha yumuşak ve hoş oluyor. Sanırım önerilen konumlandırma da bu şekilde...

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam. Kendi jbl ses sistemi gayet iyi ama Fark yaratmazsa gerek yok dediğiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 21 Ocak 2025; 20:42:32 >
  • Arkadaşlar eğitim indirimi ve işbankası %10 indirimi birleştirlemiyor mu?

Bu tv’yi ben arastirarak ve vestel olmasina ragmen bir takim marka ustu izellikleri icin aldim. Eve ilk gelen tv gelirken kaza gecirdigi icin yenisini verdiler ama vermeden once seri uretimi bittigi icin daha yeni modelini onerdiler android olan. Ses sistemi basta olmak uzere istemedim, yine ayni modelden getirdiler. Bu tv’nin sesi yetersiz olamaz. Ayarlarda smart ozelligi acik degilse sub devrede olmuyor. Ayrica dahili olarak atmos sesi de verebilir. Salona da grundig oled aldim. Onda da Elac sistem var. Vestelden daha da basarili. Ancak cok ilginc android tv, samsung q990c hep bagli, kendi hoparlorune gecirecek bir ayar bulamiyorum. Ses cikis ayarlari ile oynayinca kumandalari ayiriyor velhasilkelam dokunmuyorum bu yuzden.

Yukarıdakı yazınızı okuyunca deneme amaçlı yaptım. benim salon 6x8 =48 m Genelde 15 ses seviyesinde kullanıyorum. subwoofer +3 de. Kısa bir deneme yaptım,rahatsız edici gelmedi. Tabiki haklısınız.Siz teknik anlamda doğru olanı yazıyorsunuz,ben deneme amaçlı...

Arka hoperlörlerin şema güzel olmuş ellerinize sağlık. Yan arka sürücü içe mı,dışamı bakmalı normalde?

İyi geceler.

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Hayır, birleşmiyor. HOSGELDIN5'de eklenmiyor. Samsung yetkilileri forumları dolaşıyor anlaşılan 😄...

Bu arada sadece eğitim indirimi uygulandığında q990d'nin fiyatı 36.499 TL'den 31.387 TL'ye düşüyor:

Ek bilgi: Eğitim indirimi programından istifade etmek için .edu uzantılı mail adresine sahip olmanız gerekiyor.

• mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Yerleşimi gösterir şema pdf kullanım kılavuzundan alınma, önceki mesajlardan linki mevcuttur. Kutu içeriğinde basılı hızlı kullanım kılavuzu oluyor. Detaylı kullanım kılavuzu internetten indiriliyor. Samsung Türkiye çok tembel olduğu için hala detaylı kılavuzu sitesine yüklenmedi. Farklı ülkelerden, örneğin UK'den indirilebilir. Ayrıca q990c ile çok farkı olmadığından q990c'nin Türkçe kılavuzu indirilip kullanılabilir.

Arka kitleri arkalarında yazdığı (right/left) açıklamasına göre doğru yerleştirdiyseniz yan sürücülerin dışa dönük kaldığını görürsünüz.

Aynen eskiden eğitim indirimi artı kod eklenebiliyordu 😐

Şahsen ben sadece eğitim indirimine bile razıyım ancak yaşım 45 üniyi bitireli epey oldu :)

• James_Sunderland kullanıcısına yanıt
    Benzer durumdayız; benim paylaştığım ekran görüntüsüde yüksek lisans öğrencisi oğluma ait. Üniversiteli çocuk bile kalmadı, dede olacak yaştayız 🤭...

Bitirdin bizi Dh kocattın beee 

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Ne dememişti sayfada bir arkadaş sizlere hitaben:

Yarbay, Albay; bol rütbeli ihtiyar heyeti 😄...

Bu arada hiremco realtek işlemcili media player getirdi Android 12 ve lisanslı tek kusuru hdr-dolby vision geçişini otomatik yapmıyor manuel ayarlamak gerekiyor ancak deneyen arkadaşlar nvidiadan çok iyi zidoo z9x ayarında diyor

ilk fırsatta bir tane alıp test edeceğim

yeni cihazımız bu arkadaşlar indirim için takipte kalın

www.hiremco.com.tr
    RockTek GX1-AI Yapay Zeka Android TV Box
    https://www.hiremco.com.tr/urun/rocktek-gx1-ai-yapay-zeka-android-tv-box
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Gelişmeleri Shield sayfasında yazıldığında okumuştum. İncelemenizi sabırsızlıkla bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.