Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2028. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.682
Cevap
598
Favori
1.975.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20262027202820292030
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende gelecek güncelleme ile bu eksiklik giderilecek diye detaya inmemiştim. Eğer söz konusu uzak bi gelecek ise açıklık getirmeniz iyi oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

bilmiyoruz ki ios 25 işte 3 ay sonra mı çıkar 3 yıl sonra mı 

• Eylül diyorlardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt

Evet, iOS 26 9 Eylülde anons edilip 15 Eylülde indirilebilecek diye okudum

• Geçen ay aldığım hw-q990f modelini 30.000 gibi rakama satılığa çıkardım. Yanında uydu hoparlörlerin standını da hediye olarak vereceğim. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir İst-Beylikdüzü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayberkp09 A kullanıcısına yanıt

hayırdır

• Q600F ile tv arasında iletişimsizlik oluyor sık sık, çok pişmanım...
    HDMI ile bağlı cihaz, bazen televizyonu açınca (Q symphony modunda) hiç ses vermiyor. Önce az bi ses parazit gibi soundbardan geliyor, sonra çok az tvden geliyor. Cihazları prizden çekmeden normale dönmüyor. Tekrar satılabilir bir ürün olsa direkt iade ederdim o derece canımı sıktı.
    Aynı markanın ürünleri nasıl böyle bir şey yapar aklım almıyor...

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Hdmi kablosunu değiştirin. Kendi kurusundan çıkan kablosunu attım yeni bir tane kaliteli kablo aldım o günden beri sorun çıkarmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • basis35 kullanıcısına yanıt

Farklı kablo taktım onda da aynı şeyi yapıyor. Markalı bir şey alıp o şekilde deneyeceğim...

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Ben evdeki bir iki tane kabloyu denemiştim düzelmemişti. Daha sonra PlayStation için Amazon’dan aldığım Kabledirekt marka kabloyu taktım o günden beri sorun yaşamıyorum

• sadays S kullanıcısına yanıt

iOS 26 beta olarak şuanda kullanılabiliyor. Cihazlarında beta güncellemelerini açarsanız Mac/Tv/iPhone hepsine yükleyebilirsiniz. Şuanda bunu iOS yüklü iPhone'um dan yazıyorum.

• PehliOne- kullanıcısına yanıt

bende yok apple tv olan arkadaşlar denesin ayrıca hdmi audio passtrough betalarda var mı bilmiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 20 Ağustos 2025; 22:51:11 >
  • Arkadaşlar selam kısa bir sorum var.

Televizyona arc girişine arc hdmı kablo taktım ve diğer ucunu da ses sistemine bağladım.

Ayarlardan cec bağlantısını da aktif hale getirdim.

Televizyon açılınca ses sistemi de açılıyor ve televizyon kapanınca ses sistemi de kapanıyor. Buraya kadar her şey normal.

Fakat televizyon belli bir süre sonra ekran koruyucusu devreye giriyor ve ses sisteminin enerjisi kapatıyor ve ses sistemi kapanıyor.

Acaba televizyon ayarlarından bunu nasıl düzeltebilirim. Ekran koruyucu süresini 3 dk 'dan 30 dk yaptim fakat yine kapanıyor ses sistemi.

Benzer durumu yaşayan var mı ?

• basis35 kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Ben de arada sırada Samsung TV ile Q800D'yi Q-Symphony modunda kullanırken sorun yaşıyorum.

Örneğin; TV'yi açıyorum, sesi kademe kademe arttırmaya çalışırken bazen artmıyor, 2-3 kademe arttıktan sonra 1 kademe aşağı iniyor ya da 2-3 saniye gecikmeli olarak ses artıyor ya da azalıyor. Çözüm için barı prizden çekip tekrardan takıyorum.

Eğer bu olay da HDMI ile çözülebilecekse ben de deneyeyim.

Samsung'un kendi kablosu kaliteli bişeye benziyordu...

• Shift41 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. O hiç başıma gelmedi belki tecrübe eden arkadaşlar vardır. Ben bağlantı sorununu hallettikten sonra bir daha ayarları ile oynamadım açıkçası
    Q-Symphony özelliğini o yüzden hiç aktif etmedim korkudan 😁

• Merhabalar, kısa tutmaya çalışacağım 10.000 tllik bir bütçem var. TCL marka C755 model tvm için bir soundbar bakıyorum.

Aklımı kurcalayan modeller:
    -Samsung HW-Q600C
    -LG SNH5
    -Grundig DSB 5000 (Kağıt üstünde en iyi bu gibi görünüyor ama Grundig markası nasıldır bilemiyorum.

Bütçem dahilinde model önerebilirseniz çok sevinirim.

• bende tcl 98c755 aldim bu cihazla en uyumlu guclu cihaz nedir

media player baglamayi dusunmuyorum pek su anda

genelde amazon prime veya netflix den dizi film ve iptvden mac izliyorum

tv tcl oldugu ıcın x937u dusunuyordum ama eskı mesajlara bakınca 990f daha ıyı tercıh gıbı geldı ne dersınız uyumlu calısır mı tcl tv ıle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valerio -- 23 Ağustos 2025; 9:19:37 >
  • selamlar SrkN:
    bu sn 11 nasıl sıfırlanıyor hatırlayan varmı hard reset ama

tcl tv de sıkıntı yok earc çslışıyor. next tv ye takınca opt de kalıyor arc ye geçmiyo kimi resetleyince düzeliyo demiş wifi tuşuna 5 sn basınca reset yazıyo sma sadece wifiyi resetliyo galiba cihazı resetlemiyo E2P CLR görünmesi gerekiyomuş

• Arkadaşlar kesinlikle bir ses sistemi alın. Filmlerden alacağınız haz tarif edilemez. Sadece tv hoparlörleri ile film izlemek çok yavan kalıyor. Ama cüzdanınız el verdikçe giriş seviyesi sistemlerden uzak durun. Hatta sahibindende sıfıra yakın güzel ürünler satılıyor. Oradan üst seviye bir ürün kapatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 23 Ağustos 2025; 20:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valerio

bende tcl 98c755 aldim bu cihazla en uyumlu guclu cihaz nedir

media player baglamayi dusunmuyorum pek su anda

genelde amazon prime veya netflix den dizi film ve iptvden mac izliyorum

tv tcl oldugu ıcın x937u dusunuyordum ama eskı mesajlara bakınca 990f daha ıyı tercıh gıbı geldı ne dersınız uyumlu calısır mı tcl tv ıle

Uyum sorunu yok ilave özellik var bu cihazlar hdmi-cec ile uyumlanıyor bağlandığı tvye
    Q990f'in yanında x937u abi deyip önünü ilikler kapının yanında ayakta bekler

• 
Sayfa: önceki 20262027202820292030
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.