Binbaşı
04 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 193 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Razer ornata klavye alacaktım. Nette en uygunu burada.

trendyol ve n11 de satış yapmakta. Gamepower, fantech gibi dandik danduk markalar satıyor çoğunlukla. Google'dan firmanın görsellerine baktım. Aslen internet cafeden hallice espor merkeziymiş.

Ne yapsam bilmiyorum
silinebilir
Geçen hafta kredi ödememi yaparken akbank atm'si parayı yuttu. o esnasında atm'den kayıt oluşturmuştum hemen. Bir gün sonra üstüne şaka gibi hesabıma bloke koydular kredimi ödeyemediğim için.. Neyse bu hafta başı geri iade ettiler ama yatırdığım tutarın 200 tl'si eksikti. Bunun üzerine telefonla tekrar kayıt oluşturdum fakat ertesi gün sms yollayarak "atm'mizde iade edilecek bir tutar bulunamamıştır" diye bir cevap verdiler.

Bu durumda ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
İnternetim kapalı olduğu halde yinede ara ara veri harcıyor. Faturasız hat kullanıyorum, bazen günlük toplamda 3tl'yi buluyor. Genelde 4g'den h+ düşüp tekrar 4g'ye geçince oluyor. Mi8 lite kullanıcısıyım, daha önce ki sony telefonumda böyle bir problem yoktu.
Selamlar elektrikli 2.el şase ya da rtr arac almayi düşünüyorum, aslında kafamda hpi trophy truggy (1500) var ama onun genel parcalari ve elektronikler pek iyi degilmis. mesela ayni fiyata losi 8ight 2.0 buggy var. Yine 900'e mugen mbx6 şase, 700'e serpent 811be ve hpi vorza şaseler var. Tercihim hangi yönde olmali bilemedim.
Sırf takip özelliği var diye dji spark az almıştım ama yalan oldu. Yok flyzone, restricted area, subject lost, subject too far, aircraft too low gibi uyarılar yüzünden bezdim ha birde bisikletle giderken bana yetişemiyor tee allam
Seiko kalitesi tartışılmaz ama diğer markalar hakkında bir bilgim yok. Sizce almaya değer mi?

Seiko

Calvin

Armani
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.391
İkinci El Bölümü Mesajları: 163
Konularının görüntülenme sayısı: 35.388 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.