Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1917. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.557
Cevap
595
Favori
1.966.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19151916191719181919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu yeni subwoofer ın altında ya da arkasında açık hava deliği yok mudur hocam?

Bu arada hoparlörün önünde koruma için 990d deki gibi koruma kapğı olmaması kötü olmuş. Çor çocuk dokunsa ya da taşırken yanlışlıkla dokunsak delinir hoparlör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 19 Ocak 2025; 17:9:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Birde oda var güvenlik olarak baslar açık her yönü önümde bir koruma bezi olsa iyidi, robot süpürge bile vurur direk oraya, yürürken ayak çarpsa gitti.
    Oraya bir koruma bezi yapmak lazım ciddiyim tehlikeli duruyo fuarda bile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Birde oda var güvenlik olarak baslar açık her yönü önümde bir koruma bezi olsa iyidi, robot süpürge bile vurur direk oraya, yürürken ayak çarpsa gitti.
    Oraya bir koruma bezi yapmak lazım ciddiyim tehlikeli duruyo fuarda bile.
    Koca koca firmalarda stajyer çalışıyor sanırsın bunlar affedilmez hatalar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Cidden Tuaf adamlar bunlar, inanki bas patlasa delinse çocuk felan kaza, Samsung Tr sana sürücü hop değiştirmez elimizde yok derler.

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Aynen ilk dikkatimi çeken o oldu. Maliyetten kaçmışlar yine, bez bir kapak yapabilirlerdi gizlemek için.

• Üstadlarım hazır subwoofer konuşulurken aklımda olan konumlandırmayı yapmadan önce sizlere danışayım dedim. Normalde izleyene göre TV kabinin sağında olan subwooferı sola almayı düşünüyorum ama sürücünün konumundan dolayı subwooferın üstü alta gelecek, takla atacak yani. Alttaki kauçuk papuçlar sökülüp üstte takılacak. Samsung yazısı küçük ve çok soluk yazılmış, uzaktan farkedilmiyor bile. Takla attırıldığında ters kalması sorun olmayacak şekilde özellikle bu şekilde yapılmış gibi...

Görünüm olarak tamam da bunun sese bir etkisi olur mu?
    SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Altına keçeli kare üzerinde kendi yapışkanı olan alırsanız hiç sorun olmaz etiket gibi olan , kendi yapışkanı sökmeyin,

Optich kablo ile bağlasam otomatik açılıp kapanmazmıydı ses optich kablodan iyi gelmez mi

• cem650 kullanıcısına yanıt
    Ses ve görüntü iletiminde HDMI optikten daha iyidir, daha güncel formatları destekler. Optikte kumanda kontrol paylaşımıda yoktur. Ses sisteminizin performansını HDMI bağlantısı ile daha iyi alırsınız. Ayrıca TV'nizi duvara sabitlediğiniz için HDMI portlarına ulaşmak zorlaşıyor. Soundbarı TV'ye HDMI ARC ile bir defa bağladıktan sonra soundbar üzerindeki HDMI IN girişi ile kolay ulaşılabilir bir HDMI'ya kavuşmuş olacaksınız 👍🏻...

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    peki Optik‘ten bir şekilde yüksek ses almanın imkanı yok mu bu arada televizyon LG biraz eski arc çıkışı yok HDMIlarda sadece optik çıkışını kullanabiliyorum dediğim gibi Bluetooth ile aldığım sesin yüzde kırkını anca alabiliyorum optik çıkışta

• cermen_555 C kullanıcısına yanıt
    Soundbara Bluetooth ile bağlı olan bir cihazda ses şiddeti o ön cihazda yükseltilir. Sonrasında ses soundbar tarafından da yükseltilir. Ama bu ses yüksekliği kalite olarak daha iyi anlamına gelmez.

Eğer Bluetooth bağlantıda oda içinde yeterli ses seviyesini atıyorum soundbarın sesini 20 seviyesinde yakalıyor ama optik bağlantı ile aynı ses yüksekliğini soundbarın 40 seviyesinde yakalıyorsanız bu bir sorun değil. Hatta olması gereken bu. Çünkü sesi bozmamış oluyorsunuz.

Eğer optik bağlantıda oda içinde gerekli ses yüksekliğini elde edebiliyorsanız bu konuya çok takılmayın derim çünkü bu bir sorun değil

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    hocam bluetooth ike yakalanan sesin yatisini optik ile yuzde yuz ses seviyesinde yakalayamiyoruz hatta ki tv nin son sesi neredeyse soundbardan fazla

• cermen_555 C kullanıcısına yanıt
    Bu durum normal değil işte.

Tv ve soundbarın ses menülerinin fotolarını ekler misiniz?
    Belki yapılması gereken bir ayar vardır ve o gözden kaçmıştır.

Bu arada tv’nin spdif yani optik ses çıkış formatını ne olarak seçtiniz? PCM, passthrough, bitstream, Dolby, dts neo vs gibi seçenekler olur bahsettiğim menüde.
    Bazı tv’lerde de otomatik 1, otomatik 2 vs gibi seçenekler olur. Farklı seçenekler ile deneme yaptınız mı?

Eğer tüm seçeneklerde ses çok düşük kalıyorsa o zaman tv’nin optik çıkışında yada soundbarın optik girişinde bir sorun olabilir.

Bunu anlamak için de başka bir cihazı optik ile soundbara bağlamayı deneyebilirsiniz. Eğer başka bir cihazı optik ile bağladığınızda da aynı şekilde ses çok düşük geliyorsa o zaman sorun soundbarda denilebilir.

Ama başka bir cihaz bağladığınızda ses normal seviyeye geliyorsa da o zaman sorun tv’nin optik çıkışında demektir.

Başka bir cihaz olarak sizde yoksa bile eşten dosttan optik çıkışı olan mi box vs gibi bir medya oynatıcı denenebilir. Yada optik çıkışı olan bir pc varsa onunla deneme yapabilirsiniz.

• Merhaba.
    2020 yılında satın almış olduğum Samsung HW-R650 soundbarımı swa8500 arka hoparlörler ile birlikte kullanıyorum.
    Samsung Q600C soundbar alsam bu arka hoparlörleri kullanabilir miyim?

• bluemoon kullanıcısına yanıt

8500 kablo ile bt unitesine baglanan sekilde mi calisiyordu? Q serisi soundbarlarin uyumlu ildugu surround hoparlorlerin kendi alicilari var. Bu durumda buyuk ihtimalle calismayacaktir.

• @turuncu55 konu hakkinda gayet aciklayici yazmis. Kritik tespitiniz tv’nin sesi sounbardan fazla. Bu sekilde tv’ler nadir de olsa var. Ancak cok kucuk bir ihtimal. Size onerilen yontemleri denemeniz gerek. Belirtitikleriniz bir yerde hata oldugunu gosteriyor.

saygilarimla.

• Arkadaşlar samsung hw c450 almayı düşünüyorum. Fiyat performans olarak daha iyisi var mıdır. Tamamen yabancı olduğum bir alan

• Q700A satiyorum 9500 liraya. alan olursa buradan yazayim dedim.

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Samsung soundbar hw-q600c ürünün resmi tavsiye edilen arka kiti ürünün tanıtım sayfasında dip not olarak yazmaktadır ve bu swa-9200s'dir:

https://www.samsung.com/tr/audio-devices/soundbar/q600c-black-hw-q600c-tk/

Forumda swa-8500s arka kitinin ana konu sayfası var. Bu sayfa başta ürün arayışı için açılmış sonra bir nevi ürün kullanıcısı ana sayfasına dönüşmüştür. hw-q70r + swa-8500s ikilisini kullanırken bende orayı takip ettim. Orada paylaştığım şu mesajda swa-8500s ile kullanılabilir Samsung soundbarları belirtmiştim. O listeye ilaveten forumda deneme yanılma ile tespit edilen q70t, q800t modelleri olduğunu da biliyorum:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145278995

Ayrıca sizin swa-8500s diye paylaştığınız görseller swa-8500s'e değil de 9200 lere ait bir arka kitmiş gibi duruyor. Sahip olduğunuz arka kitin swa-8500s olduğuna emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 21 Ocak 2025; 13:50:46 >

Ne diyorsunuz hocam hw c450 fiyatına göre nasıldır

• 
Sayfa: önceki 19151916191719181919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.