Şimdi Ara

SONAX ta aracımızın benzin kapağını kırdılar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonax Marinatürk Pendik şubesinde 07. 10. 2012 pazar günü ablamın yıkamaya bıraktığı aracımızın eve dönerken benzin kapağının olmadığını farkettik. Sonra benzin kapağının torpidonun altına saklandığını gördük. Telefon edip durum hakkında bilgi verdik, bizi arayacaklarını söylediler ve aradılar. Kamera kayıtlarına göre su tutarken benzin kapağı düşmüş çünkü daha önce de kırıkmış. Şuan benzin kapağını yerine oturtmanın hiçbir imkanı yok. bu kapağın orada kırıldığı bu kadar açık ve net olduğu halde araba park halindeyken bile durmayan bir parçanın yol boyunca düşmemesi tamamiyle hayal ürünüdür. Hem suçlarını örtbas etmeye çalışıp hemde bizi yalancılıkla suçlaadılar yetmedi birde konu ile ilgili konuşmaya gittiğimizde terbiyesizce tavırlarla bağırıp çağırıp bizi kovdular, bir kovalamadıkları kaldı. Üç kuruş para için çıkardıkları tantana Sonax'ın adını lekelemeye değer mi bilemiyorum ama kendilerinin de taşıdıkları markayı umursamadıkları hal ve tavırlarından belliydi. Benzin kapağı 3 kuruşluk birşey ancak hal ve tavır üzerine bizi yalancı yerine koyup mağaza müdürünün terbiyesizce tavırları asla kabul edilebilecek şeyler değildi. arkadaşlar ben yandım sizde yanmayın arabanızın başına birşey gelir bunlar size de aynı şeyi yapar. Konu ile alakaları yokmuş gibi davranırlar. Kamera görüntülerinde açık ve net gözüküyor. Yerinde duran benzin kapağı aracı yıkayan çalışan su tuttuğunda yerinden çıkıp fırlıyor. Sonrasında SONAX pendik şubesinden müdürü tarafından hakarete uğradıktan sonra başka bir yıkamacıya giderek yıkama için kullanılan tazzikli suyun böyle birşey yapmasının mümkün olduğunu eğer dğru şekilde yapılmazsa kırabileceğini öğrendik.
    Hepimiz dişimizden tırnağımızdan arttırarak aldığımız araçlarımıza özen gösteriyoruz. Böyle birşeyin sizin başınızada gelmesini istemediğim için bunu paylaşıyorum. Lütfen sizde etrafınıza iletin ki çok iyi olarak bildiğimiz SONAX'ın aslında yıkama işlemini bile bilmeyen insanları çalıştırdığını sadece isim sattığını herkes bilsin.

• geçmiş olsun,aracımı hep kendim yıkarım,cilasını dahi kendim yaparım ,o yüzden içim rahat.
  • Ben hayatta bırakmazdım peşlerini.Ana merkezi arayıp konuşun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Sonax genel müdürlüğünü aradınız mı ?
  • Valla böyle bir durumda ben dayak yeme oranım %100 olsa genede girerdim
  • Yani bende girme taraftarıyım aslında ama konu annem ablam ve eşim ile ilgili yer arasında geçti beni konudan mümkün olduğu kadar uzak tutmaya çalıştılar :) şimdide konuyu mümkün olan her yerde duyurmaya çalışıcam. şikayet sitelerine yazdık konuyu yarında genel merkeze şikayette bulunucaz. eğer ordaki müdürler ile ilgili bir işlem başlatılmaz ise konuyu gerekirse mahkemeye kadar taşıycam. konu gerçekten 3 kuruşluk benzin kapağı değil orada maruz kalınan tavır ve takınılan tutum.
  • geçmiş olsun..inşallah gereken cezayı alırlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aello

...Lütfen sizde etrafınıza iletin ki çok iyi olarak bildiğimiz SONAX'ın aslında yıkama işlemini bile bilmeyen insanları çalıştırdığını sadece isim sattığını herkes bilsin.

Siz öyle biliyormuşsunuz, biz hiç de öyle bilmiyorduk zaten . Karşılaştığınız tavıra da hiç şaşırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 8 Ekim 2012; 0:37:13 >
  • bu kadar büyütmeyin olur böyle şeyler aracınızın trafiktede riski var her an herşey olabilir olabilir kırılmıştır özür dilerler sizde yenisini alırsınız

böyle şeyler olur yani kısacası
  • Konuyu açan arkadaş için geçmiş olsun, daha yetkili kişilerle görüşüp kamera görüntüleride elinizde var ise olayı çözebilirsiniz.

Bu arada bende pendikte oturuyorum, marinaya da genelde giderim araçlı,araçsız. Ancak aracımı hiç orada yıkatmadım.

Otopark olayına gelirsek şuana kadar hiç para vermedim, isteyende olmadı. Sanırım şu son 1 haftadır durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

bu kadar büyütmeyin olur böyle şeyler aracınızın trafiktede riski var her an herşey olabilir olabilir kırılmıştır özür dilerler sizde yenisini alırsınız

sonaxın müdürü aramızda beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

quote:

bu kadar büyütmeyin olur böyle şeyler aracınızın trafiktede riski var her an herşey olabilir olabilir kırılmıştır özür dilerler sizde yenisini alırsınız

sonaxın müdürü aramızda beyler

Aynen aynen

• quote:

İlk konuyu açarken de yazdığım gibi konu 3 kuruşluk kapak değil tabi ki ben sadece telefon ile görüşmemizde bizi yalancı durumuna düşürmeye çalışmalarından dolayı konu bu kadar büyüdü.

Ttelefondaki kişi işletme müdürü idi ve bana kapak su tutar tutmaz düşmüş zaten öyleymiş dedi... Benzin kapağının şuan o şekilde durma şansı yok ayrıca yıkamacı bir kaç kişi ile konuştum çok gelir başımıza bir şekilde müşteri ile konuşulup tatlıya bağlanır dediler. Eğer ilk konuşmamızda bu tavrı takınmasalar ve kusura bakmayın deseler özür dileriz deseler tamam kardeşim olur böyle şeyler der konuyu kapatırdık.

Ancak konu ile ilgili görüşmeye gittiğimizde ilgili yerin müdürü tarafından "Sizin başka derdiniz mi yok siz dert tasa görmemişsiniz 3 kuruşluk benzin kapağını mı kafanıza takıyorsunuz?" şeklinde bir cümleyi asla kabul edemem, burada ki kimsenin de kabul edebileceğini sanmıyorum. Yapılan diğer hakaretleri ve terbiyesizlikleri saymıyorum bile...

• Bu arada arkadaşlar dışarıdaki ispark 5TL marina altındaki otopark 10TL dün boatshow olması sebebi ile ispark'ta yer kalmamış bizde bir hata yapıp marina altındaki otoparka bırakıp yıkamaya verdil işte arabayı sonrasında da bir dayak yemediğimiz kaldı...
  • MarinTürk otoparkı paralı yaptıysa kendisi bilir...Ne giderim ne de içerideki Ülker'den birşeyler alırım...
  • bizde 3gun önce ülkere gittik..araçı sahilde bırakmıştık zatende 10tl ücreti fark etmedim değil :)

bot şhow yuzundenmi bilmem ama 10tl yi alıyorlar
  • sonax kendini birşey zannetmeye başladı
    en son yıkamaya götürdüğümde rezalet ötesi yıkamışlardı
  • Kesinlikle peşini bırakmayın sonaxın merkezini arayıp o bayiyi şikayet edin. Mahalle arası yıkamaci aynanın camını kırmış, o bile yaptırıp verdi üstelik ben demeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuzla-pendik civarinda oturanlara tavsiyem esenyalı kavşağındaki petrol ofisinde 2 tl ye araç yıkıyorlar..çokta güzel iş yapıyor abiler
  • ''Bağırıp çağırıp bizi kovdular'' demişsiniz.

İnanılır gibi değil. Size böyle davranmalarına nasıl izin verirsiniz. Karşınızdaki hayvanın teki bile olsa bu şekilde davranmasında sizin de kabahatiniz var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.