Herkese merhabalar , 2012 model 1,33 motor beyaz renk aracım var. Aracımı 2. olarak 4 ay önce aldım.Bugün yıkamacıya verdim aracı teslim aldığımda boyası kalkmıştı. Yıkayan firma mahçup oldu mağduriyet gidermek istedi ama ben kronik olduğunu bildiğim için birşey talep etmedim. Fotoğrafta görüldüğü üzere tavan boyası kalktı ve tavanda çoğunlukta olmak üzere kapılarda direkler vs minik minik iğne ucu kadar paslanmalar mevcut. Bende kronik olduğunu bildiğimde Toyota genel merkezi aradım bulunduğum ildeki Toyota plaza ya randevu oluşturdular. Orada boya kaporta bölümünde incelenip tutanak tutulup gerekli karar verilecekmiş. Merak etttiğim aracım 2012 model 2022 yılındayız , araştırdığım kadarıyla boya garantisi 10 yılmış. Ben bu garantiden faydalanıp mağduriyetimi gidertebilir miyim? Merak ettiğim 2. konu sadece boya kalkan yeri mi boyayacaklar yoksa aracımı komple mi boyarlar? Birde bu işlemler için benden ücret talep ederler mi? Açıkcası aracı alırken bayağı uğraşıp araçtırıp boyasız ve değişensiz olarak aldım uzun yıllar binerim diye bu durum can sıktı biraz. Başına ya da bir tanıdığına böyle bir olay gelen var mı , fikri yada önerisi olan arkadaşlar varsa açığım. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler , saygılar... ![]() |
AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse Origin ID : mrhusnu |