Şimdi Ara

SON DAKİKA: 30 Ekim'de Türkiye'de tüm okullar tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 Ekim'de Türkiye'de tüm okullar tatil

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye genelinde 30 Ekim Cuma günü, okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarıyla yaygın eğitim kurumları, özel okullar, dershaneler ve etüt eğitim merkezlerini 1 gün süreyle tatil etti.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 30 Ekim Cuma günü Türkiye genelinde tüm eğitim kurumlarını tatil etti. Eğitim kurumları bahçeler dahil dezenfekte edilecek.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, valiliklere “Okulların Tatil Edilmesi” konulu bir genelge gönderdi.

Çubukçu, genelgede şunları kaydetti:

“Gripten koruma ve yayılmasını önlemek amacıyla tedbir olarak 30 Ekim Cuma günü ülkemiz genelinde okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim kurumları ile yaygın eğitim kurumları, özel okullar, dershaneler ve etüt eğitim merkezleri 1 gün süreyle tatil edilecektir.

Bu süre içerisinde bakanlığımıza bağlı bütün okullar, belediyeler, il özel idareleri, okul aile birlikleri, sivil toplum örgütleri ve diğer yerel kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak okulların tüm bölüm ve ünitelerinin (derslik, büro, atölye, yatakhane, yemekhane, mutfak, bahçe, oyun alanı ve bütün müştemilat) dezenfekte edilecektir.

Özel okullar, dershaneler, etüt eğitim merkezleri dezenfekte çalışmalarını kendi imkanlarıyla gerçekleştirecektir.”

Kaynak:Hurriyet

• Üniversiteleri gene umursayan pek yok sanırım. Üniversiteler kendi insiyatiflerine bırakıldığı müddetçe de bir denetim veya çalışma beklemeyin. Öğrenci = Döner sermaye olduğu sürece.

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • Üniversitede okuyanlara domuz gribi bulaşmıyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sittin sene tanıyamassın -- 26 Ekim 2009; 14:42:30 >

Orijinalden alıntı: sittin sene tanıyamassın

Üniversitede okuyanlara domuz gribi bulaşmıyor galiba

sittin sene bişi olmaz
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

Orijinalden alıntı: sittin sene tanıyamassın

Üniversitede okuyanlara domuz gribi bulaşmıyor galiba

sittin sene bişi olmaz

bize bulaşırsa nolcak acaba ama ben yinede gitmicem cuma
  • gerçi alakasız olacak ama çarş günü üniler yarım gün mü

Orijinalden alıntı: dmc 12

gerçi alakasız olacak ama çarş günü üniler yarım gün mü

Evet dostum yarim gun.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

quote:

Orijinalden alıntı: dmc 12

gerçi alakasız olacak ama çarş günü üniler yarım gün mü

Evet dostum yarim gun.

ikinci öğretimlere hiç yok

Orijinalden alıntı: Batuuu7

e2.gif]e2.gif]e2.gif]e2.gif]
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • üniversiteleri sakın yapmayın tatıl ölsün anasını satıyım onlar ılaclamayında sakın boyle sacma bır ulke de yasıyoruz ıste neyımız dogru ki bu dogru olsun

Orijinalden alıntı: dozdoz

üniversiteleri sakın yapmayın tatıl ölsün anasını satıyım onlar ılaclamayında sakın boyle sacma bır ulke de yasıyoruz ıste neyımız dogru ki bu dogru olsun

Bence olmasın zaten yoksa daha kötü oluyor.Perşembeki dersin telefisini saat 4e almışlar tey allahım 1den 4e kadar ne yapacam ben?

zaten tatillerle geçiyor üniler. ilk ve orta öğretimde yararlansın biraz.

mesela örnek önümüzdeki bize 1 ay tatil vizeler 9 unda baslıyor 14 ünde bitiyor. ondan sonraki hafta kafa tatili öbür hafta bayram tatili taaa aralıkta döncez
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.