Şimdi Ara

Sleeping Dogs TÜRKÇE YAMA - %100 - ÇIKTI- [TECHNOGAME] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
61.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuhh arkadaşın eleştiri yapışı buysa hakaret edişini düşünemiyorum

Dünyada böyle insanlara denk gelmemek çok önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 3 Mayıs 2015; 16:32:22 >

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orijinalden alıntı: Jack In The Box

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orijinalden alıntı: Jack In The Box

Elinize sağlık.
    sonunda geldi bunada şükür.

Yukarda yazdığın hakaret dolu sözler için biraz olsun utandınmı yamayı indirip kurarken?

Hayır, sözlerimin arkasındayım. Hakaret değil eleştiri onlar. Eleştiriyi kaldıramayacak kadar küçük çocukların çeviri işinde hele hele donanımhaberde olduklarını sanmıyorum.

Ayrıca yamanın uyumlu oldugu sürüm (1.2 sanırsam) sorunlu oldugu için oyunu oynayamayan kişilerin sayısı büyük, bende dahil

Çocuk olmayalım lütfen.

"şu dakkadan sonra ne dil dosyalarını açmanız, nede yamayı vermeniz hiçbirşekilde etki etmiyor
    çok rezil bir site oldugunu gördük technogamenin.
    aşırı amatör.çok fazla amatör.
    iğrençsiniz. technogame ekibi."

Bu kadar ağır konuşup yamayı kullanma hakkını kendinde bulabiliyorsan çocuk olan sensin. Boyundan büyük konuşup tükürdüğünü yalamayacaksın.
    Eleştirmek ile hakaret etmenin farkını öğrendiğin zaman büyürsün abisi

Şimdi senin gibi çocuklara cevap verip konuyu saptırırsam, kavgaya çevirilirse durum senin seviyene düşmüş olacağım "abisi". Bu yüzden bence sus. Yamayı kullanma hakkını bulmuyorum zaten oyun gitmiş durumda "abisi".
    Sistem: Intel Core i5 2400 3.10 GHZ Sapphire Radeon R7 260X HDMVI-ELITE 2gb 128 bit 8 GB GSKILL SNIPER RAM MSI P67S-C43 (MS-7673) Windows 8.164 bit Tel: Motorola Moto G 16 GB (avea 6gb sınırsız sms 3000 dk)

• Adam haklı oyun türkçe olmuş ama oynanmıyor mouse klavye kafayı yiyor yamalı oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeni :Intel Core i7 7700k (4.2 Ghz.) | MSI Gaming PRO Carbon Z270 | GSKILL 16GB (2x8GB) CL15 TridentZ DDR4 3200MHz | Asus Strix ROG GTX 1080 |CORSAIR 128GB Force GS SSD| Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2| 500 GB Samsung SATA II | 2 x WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 | PSU : CoolerMaster Silent Pro 700W | CORSAIR CARBIDE SERİSİ 300R Siyah Kasa
  • Steamda sadece definitive edition versiyonu satılıyor. Bu yamanın oyunu yeni alacaklara bir faydası yok gibi görünüyor.

CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro
    MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz
  • Definitive Edition'ın çevirisi çıkacak mı ?
    Donanım Haber Steam Topluluğu

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Daha önce Türkçe olarak sorunsuz oynamıştım bendeki definite ediitın değildi yakın zamanda yamayla tekrar oynayacağım çok güzel oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Mayıs 2016; 3:20:36 >

• Geçen sene baktığımda g2a kinguin gibi yerlerde düz versiyonu hala satılıyordu 5 dolara falan. Istersen bir göz at bulabilirsin herhalde.

• Bende D.E. satın almıştım. Yamaya uymadı. Gittim ilaçlı versiyon indirdim. Bütün DLC ler ve son yamalı haliydi. Herşeyiyle türkçe oldu. Keyifle son ana kadar oynadım. Grafik olarak D.E. bir tık önde ama çokda farketmiyor.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Bu nasıl bir Türkçe yama ya, oyunun başındaki hapishane ve sorgudaki hiçbir yeri çevirmemişsiniz. Alt yazı yok buralarda sadece 1-2 cümle.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Türkçe yamayı yaptıktan sonra oyun açılmıyor neden ?
  • Bende limited edition var. Ona uyumlumudur?

Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.