Bildirim
Sivri sineklerden kurtulma yöntemi Yardım! kangren olucam :D

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Kimyasallar haricinde kökten kurtuluşun olacagını sanmıyorum -
off gibi sinek kovarları sıkabilirsin ama bende onlar daha sonra alerjik reaksiyon gibi bir şey göstermişti. Alkol kullanan kişiyi sivrisinek sokmaz derler ne kadar doğru bilmiyorum . Genelde benim odama geldikleri zaman ben hemen yastığımı da alıp salona kaçıyorum
-
beni nedense hiç ısırmıyorlar.. -
Taze kanı sever pez...kler
Ayrıca cep telefonu programları falan vardı , işe yarar mı bilemem -
sinek ilacını basacan odaya yatmadan önce sonra camı acacaksın hava alsın 30 dk kadar. ama cama sineklik yaptırırsan havalandırmak için açtıgında sinek girmez. ben yazları odamı 2 güne bir ilaçlarım cam hep açık durur kapıyı da açmam diğer odalardan gelemsin diye. tüm camlarda zaten sineklik var giremez ama tedbiri elden bırakmamak gerek .
ama yok ilaç işi sakat diyorsan en güzeli odana 10 tane dere kurbagası alacan -
Detan aldım işte dediğin gibi odaya sıkıyorum ölüyolar. Sonra havalandırmam lazım mış arkadasında öle yazıyor kapı camıyı 2 dk acıyımda zehirlenmıyım bari diyorum hop oda dolmuş sinekle tekrar -
http://www.farmasante.com/default.asp?git=7&kategori=6669 şu tarz ürünler etkili oluyor mu hiç kullanan oldu mu ? -
Hepsi hikaye. Losyon alıp sürmezsen her türlü ısıracaklar emin ol. Bu uğurda çok kan kaybettim ben, ama çok da zahiyat verdirdim düşmana. Beni iyi tanırlar -
Şu cafe'lere falan olan elektrikli aletlerden almak lazım
vızz.. vızz... cozurttt -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
Detan aldım işte dediğin gibi odaya sıkıyorum ölüyolar. Sonra havalandırmam lazım mış arkadasında öle yazıyor kapı camıyı 2 dk acıyımda zehirlenmıyım bari diyorum hop oda dolmuş sinekle tekrar
camlarınıza şu tarz sinekliklerden alıp taktırsanız 7X24 cam açık kalsada giremez.
veya olmadı elektrik prizlerine takılanlardan al ucuzu bile işe yarıyor .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X