Şimdi Ara

Sivri sineklerden kurtulma yöntemi Yardım! kangren olucam :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar 1 saat içinde aynı yerden 2 kere soktular felç kalıcam yemin ederim balon gibi şişirdi şu kücücük sinekler.

Nasıl çözümler deniyorsunuz evde odanızda bu sineklerden kurtulmak için nasıl ürünler işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 6 Nisan 2012; 2:25:43 >

• Kimyasallar haricinde kökten kurtuluşun olacagını sanmıyorum
  • off gibi sinek kovarları sıkabilirsin ama bende onlar daha sonra alerjik reaksiyon gibi bir şey göstermişti. Alkol kullanan kişiyi sivrisinek sokmaz derler ne kadar doğru bilmiyorum . Genelde benim odama geldikleri zaman ben hemen yastığımı da alıp salona kaçıyorum
  • beni nedense hiç ısırmıyorlar..
  • Taze kanı sever pez...kler
    Ayrıca cep telefonu programları falan vardı , işe yarar mı bilemem
  • sinek ilacını basacan odaya yatmadan önce sonra camı acacaksın hava alsın 30 dk kadar. ama cama sineklik yaptırırsan havalandırmak için açtıgında sinek girmez. ben yazları odamı 2 güne bir ilaçlarım cam hep açık durur kapıyı da açmam diğer odalardan gelemsin diye. tüm camlarda zaten sineklik var giremez ama tedbiri elden bırakmamak gerek .
    ama yok ilaç işi sakat diyorsan en güzeli odana 10 tane dere kurbagası alacan
  • Detan aldım işte dediğin gibi odaya sıkıyorum ölüyolar. Sonra havalandırmam lazım mış arkadasında öle yazıyor kapı camıyı 2 dk acıyımda zehirlenmıyım bari diyorum hop oda dolmuş sinekle tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.farmasante.com/default.asp?git=7&kategori=6669 şu tarz ürünler etkili oluyor mu hiç kullanan oldu mu ?
  • Hepsi hikaye. Losyon alıp sürmezsen her türlü ısıracaklar emin ol. Bu uğurda çok kan kaybettim ben, ama çok da zahiyat verdirdim düşmana. Beni iyi tanırlar
  • Şu cafe'lere falan olan elektrikli aletlerden almak lazım

vızz.. vızz... cozurttt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Detan aldım işte dediğin gibi odaya sıkıyorum ölüyolar. Sonra havalandırmam lazım mış arkadasında öle yazıyor kapı camıyı 2 dk acıyımda zehirlenmıyım bari diyorum hop oda dolmuş sinekle tekrar

Sivri sineklerden kurtulma yöntemi Yardım! kangren olucam :D

camlarınıza şu tarz sinekliklerden alıp taktırsanız 7X24 cam açık kalsada giremez.
    veya olmadı elektrik prizlerine takılanlardan al ucuzu bile işe yarıyor .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.