Şimdi Ara

(BASUR) hemeroid ameliyatı oldum, Allah rızası için yardım edeyim dedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
52.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar son seviyeden ciddi bir hemeroid hastası olarak istanbulda özel bir klinikte lazer + klasik metod ameliyat oldum.
    hem iç hem dış basurum oldugu ıcın iç kısmı lazerle yakıp dışarıyada bıçak vurmayı doktorum uygun buldu.
    basur seviyem 4. levelde oldugu ıcın yapacak bişey kalmadıgını canımın yanacagını bana bıldırdı ve razı bir şekilde ameliyat günü aldım.


    ameliyatımın üzerinden bikaç ay zaman geçti ve ben şimdi mutlu mesut tavsiyelerimi yazmak istiyorumki boş yere bazı arkadaşlar benim çektiğim çileyi çekmesinler.

    *bu ameliyatı ne kadar erken olursanız ve ne kadar erken müdahale ederseniz ameliyat o kadar rahat geçecektir.

    *kesinlikle klasik cerrahi yönteminden uzak durun. internette bu kadar acıyı birtek benmi yaşadım diye küçük bir araştırma yaptıgımda , aynı benim gibi dünyası cehenneme dönmüş 10 larca kişiyi buldum ve yaşadıgımız ızdırabın anlatılır yanı yok.. sadece o ameliyat sonrasında narkozun etkisini kaybetmesiyle başlayan kabir azabını yaşayanlar bilir.

    *küçük kanamalarla başlayan yada kanamasız ama daha net sancılarla başlayan ve akabinde kabızlıkla canınıza kasteden basur daflon vb ilaç merhemlerle sadece pansuman oluyor. eğer bu hastalık sizi seçmişse ilaçlar günü kurtarır ve rahatsızlık sizi tekrar bulur.

    *uzun süre kanamalı hemoroid yaşayan hastaların kansere yakalanma ihtimali artıyor. ve size yapılacak kolonoskopinin hoşunuza gitmeyeceğinden emin olun.

    *klasik metodda en az 10 gün büyük tuvaletinizde göz yaşı dökeceksiniz.

    *klasik metodda tampon denen bir zımbırtı takıyorlar makatınıza ve narkozun etkisi geçtiğinde hayatınızın en ciddi sınavını veriyorsunuz o tamponla .. bir gece boyunca nevresimi tırnaklarınızla parçalayabilirsiniz.

    * narkozla ameliyat oldugunuzda doktorunuzdan mutlaka ama mutlaka sonda isteyin. kaslarınızın uyanması zaman alacagından kucuk tuvaletınızı yapamayacaksınız. tuvalet ıcın ıkınmanız ve ayağı kalkmanız gerekecek. tamponun ıcınde yogun kanama oldugundan kendinizi yoğun ishal hissedeceksiniz ve o tamponu cıkarması ıcın doktorunuza yalvaracaksınız.

    *size çok iyi katlanacak en az 1 arkadaşınız mutlaka olsun.. çünkü o ameliyat gecesi hayatınızın unutulmaz gecelerinden olacak.

    "BU ANLATTIKLARIM İLERİ DÜZEYDE HEMEROİD SORUNUNDAN DOLAYI KLASİK AMELİYAT OLMAYA KARAR VERMİŞ KARDEŞLER İÇİNDİR




    burada yazan olaylar inanın sadece şahsımın tecrübesi değildir. yüzlerce mesaj okudum. her ameliyat acısı çeken arkadaş aynen bunları yazmış. okurken gülmüştüm yanlız değilmişim diye.. sonda işi cok ciddi sakın atlamayın heee birde..

    doktor ameliyat acısı 2 gün sürmez. sabaha bişeyin kalmaz. 3. gün işe gidersin diyecek..

    YALAN!







  • degerli arkadaslar ;

    1 saattir bu konu hakkında bilgi vermek için siteye üye olmaya çalıştım nihayet başardım :)

    bende hem makattan kan gelmesi hemde basur oluştu 20 gün önce

    inanınki herseyi denedim patlıcan sapından tut bitkisel ilaçlar merhemler haplar ameliyat olmayı bilee düsündüm forumlara baktım baktım basur yine oluşabiliyormuş bir akşam aldıgıgım bütün ilaçları masanın üstüne koydum düsündüm ve buldum çok şükür

    basur ve makat kanamasının tek nedeni kabızlık tır arkadaslar basurdan amelyat ol 3 yada 5 ay sonra yine kabız olcan yine çıkacak bu zıkkım

    gece yatmadan önce basur olan bölgeye zeytin yagı sürün arkadaslar mümkünse pamuk kullanın basur lu bölge ler temas etmesin ve bir fincan zeytinyagı için
    bunu iki gün deneyin ve kesinlikle tuvalet sonrası zeytınyagı sürdügünüz bölgeyi ılıksuyla yıkayın wc ye sıcak suyla girin sonrasında iyice kurulayın

    ben üç gün kullandım çok şükür ne basur nede basur lekeyi kalmadı ama kalmadı die bunu ihmal etmiyorum 3 günde bir bir fincan zeytin yagı içiyorum

    tadı biraz garip gelsede iyi geliyor hem sindirim hemde bagırsakları iyi çalıştırıyor

    size tavsiyem arkadaslar kesinlikle ilaçlardan uzak durun sizin vucudunuzu sizden iyi kimse bilemez

    bitkisel ilaç vs yada tıbbı ilaçlar hepsi sizin bagırsaklarınız için

    tıbbi ilaca ne gerek var ( müsül vs ) dogal bir zeytinyagı var iken ben denedim çok iyiyim

    sizde deneyin bana allah rızası için dua edin yeter

    ama zeytinyagı nı alırken dikkat edin dogal olsun imkanın yoksa dogalını bulmaya
    git markete en pahalısını al küçük 250 gr bi şisesi yeter




  • Bu sıkıntı bende de var ameliyat falanlık durum yok sanırım kanama falan olmuyor ama sıkıntıdayım gene de :S
  • Merhaba arkadaşlar

    İnciz mucizesinden bahsetmek istiyorum.

    12 yaşımdan 23 yaşıma kadar basurdan çektim. Çeşitli bitkisel tedaviler denedim, diyetler denedim. Bir kısmının bir nebze faydası oldu, bazıları hiçbir işe yaramadı. Bir yaz mevsimi tesadüfen evimize birkaç farklı yerden bolca patlıcan inciri (mor-siyah uzun incir) geldi. Tabi yedik bunları :) Bir süre sonra basur hiç olmadığı kadar küçülmüştü. Neden olduğu hakkında fikrim yoktu, düşündüm ne yedim ne yaptım da bu hale geldi diye. Bol yediğim incir aklıma geldi , çevreden ve internetten araştırdım. Herkes incirin basura faydasından hemfikirdi. İncir yemeye ve bol su içmeye devam ettim, o yaz basurdan kurtuldum.

    Kullanım şekillerini en uygununa ve etkilisine göre sıralıyorum;

    1) Mevsiminde bol bol taze incir yiyin, ne kozak olsun ne de tam olmuş. Bol bol su için. Birkaç gün yiyip bırakmayın her gün bolca tüketin. Kötü tarafı incirin mevsimi kısa sürer.

    2) Mevsimi geçtiyse taze yaprakları güneşte kurutun , karabiber gibi pul pul yapıp cam şişeye koyun. Çorbaların içine bir kaşık karıştırıp yiyin. Alışkanlık haline getirin, düzenli tüketin. Bol bol su için.

    3) İncir ağacının taze dallaranı ve yapraklarını kırıp sütünü bir şişeye toplayın. Düzenli şekilde basurunuza sürün. Bo bol su için.

    4) Birkaç kuru inciri sıcak suya atıp bir gece bekletin , daha sonra oturma banyosu yapın. Oturma banyosu yapmadan önce :) şişmiş kuru incirleri yiyin.

    Bunları yaptığınızda çok büyük fayda görecek ve büyük ihtimalle basurdan kurtulacaksınız.

    Neden basur oluruz ? Dışkımızı tutarız, zamanında ve düzenli tuvalete gitmeyiz. Kötü besleniriz, az su içeriz. Tuvalette çeşitli sebeplerle uzun kalırız. Bunların dışında genetik faktör de vardır. Birçoğu bizimle aynı yapıya sahip olmasına rağmen, hiç basur olmuş hayvan görmedim, duymadım, yaptığımız yanlışların hiçbirini yapmazlar, düzenli dışkılarlar :) Evcil olmayanlar doğal beslenirler.

    Yasal Uyarı ! :)
    Önce doktorunuza başvurun.




  • Öncelikle bu konuda sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun.Allah şifa versin.Bu konuda tedavi ile ilgili birşeyden bahsetmek istiyorum.Önceki çalıştığım ofisteki arkadaşımda hemeroid problemi vardı kendisi bu konuda bayağı muzdarip.Doktora göründü amaliyat vs. dediler güvenemedi.Daha öncesinde de bir sürü merhem değişik tedavi yöntemleri denedim diyordu.Bazıları biraz iyi gelmiş ama çok fark etmemiş.Geçen bir görüştük konu açıldı da şöye birşeyden bahsediyor:
    Almanya da bir doktor varmış adı VON JAN HUBER.Aynı zamanda da bitkisel tedavi konusunda da bizim maranki hoca gibi kendini eğitmiş.Ameliyat olmak istemeyenler için bitkisel bir tedavi yöntemi bulmuş.Tedavisi arkadaşın dediğine göre ilk 1 haftada çok etkili olmuş.Sonrasında da tamamen çözülmüş.
    Bu doktor bu konuyla ilgili bir kitap yazmış dünyada satışı yapılıyor.Kitabın türkçeye çevirisi yapılmış.Yalnız kitap içeriği sebebiyle e-kitap modülünde video falan içerdiğinden sanırım.Arkadaşım bu kitap sayesinde bu tedaviyle tanışmış.Ben arkadaşımdan e-kitabı istedim kurmaya çalıştım bilgisayarıma içeriğine bakmak için fakat açılmadı.Sebebi e-kitabı tek indirmelik ıp şifreli biçimde yapmış olmaları.yani tek bilgisayara inebiliyor.Ayrıca telif,ceza vs. gibi sorunlar da var.Bu yüzden mecburen kendi sitesinden indirmek gerekiyor.
    Son olarak şunları söyleyeyim dediğine göre kitap içerisinde nasıl beslenmeli,patenti alınmış 3 günde etkiyen özel bitkisel formül,tekrardan basur oluşmaması için yapılması gerekenler vs. gibi yöntemler ve bunların programı anlatılıyormuş.Bir gözatın derim.Kitap ücretli onu da söyleyeyim amaeczanelerden alınan bugüne kadarki merhem,tedavi parası vs. düşündüğünüzde ilaç parası vs. düşünüldüğünde buna değer diye düşünüyorum.Hepinize allah şifa versin.İndirme linki şudur dostlar:
    <<<<<www.basuraneiyigelir.org>>>>




  • arkadaşlar aynı sorun bendede vardı doktora gittim muayene oldum benim hasyalıgımın 3.cü evrede oldugunu ve kesin ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama ben ameliyatı kabul etmedim çünkü kalıcı bir çözüm olmadıgını duydum çevremden kremler ,haplar ,agrı kesiciler hepsini denedim ama hiçbir sonuç alamadım sonra bitkisel olarak birçok şeyi denedim patlıcan sapı suyu falan ona benzer daha birçok şey onlardan da sonuç alamadım tuvaletten sonra üç ,dört saat agrıdan acıdan kıvranıyordum kanamamda fazlaydı katı yiyecekler yemedigim halde kabızlıktan da kurtulamıyordum müsül tarzı ilaçlarla idare ediyordum hele acı yanına bile yaklaşamıyorsum amaaaaa.....
    bunun ilacını kendim buldum inanırmısınız tam bir hafta bile sürmedi ne agrı ne acı nede meme kalmadı hepsi kayboldu şu an zehir gibi acılar yiyorum tuvalette fazla kalıyorum yine de hiçbir sıkıntım yok allaha çok şükür
    ilaca gelince iki farklı bitki isimlerini bilmiyorum aktara götürdüm bu ne diye oda bilemedi ama ben bu bitkileri iyi biliyorum dagda yüksek yerlerde yetişiyor isteyen arkadaşlara yardımcı olurum gerçekten çok zor bir durum oluyor iyi biliyorum ( sensiz_gelecek_85@hotmail.com ) bu adresten ulaşabilirsiniz yardımcı olurum




  • arkadaşlar aynı sorun bendede vardı doktora gittim muayene oldum benim hasyalıgımın 3.cü evrede oldugunu ve kesin ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama ben ameliyatı kabul etmedim çünkü kalıcı bir çözüm olmadıgını duydum çevremden kremler ,haplar ,agrı kesiciler hepsini denedim ama hiçbir sonuç alamadım sonra bitkisel olarak birçok şeyi denedim patlıcan sapı suyu falan ona benzer daha birçok şey onlardan da sonuç alamadım tuvaletten sonra üç ,dört saat agrıdan acıdan kıvranıyordum kanamamda fazlaydı katı yiyecekler yemedigim halde kabızlıktan da kurtulamıyordum müsül tarzı ilaçlarla idare ediyordum hele acı yanına bile yaklaşamıyorsum amaaaaa.....
    bunun ilacını kendim buldum inanırmısınız tam bir hafta bile sürmedi ne agrı ne acı nede meme kalmadı hepsi kayboldu şu an zehir gibi acılar yiyorum tuvalette fazla kalıyorum yine de hiçbir sıkıntım yok allaha çok şükür
    ilaca gelince iki farklı bitki isimlerini bilmiyorum aktara götürdüm bu ne diye oda bilemedi ama ben bu bitkileri iyi biliyorum dagda yüksek yerlerde yetişiyor isteyen arkadaşlara yardımcı olurum gerçekten çok zor bir durum oluyor iyi biliyorum ( sensiz_gelecek_85@hotmail.com ) bu adresten ulaşabilirsiniz yardımcı olurum




  • http://www.amazon.com/Source-Naturals-Butchers-Broom-Tablets/dp/B0015HSQ5I

    Bana ve başka bir arkadaşıma bu iyi geldi. Tavsiye edrim. Eğer bulabilirseniz . Çünkü artık internetten beslenme desteği siparişi yasaklandı. Belki yurtdışındaki tanıdığınız getirebilir.
  • İnternet sayfalarında dolaşan hemoril krem hakkında ne düşünüyorsunuz doğru mudur bunlar bilgisi olanlar lütfen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.