Şimdi Ara

Acil yardım edin şişman kız musallat oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuldan normal bir kız arkadaşım var, yaklaşık 2 yıldır tanışıyoruz ama ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Şişman kızlara karşı bir fobim var; eğer bir kız boyunun 10 eksiği kadar kilo üzerindeyse (örneğin boyu 170 cm ise en fazla 60 kilo olabilir), bana asla çekici gelmiyor. Ben de sporla uğraşıyorum, uzun boyluyum ve fitim. Bu kız yaklaşık 170 boyunda ve 90-100 kilo civarında. Eskiden bana hafif ilgi gösteriyordu, geçiştiriyordum. Ama şimdi ciddi şekilde musallat oldu, ‘seni seviyorum’ falan diyor. İşin saçma tarafı, ben aslında başka bir kıza aşığım ve bu kız da bunu biliyor. Üstelik aşık olduğum kız, onun arkadaşı.

Yardım edin, nasıl kurtulabilirim? ‘Hayır’ diyorum, anlamıyor. Doğrudan “kendin gibi birini bul” mu desem?

bir de bana okuldan beğendiği tanışmak istediği tipleri bana eskiden atıyordu istisnasız hepsi 1.85 üstü kaslı fit ve yakışıklı kişilerdi, 180 boyunda 95 kilo arkadaşa tombalak beğenmedim falan diyor. Çıldırırsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F15B747BB -- 16 Nisan 2025; 23:28:31 >

• 90-100 ne abi kız baya ağırsiklet.
    Bu şüşgolar çok kompleksli oluyor. Konusu açıldığı zaman hep en çok ben seviştim moduna giriyorlar. Kız arkadaşlarını da deli gibi kıskanıyorlar.

Onu boks maçına davet et. 🥊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

• artık şöyle açılmış konuları görünce eskide kalan o forumu, o donanım haberi özlüyorum

• 175 boyunda atletik vücutlu güzel bir kızla konuşuyorum. bizim şişkoya attım kızın fotosunu bak knk güzel mi yeni manita adayım diye. kız da "çirkin bu ne be" dedi. obez egosu diye bir şey var cidden :D

• onu çok sevdiğini söyle, saat başı ara sesini duymadam yapamıyorum de sonra evlenmek istediğini söyle soğuyacaktır  

• Bence net ol, reddet direkt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gay taklidi yap senden soğusun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.