Okuldan normal bir kız arkadaşım var, yaklaşık 2 yıldır tanışıyoruz ama ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Şişman kızlara karşı bir fobim var; eğer bir kız boyunun 10 eksiği kadar kilo üzerindeyse (örneğin boyu 170 cm ise en fazla 60 kilo olabilir), bana asla çekici gelmiyor. Ben de sporla uğraşıyorum, uzun boyluyum ve fitim. Bu kız yaklaşık 170 boyunda ve 90-100 kilo civarında. Eskiden bana hafif ilgi gösteriyordu, geçiştiriyordum. Ama şimdi ciddi şekilde musallat oldu, ‘seni seviyorum’ falan diyor. İşin saçma tarafı, ben aslında başka bir kıza aşığım ve bu kız da bunu biliyor. Üstelik aşık olduğum kız, onun arkadaşı. Yardım edin, nasıl kurtulabilirim? ‘Hayır’ diyorum, anlamıyor. Doğrudan “kendin gibi birini bul” mu desem? bir de bana okuldan beğendiği tanışmak istediği tipleri bana eskiden atıyordu istisnasız hepsi 1.85 üstü kaslı fit ve yakışıklı kişilerdi, 180 boyunda 95 kilo arkadaşa tombalak beğenmedim falan diyor. Çıldırırsın :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F15B747BB -- 16 Nisan 2025; 23:28:31 > |
Bildirim