Şimdi Ara

sinan oğan neden böyle yaptı sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erdoğan ne vaat ettide ümit hocayı sattı yoksa kaset mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elino -- 22 Mayıs 2023; 20:39:0 >

• Ilk satisi C. Baskani adayliginda direnen Kilicdaroglu yapmistir. Ondan sonra gerisi corap sokugudur. Ogan tam bir muamma, ilk turda adayligini koyarak cikar pesinde oldugunu soyledigimde linc edilmistim. O olmasa ilk turda RTE kazanirdi dediler. Simdi 2. turda buyuk farkla iktidar kazaninca bunun sonuclari ilk turda az farkla kaybetmekten buyuk olacaktir. Sinan Atesi tum dava arkadaslari koltuk icin sattilar. Ulkuculer milli gorusculerin koltuk deynegi oldular ustelik Hudaparla ayni ittifak icinde.

dostum ben Sinan Oğana oy verdim ama emin ol millet onu Ümit Özdağ ile tanıdı ve ne olursa olsun sonuç olarak ilk turda tayyibin seçilmesini engellemiş oldu. bu kılıçdaroğlu için çok güzel bir fırsat.

akıllıca politika izleyerek 2. turda az da olsa bir şansı var.

Sinan Oğan konusuna gelirsek; benden ilk ve son oyunu aldı, cumhur ittifakına geçtiği için oy vereceğimizi sanan var ise kusura bakmayın ahmaktır.

Ümit Özdağ büyücü mü kardeşim? sallamasyon konuşuyorsun, hem Ümit Özdağ son dakikada kılıçdaroğlu nu desteklediğini açıkladı ve ben akp nin artık PKK dan daha tehlikeli olduğunu düşündüğüm için onun görüşüne saygı duyuyorum.

tüm kızgınlıklarıma rağmen pazar günü kılıçdaroğluna oy vererek şansımızı deneyeceğiz ve ben kazanma ihtimali olduğunu düşünüyorum. ığdırda suriyelilere karşı ayaklanmalar olmuş bugün, "burası ığdır burdan çıkış yok" diye bağırıyorlardı.

bu ayaklanmalar kılıçdaroğlu'na oy kazandıracak. bir kaç ilde daha bir şeyler olmuştu ama dikkat etmedim fazla. millet seçimi bekleyememiş, artık şimdiden başlıyorlar temizliğe, tayyibi o koltukta tutacaklarına da inanmıyorum ben zaten milletin ve ayrıca kılılçdaroğlu nu desteklemeyen biri olarak şunu da söyleyebilirim ki bence ilk turda %50 yi geçmişti yada tayyipten daha çok oy almıştı, sonuçda sandıkta olan hileleri hepiniz gördünüz, oyları habire kaydırmışlar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk satisi C. Baskani adayliginda direnen Kilicdaroglu yapmistir. Ondan sonra gerisi corap sokugudur. Ogan tam bir muamma, ilk turda adayligini koyarak cikar pesinde oldugunu soyledigimde linc edilmistim. O olmasa ilk turda RTE kazanirdi dediler. Simdi 2. turda buyuk farkla iktidar kazaninca bunun sonuclari ilk turda az farkla kaybetmekten buyuk olacaktir. Sinan Atesi tum dava arkadaslari koltuk icin sattilar. Ulkuculer milli gorusculerin koltuk deynegi oldular ustelik Hudaparla ayni ittifak icinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 22 Mayıs 2023; 20:39:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ne teklif ettiler merak ediyorum ümit hoca 2seneden beri canla başla çalışıyordu

• aradığım site. teşekkürler

• Bazıları halen siyaset nedir anlamamış durumda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

Fahrettin olaya el attı herhalde.Düşüş yavaşladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinan oğan neden böyle yaptı sorunsalı
  • Kimbilir yeni icisleri Bakani olabilir

Yeni gelecek multeciler Oganin bakanligi altindaki guvenceyle gelirler

Ogan tilki gibi adam, ilk turun sonucuna gore kim gucluyse ona kapagi atti, Kurt gorunumlu çakal doldu ortalik

• Etraftaki söylenti Aliyev telkinde bulunmuş. Araları iyiymiş.
    Twitter ın yalancısıyım.
    Putin Aliyev Erdoğan üçlüsü ayrılmaz üçlü. Bu ara birbirlerini kolluyorlar sanırım yada Putin ve Aliyev yanlız kalmamak için Erdoğan ı fonluyor olabilir.

• Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Kılıçdaroğluyla alakası yok!

• sissil kullanıcısına yanıt

bu adam azerbeycan muhalifi videosunda erdoğan giderse aliyevin iktidarında gideceğini söylüyordu. Aliyevin erdoğanın seçimi kaybetmesinden çok korktuğunu dile getirmişt.

sinan oğan neden böyle yaptı sorunsalıDiktator TVyoutube
    Son dəqiqə-Seçkilər 2 ci tura gedir. Şerdoğan yenə fırıldaq edir. Kılıçdaroğlu qazanacaq
    https://www.youtube.com/watch?v=tmk0ojm2g3Y&t=153s&ab_channel=DiktatorTV
  • Doç. Dr. Eren Karakoçyoutube
    Sinan Oğan'ın Seçimi - Tarih Sohbetleri - 73
    https://www.youtube.com/watch?v=PzEqSTJkgYA&ab_channel=Do%C3%A7.Dr.ErenKarako%C3%A7

durumu çok iyi özetlemiş.aliyevin sinan oğana çok yüklü para teklif edildiği söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elino -- 22 Mayıs 2023; 21:30:16 >

• Yollamistir 50 milyon dolar bitti gitti omg

• Oğan “kazanan belli, en azından taleplerimizin bir nebze karşılık bulacağı, güç alanı açabileceğimiz bir mevzide duralım” dedi.

Politik ideallerini gerçekleştirmek bakımından bence doğru da yaptı.

Siyaset budur, boşa ağlamaya lüzum yok.

• sinan oğan neden böyle yaptı sorunsalı

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ümit hoca yalnız bir adam umarım yanılmam kendisi hakkında bugün doğru yolu bulduğunu umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elino -- 22 Mayıs 2023; 21:49:29 >
  • Özdağı da satti bu soğan omg

Siyaseten bitmistir kimse tinlamaz artik

Hainleri kimse sevmez satin alan taraf bile

• İnşaallah ülkemizde de buna benzer tepkiler gelir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.