Şimdi Ara

sinan oğan neden böyle yaptı sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sitede Oğan'a dansöz diyen gördüm Ermeni diyen gördüm şimdi de kaseti var diyorsunuz. Oğan'ın kaseti olsa ilk turda piyasaya sürerlerdi. Adamın peşinden sürükleyeceği bir kitlesi yok, bu kadar saldırmanıza gerek yok. Böyle şiddetle saldırmanız size oy kaybettirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Tasma Takılana "Kurt" Denmez...

• Kaset görmek isteyenler chp tarihine bakarak bolca temin edebilirler...

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

kimsenin kimseyi sattigi yok umit ozdag onca sozunden sonra erdogani destekliyorum diyemiyor umit ozdagin dusuncesiyle sinanoganinki ayni

sinanoganla umit ozdag yalan ruzgari dizisini gectiler

bir insan neden milliyetciyim der oy toplamak icin yoksa iyi tutarli sozunde duran ahlakli bir adamin 2 lafindan birinin milliyetcilik olmasina gerek yoktur milliyetciyim diyenlerden arkama bakmadan kaciyorum kimseye bir faydalari olmaz basta sinan oganla umit ozdag olmak uzere tekrarliyorum umit ozdag suandada sinan ogani destekliyor ama kendiyle celismemek icin desteklememis ayagina yatiyor

• çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt
    Puhahahahahahaha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • max ülkücüden ne beklersin sorunsalı

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

dostum ben Sinan Oğana oy verdim ama emin ol millet onu Ümit Özdağ ile tanıdı ve ne olursa olsun sonuç olarak ilk turda tayyibin seçilmesini engellemiş oldu. bu kılıçdaroğlu için çok güzel bir fırsat.

akıllıca politika izleyerek 2. turda az da olsa bir şansı var.

Sinan Oğan konusuna gelirsek; benden ilk ve son oyunu aldı, cumhur ittifakına geçtiği için oy vereceğimizi sanan var ise kusura bakmayın ahmaktır.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

dediklerine katılmıyorum, Ümit Özdağ için çok kötü şeyler söylüyorsun, adam çizgisinde olduğu için zaten habire bulunduğu partiler ile yolları ayrılmadı mı? mhp zamanında muhalifti ve cumhur ittifakı adı altında yandaş oldu ve sonra Ümit hoca ile Meral hanım İYİ partiyi kurdular, Meral hanım 6 lı masaya katılınca da Ümit hoca ayrılıp kendi partisini kurdu.

adam en başından beri aynıydı ama siz neden ona dönek diyorsunuz? yanındakiler dönüyor ise adamın ne suçu var?

• oganla umit ozdag %100 uyum icinde sadece ozdaga sozunden donmek zor geliyor o yuzden ogan icin kendi karari diyor %100 tanimadigin birini aday yapar misin yapmassin ozdag sinan ogani hepimizden iyi biliyor hatta umit ozdag sinan ogani ikna etmis bile olabilir cumhura katilmasi icin

umit ozdag ve sinan ogan ikiside sozunu yemistir

okadar bagirip durdular multeciler ekonomik kriz su bu diye hepsi bos oy toplamak icinmis

simdi soruyorum umit ozdagla sinan oganin bahceliden farki ne ?

bahceli daha karakterli duruyor hicolmassa ben burda erdoganin yanindayim diyor uzun suredir

Yok hocam yanlisin var özdağ bu ulkede hep dogrulari soyledigi icin kovulan adamlardan biri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

en iyi ihtimalle kimi aday yapacagini bile bilmeyen biri

• Cevabı çok basit...

Devlet Bahçeli'nin koltuğunu alacak, MHP'nin başına geçecek.

• sinan oğan neden böyle yaptı sorunsalı

Ümit Özdağ büyücü mü kardeşim? sallamasyon konuşuyorsun, hem Ümit Özdağ son dakikada kılıçdaroğlu nu desteklediğini açıkladı ve ben akp nin artık PKK dan daha tehlikeli olduğunu düşündüğüm için onun görüşüne saygı duyuyorum.

tüm kızgınlıklarıma rağmen pazar günü kılıçdaroğluna oy vererek şansımızı deneyeceğiz ve ben kazanma ihtimali olduğunu düşünüyorum. ığdırda suriyelilere karşı ayaklanmalar olmuş bugün, "burası ığdır burdan çıkış yok" diye bağırıyorlardı.

bu ayaklanmalar kılıçdaroğlu'na oy kazandıracak. bir kaç ilde daha bir şeyler olmuştu ama dikkat etmedim fazla. millet seçimi bekleyememiş, artık şimdiden başlıyorlar temizliğe, tayyibi o koltukta tutacaklarına da inanmıyorum ben zaten milletin ve ayrıca kılılçdaroğlu nu desteklemeyen biri olarak şunu da söyleyebilirim ki bence ilk turda %50 yi geçmişti yada tayyipten daha çok oy almıştı, sonuçda sandıkta olan hileleri hepiniz gördünüz, oyları habire kaydırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 23 Mayıs 2023; 0:15:50 >

• Aga bir şey teklif edilmesine yada kasete vs gerek yok. Herifin amacı tam olarak buydu. Seçilemeyeceğini biliyordu ve seçimi 2. tura bıraktırıp kilit rol alabilirse bakanlık vb konumlara rahatça ulaşabileceğinin farkındaydı.

Hatta aşağıdaki linkte bulunan videoda bunu kendi ağzıyla söylüyor :)

sinan oğan neden böyle yaptı sorunsalı
    sinan oğan neden böyle yaptı sorunsalıfb.watch
    Üzücü İmza verdik , Destek verdik ancak; Sinan Oğan diyor ki; "Amacım seçimi ikinci tura bırakmak. 2. turda hangi aday bize cumhurbaşkanlığı... | By Bağımsız Türkçüler | Facebook
    https://www.facebook.com/unsupportedbrowser
    Muho olacakti muho satinca bunu yapti omg

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

özdagın numan kurtulmuşla bukadar yakınlaşması beni dogruluyor malesef özdag oganı ikna etti bence

• Ozdagada o kadar guvenmeyin. Avrupa tarzi irkci konsepti Turkiyede uyarlama misyonunu ustlenmis biri. Cikardigi hareket zamani gelince yukselise gecerde bir koltuk kaparim diye umut ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 23 Mayıs 2023; 1:8:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

gizli kapakli para mevzuları dönüyosa onuda bilemeyiz

• Bahçeli'nin söylediği doğru çıktı o zaman. Bozuk saat misali tutturdu. Koluk mevki pazarlığı için seçime girmiş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.