Şimdi Ara

silecek markası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımın sileceklerini değiştireceğim. İnternette fiyatlar çok uygun fakat hangi marka iyidir bilmiyorum.
    Kullanan arkadaşlar silecek markalarını ve memnun olup olmadıklarını yazarlarsa çok sevinirim.
    Modacar nasıldır ?

• hiç mi tavsiye yok ?
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Aklıma Bosch ve Valeo markaları geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch üstüne marka yok hocam emin ol geçen sene aldım başka markaya yanaşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Bosch üstüne marka yok hocam emin ol geçen sene aldım başka markaya yanaşmam

peki en ucuza nereden bulabilirim
  • Hocam ben ankaradayım cepa bauhaustan aldım unuttum ama pahalı değildi o kadar garip gelebilir ama hissettim, eski silecekle silerkenki ve bosch ile silerkenki ses bile farklı alırsan hissedersin praktiker kapandı ama o tür mağzalardan almanı öneririm

• Silbak!

Focus için aldım orjinalinin 1/3 fiyatı ama performansı gayet tatminkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rot başı için marka önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Swf.

• Ankara'da iseniz Batıkent Gimsadan tanesi 3,5 tl. den bir çift almıştım geçen sene.

Tabi araba Toros olunca sileceğin çıkardığı sese de bakmıyor insan,şimdilik canavar gibi işimi görüyor :D
  • valeo kalitelidir tavsiye ederim
  • Sırası ile Valeo, Swf, Bosch. orijinal silecek markaları bunlar, ön silecekler 50-60 liradır.

Eğer o kadar para vermem diyorsanız marka tavsiyesine gerek yok. Dandik sileceklerin hepsi aşağı yukarı aynıdır.
  • Bosch Aerotwin.
  • hepsiburadadan 2-3 liraya kargo bedavalı muz sileceklerden almıştım birkaç sene evvel. cam silerken ötüyordu rastgele bir aksesuarcıya gittim ötmeyeninden aldım c ile başlayan bir markaydı.

bu sene bosch eco aldım harika siliyor hem de hiç ses yok. iki ön sileceğe toplamda 15 lira vermişim şimdi baktım.
  • Bosch Aerotwin
  • 5 yl önce arka sileceği valeo aldım 25 Tl idi. 3-4 yıl kulandım.
    2 yıl önce sanayiden 10 liraya aldım (markasını hatırlamıyorum) 2 kış geçti sorun yok.

Önlerin çiftini 2-3 kere 40 liraya Bosch aldım 2 sene falan gidiyor.
    Ben de takımı 20 liraya alıyorum yine 2 sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Silbak!

Focus için aldım orjinalinin 1/3 fiyatı ama performansı gayet tatminkar.

onun da fiyatı uygun.
    ben sileceğe çok para vermek istemiyorum kim ne derse desin hepsinin ömrü ortalama aynı.
    benim için önemli olan güzel silmesi.
    orjinaline 80 lira vereceğimi 20 liraya iki kere alırım kafam rahat olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Sırası ile Valeo, Swf, Bosch. orijinal silecek markaları bunlar, ön silecekler 50-60 liradır.

Eğer o kadar para vermem diyorsanız marka tavsiyesine gerek yok. Dandik sileceklerin hepsi aşağı yukarı aynıdır.

aynen bu listeye göre bir silecek alabilirsiniz.
  • Kış başı önlere 2tane vette silecek aldım. Tanesi 10-15tl civarında. Daha dün sağnak yağmurdan da beter yolu zor gördüğüm havada, silecekler en son konumda son hızda deliler gibi dönerken on numara iş çıkardılar. Camı temizlemesi filan gayet iyi. Silecek suyunu da çeşme suyu değil, arıtılmış su(veya hazır su) koyup içine de yarım çay bardağı kadar camsil koyuyorum, ne su lekesi oluyor camda ne de iz Çeşme suyu koyup su kanallarının kireçlenip tıkanmasına sebep olursunuz. Aracımın eski sahibi öyle yapmış, toplu iğne ile girişmek zorunda kalmıştım
  • VALEO al derim. BOSCH ne zaman aldıysam gürültülü çalışıyor ve beni sinir ediyordu bir müddet sonra. 6-7 yıldır VALEO kullanıyorum ve BOSCH gibi gürültülü çalışmıyor. VALEO diyorum kesinlikle.
  • Arkadaslar bana da tavsiye lazim.Bosch vardi omru doldu baska aldim inanilmaz ses yapiyor ve zipliyor.Baska dandik marka denedim yine ayni.

Ama orjinal a3 silecegi taktigimda ses yok.hangi marka onerirsiniz ? Maks 50 60 tl verebilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.