Relative Performance
Relative Performance Grafiği. Nvidia cephesinde kabaca durumu özetliyor.
D-Smart alıcıyı abonelik iptali sonrası kullanamama
Merhaba,
PACE DS830NP marka D-Smart cihazım ile aboneliğim sürdüğü sürece hiçbir problem yaşamaz yaşamamıştım.
Abonelik iptali yapınca nasıl oldu ise, cihaz SD kanallarda ilk 3 dakika problemsiz çalışıp 3 dakikadan sonra donmaya başladı. Reset atmadan tekrar çalışmıyor. Reset atınca da yine 3 dakika izleme süresi var. Anladığım kadarıyla, D-Smart, her ne kadar cihaz ulusal kanalları ücretsiz izlemeye olanak sağlasa da yazılım kilidi ile cihazı pratikte kullanılamaz hale getiriyor.
Bu cihaz için başka bari FIRMWARE var mıdır? yada D-Smart yazılımı yerine başka bir yazılım kurabilir miyim? Bildiğiniz link, web sitesi vs. var mıdır?
Forum Tarih düzenleme YARDIM
2. el de neden son güncellemeye göre sıralayamıyorum?? bir alt satırda 4 ay önceki ilan, bir üstte 3 gün önceki ilan var.
Nasıl yapacağız bunu yahu
TN Panel mi IPS Panel mi?
Merhaba,
2 monitör arasında kaldım, yardım rica ediyorum.
> HP v214a - 20.7" - TN - 5ms - Dahili Hoparlörlü - 60 hz
https://www.n11.com/bilgisayar/cevre-birimleri/monitor-ve-ekran
> LG 22MN40M-B - 21.5" - IPS - 5ms - Hoparlör yok - Freesync - 75 hz
Önerebileceğiniz max 750 civarı başka bir monitör var mıdır?
Silinebilir
|
Redmi Note 7 mi Samsung A30/A50 mi?
|
i5 3470 + GTX 1050Ti Darboğaz??
|
205/55R17 yerine hangi lastik?
|
PCI-E 1.1 ile 3.0 aynı gücü verebilir mi?
|
GTX 750Ti vs RX460
|
Meslek: Makina Mühendisi
DH 2001 Üyesi
|
Sorunsuz Alışverişlerim: @metborn, @relf, @ıspanak, @Turgut, @K@uvvet_Mira, @drekeskin, @m1234, @ahmettu, @Warlord, @tans61, @Newwarrior, @muhtar05, @Basser, @ilhamianil, @muho06, @enderak, @NightmarE_6, @swashbucker, @Landar, @math_tiger, @darkk34, @tomshardware, @Executor Arhêntir @kaykay05, @flasource, @OPTİMİST, @bilgisayarcik, @Yabgu1905, @Mr. Hopeless @CoBaLTx34 |
Gigabyte BX-2000+ | Pentium 3 500Mhz Katmai | 128 MB DDR-RAM | Creative Geforce 256 Pro 32MB DDR | Sound Blaster Live! + Inspire 5200 | Sony CPD-200 17"
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.079
İkinci El Bölümü Mesajları: 715
Konularının görüntülenme sayısı: 46.281 (Bu ay: 744)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.212 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware