Şimdi Ara

Sıfır citroen c4 1.2 hybrid max sallanan tampon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, kartal Özbek citroenden ablama citroen c4 1.2 hybrid max cam tavan opsiyonlu araci 1.65 milyona satın aldık.
    Kendimiz ankarada ikamet ediyoruz bugün araci İstanbula almaya gittim boluya vardığımda aractan bir ses geldiğini fark ettim. Arka tampon bağlantı noktasının biri hiç takilmamis diğeri de kopmuştu tampon boşta o ses yapıyormuş

Hatta hiç cıvata bağlanmayan taraf işlemli gibi duruyor. Bayideki satis danışmanı arkadas canınız sagolsun onemli bir sey degil diyor.

Sizce ne yapmaliyim.

Omer O.youtube
    sıfır citroen c4 1.2 hybrid sallanan tampon
    https://www.youtube.com/shorts/500hlIUOJmA?si=v9xWhZcI8W4rIzl2

Sıfır citroen c4 1.2 hybrid max sallanan tampon Sıfır citroen c4 1.2 hybrid max sallanan tampon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincheaster -- 13 Ağustos 2025; 1:6:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aynı arabadan bir tane daha bulup onun da altına bakın ve sizinkiyle mukayese edin. o zaman durum netleşir.

• Satın aldığım 10 yaşındaki ikinci el arabamın arka tamponuna tıkladıkları için plastiği kırılmış ve aynı bu şekildeydi. Sorun olmaz dedim aldım kullandım. Ama dikkatinizi çekerim 10 yaşında ikinci el araç sonuçta. 0 km araçta kabul edilebilir birşey değil.

• Öncelikle hayırlı olsun.

Satış danışmanının "canınız sagolsun onemli bir sey degil" lafı o kadar saçma geldi ki.

Can sıkıntısından birisi gelip buraları sökmüş olamaz herhalde?

Sizin yerinizde olsam sağlam bir ekspertiz firmasına gider, aracı detaylıca kontrol ettirirdim.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bayide bunu yapacagim. Bana daha önceden hasarlı geldi civatalarin takıldığı yerler

• senged kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünüyorum arka tampona vurulduğu icin muhtemelen böyle oldu. Ekspertize sokacağım muadil sifir araçlara bakacağım bakalım nolacak

• fransız işçiliği, normal yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el BMW X3 mü? 0 Tiguan mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C4x'in işçiliği bayağı kötü. Kaza olmayabilir, fabrikadan öyle çıkmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.