audi a3 1.6 tdi sıfır motor bulunur mu?

-
-
sıfır sandık motor bulunur, ancak yüksek km diye ucuza aldığın arabanın fiyatı düşük km fiyatına gelir. Sandık motor ucuz bir şey değil, şu an işçilik ile birlikte 250bin tl civarı çıkarsın bu işten. Sandık motor alırken çıkma almamaya dikkat et, sağını solunu temizleyip iki siyah sprey boya ile sıfıra satanlar var. kazalı arabalardan çıkma oluyor.
-
2017-2018-2019 model A3 al. eğer sandık motor alırsan, oem turbosu yerine garrett 1449 turbo taktır. egr ve dpf iptali + down pipe ve güzel bir stage 3 yazılım ile 190-200 hp'lik bir şaka makinesine sahip olursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 26 Haziran 2025; 13:43:55 > -
Motor bulunur tamamen sıfır olarak 250 300 k olur maliyeti 1.6 tdi kolay kolay ölmez gittiği yere kadar binersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 tdi sağlam motordur km açısından sadece enjektörleri biraz zayıftır. arada bakım isterler tavsiyem bir ustaya göster. Ankara'daysan bir yer tavsiye edebilirim.
Ankara Volkswagen Servis | Audi Cupra Seat Skoda Özel Servis
-
Sandık motor 1.6 tdi (büyük ihtimalle clh)
250.000₺ üstü fiyatı vardır 300.000 banko
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6tdi lar 1milyon km üstü görüyor taksilerde. Düzgün bakımlı motor km yüksek olsa bile en son takılacağınız yer.
Egr, dpf, şanzıman, kavrama, amortisör/süspansiyon, ön takım, kaliperler, klima kompresörü vs daha riskli.
1.6tdi en kötüsünü rektifiye edip toparlarsınız ancak diğerlerinde mecbur masraf yapacaksınız.
Tam dolu 0 sandık motor alsanız gene diğer masraflar çıkabilir.
Bkz.Sekizsilindiryoutube
KM CANAVARLARI | 1.1 Milyon KM VW Jetta 1.6 TDI | İlk Sahibi Dere Tepe Kullanıyorhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=NPCEBBJQG-g
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 30 Haziran 2025; 10:24:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
teşekkürler 0 motor için link var mı acaba?
-
senin mantığın ile hareket ederek eski araba aldım. 280 bine. 2 ayda yaptığım masraf 150 bin. totalde 430 bin TL gitti. Hala da içime tam sinmiş değil araç. şans önemli ancak eski araçların % 90'ı masraf çıakrtıyor. en iyisi bile senede 50-60 götürür istikrarlı şekilde.
-
rektefiye yaptırdım.
-
tek masrafı motor sanıyorlar. :)
eskiden 2. el araç alırdım burnum ***** kurtulamazdı. her ay bir başka parça, her ay bir başka parça. şanzımanından, direksiyonundan, egzozunundan, orasından burasından. araçta tonla parça var bir motorla bitmiyor ki.
bir de sandık motor sevdası nedir? motoru düzgün bir araç almayacak mısın? motoru bitik bir şey mi alacaksın? motoru bitik olan aracın her yeri bitiktir zaten. onu yapana kadar üç beş üstüne koy temiz bir şey al.
-
3 aracıma rektefiye yaptırmıştım zamanında. sonuncusu sıfırdan aldığım ilk sahibi olduğum araç olduğu halde kötü yere denk geldiğim için adam olmamıştı bıkıp satmıştım.
-
190 hp ile komik olmayan bir şaka olur o
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sıfır aldığın kaç km sonra yağ yaktı? yağ bakımları zamanında yapılmış mıydı hep?
-
1.6 TDi sağlam motordur son çıkan 3 silindirli benzinliler gibi değil. Enjektör turbo dışında büyük masraf açmaz. Tabi büyüklük göreceli yine 100binlik olursun dediğim arızalardan. 1,5 yıl önce 4 enjektöre kütüğüyle bir 50bin ödemiştim.
-
bendeki de düzgün olmadı, şimdi aracı 1000 km uzağa , yaptırdığım yere göndereceğim . 1-2 ay takılsın orada, usta düzgün hale getirmeye çalışsın. Yine de düzelmezse satarım ben de uyguna. Araç 50 gündür bende, 15 günüm sanayide geçti. Bir bıkkınlık oluşuyor haliyle
-
benim yaptırdığım fırıldağın tekiydi maalesef. benden bir ton para aldı. sonra başka yere götürdüm. orasından yağ kaçırıyor, burdan kaçırıyor diye diye bıktım sonunda masraftan öyle yağ saça saça sattım arabayı. şahin'in altın çağlarıydı daha, hemen satıldı.
-
aynı durumu yaşıyorum şu an, aracı yapan usta "getir ya kaçaklarını keseriz " dedi. bakalım becerebilecek mi ?
-
adam gibi usta olsa zaten kaçak olmazdı. ondan önce hem de 2. el aldığım araçlara rektefiye yaptırmıştım 2-3 defa, hiç sorun yaşamamıştım ama ustalar tanıdığım güvendiğim adamlardı. basiretim bağlandı maalesef. bu sefer bir tanıdığın tanıdığıydı, direk tanıdığım ustaların telefonunu mu kaybetmiştim, neden gitmedim hatırlamıyorum ama büyük hataydı. :(
Benzer içerikler
- hyundai ix35 neden tutulmadı
- bmw akü şarj edilemiyor uyarısı
- 3 silindir mi 4 silindir mi
- kontağı açınca yağ lambası yanmıyor
- araç satış bedelini az göstermek cezası
- togg mtv 2025
- skoda elroq menzil
- 2025 renault megane
- 2024 corsa
- 2025 en çok satan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X