Şimdi Ara

Citroen C4 2009 1.4 SX Arka koltuk yatırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model Citroen C4 1.4 SX hatchback sahibiyim. Bağajın yetmediği durumlarda diğer araçlardaki gibi arka koltuğu yatırıp alan açmak istiyorum. Biraz kurcaladım ama koltuk yatırmayı beceremedim. Acaba bu modelde koltuk yatırma özelliği var mı, varsa nasıl yatırılıyor bilgi verebilen olursa sevinirim.Citroen C4 2009 1.4 SX Arka koltuk yatırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple1735 -- 8 Ağustos 2018; 11:14:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroen C4 2009 1.4 SX Arka Koltuk Yatırma

Citroen C4 2009 1.4 SX model aracınızın arka koltuklarını yatırmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Arka koltukların yan tarafındaki koltuk başlıklarını çıkarın.
    2. Koltuk minderlerinin üzerinde bulunan iki kumaş kaydı çekin.
    3. Koltuk minderlerini yukarı kaldırın ve koltuk arkalıkları ile birleştirmek için içeri doğru itin.
    4. Koltuk arkalıkları yerine kilitlendiğinde bir "klik" sesi duyacaksınız.
    5. Koltuk arkalıklarının tamamen yatay konumda olduğundan emin olun.

Diğer Citroen Modellerinde Arka Koltuk Yatırma

Benzer adımlar, aşağıdakiler gibi diğer Citroen modelleri için de geçerlidir:

• Citroen C3
    • Citroen C-Elysee
    • Citroen C4 Picasso

Citroen C4 Arka Koltuk Sökme

Citroen C4 2009 1.4 SX aracınızın arka koltuklarını tamamen çıkarmak istiyorsanız, yolcu bölmesindeki koltuk altındaki montaj noktalarındaki cıvataları sökmeniz gerekir. Ayrıca, elektrik kablolarını da çıkarmanız gerekebilir. Koltukların nasıl çıkarılacağına dair daha ayrıntılı talimatlar için aracınızın kullanım kılavuzuna bakmanızı öneririz.

Bu adımları uygulayarak Citroen C4 2009 1.4 SX aracınızın arka koltuklarını güvenli ve etkili bir şekilde yatırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sağ arka koltuk başlığının etrafında mandal gibi bir parça varmı?

Varsa çekerek yatırabilirsiniz.Sx baz donanım ama yinede C4 tr vardır diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opsiyon olabilir mi. Geçen gün BMW konfigratöründe kendi kendime araç oluşturuyorum falan. ARka koltuk yatırma opsiyonu vardı 800 lira. Kendi aracımda yatmıyor zaten hiçbiyerinde bişey yok.
  • Koltuklarda kılıf varsa mandal altında kalmıştır.Ayrıntılı resim atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • arka koltukların şasi direkleri olan taraflarında yani kapı taraflarında omuz hizasında başlığın kapı tarafında yeri var oradan yapabilirsiniz
  • Cevaplar için teşekkür ediyorum. Kılıf olduğu için mandalları görememişim. söylediginiz gibi omuz seviyesinde baş yaslama yastıklarının hemen yanında kalıyor mandallar, parmagınızı sokup öne doğru çekerek her iki parçayı da yatırabiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.