< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 1 Ağustos 2012; 20:34:47 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 1 Ağustos 2012; 20:34:47 > |
2011 Fiat Linea 1.3 MJet Active Plus, kompakt sedan sınıfında konfor, performans ve verimliliği bir arada sunan bir otomobildir. İşte bu modelin öne çıkan özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında kapsamlı bir inceleme:
Özellikler:
Kullanıcı Yorumları:
Genel olarak 2011 Fiat Linea 1.3 MJet Active Plus, yakıt verimliliği, performans ve konforu uygun bir fiyatla birleştiren sağlam bir kompakt sedandır. İster günlük işe gidip gelmeler ister uzun yolculuklar için olsun, bu model çeşitli ihtiyaçları karşılayan mükemmel bir seçimdir.
|
vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı
|
|
vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 1 Ağustos 2012; 17:43:32 > |
...Jack_Daniel's... ...more Jack_ Daniel's... ...even more Jack_Daniel's and even more Jack_Daniel's...
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
...Jack_Daniel's... ...more Jack_ Daniel's... ...even more Jack_Daniel's and even more Jack_Daniel's...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 4 Ağustos 2012; 19:00:39 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|