Şimdi Ara

2012 Hyundai Ix35 1.6 Gdi Style Plus Verilip 2013 Opel Insıgnıa T Cosmo Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 yılından bu yana ilk sahibi olduğum Hyundai ix35 1.6 Gdi Style Plus donanım; 6 ileri manuel 90.000 km’deki aracımı bütçem dahilinde yine 2013 model Opel Insignia 1.6 Turbo Cosmo 65.250 km’deki bir araçla takaslamaya niyetim var. İki araçta da hata/boya/değişen yoktur. Yakıtın pek sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum çünkü çok gezen biri değilimdir. Sizce bu iki araç arasında gerçekleşecek bir takas ne derece mantıklıdır ? Ve değer mi ? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne arıyorsunuz? Yani kendi aracınızı neden değiştirme ihtiyacı hasıl oldu.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Aslında aracımdan memnunum ancak manuel vites olmasından biraz sıkıldım denilebilir. Bunun yanı sıra artık suv segmentinden ziyade bir sedana geçiş yapmak istiyorum. Ayrıca opel’i özellikle de makyajlı kasa insignia’yı çok beğeniyorum. Gerek donanım gerekse yol tutuş olarak da başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreglry -- 18 Mayıs 2019; 14:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreglry

Aslında aracımdan memnunum ancak manuel vites olmasından biraz sıkıldım denilebilir. Bunun yanı sıra artık suv segmentinden ziyade bir sedana geçiş yapmak istiyorum. Ayrıca opel’i özellikle de makyajlı kasa insignia’yı çok beğeniyorum. Gerek donanım gerekse yol tutuş olarak da başarılı bulduğumu söyleyebilirim.
    Şu halde ilacınızı bulmuşsunuz hayırlı olsun diyelim.
    Yek sıkıntı ikinci el otomobil alma riski onuda artık temizini arayarak ber taraf edeceksiniz.

• Güzel düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Aslında yaşadığım yere 100 km kadar uzaklıkta bulunan il merkezinde bir tane buldum. Malum sitedeki ilan numarasıdır. Buyrun bir de siz bakın. 692903232

• Ben bu araçları çok kovaladım. 2 sene önce almak içinde 2_3 hamle yaptım bi şekilde kısmet olmadı.
    Ben olsam ilandaki arabayla ilgilenmezdim.
    (Hem rengi hemde yetkili servis bakımlı olduğunun belirtilmemesi nedeniyle)
    Yerinizde olsam ilk sahibinden ve tamamen servis bakımlı olanını denk getirmeye çalışırdım.
    İlk sahibinden değil muhtemelen ve rengide siyah gibi kullanımı kolay olmayan bir renk ama hem 2014 hem bence rengi daha güzel hem tamamen servis bakımlı hemde daha ucuz olan Şöyle bir ilan gözüme çarptı. 691627308

• Bende makyajli kasa 1.4 t İnsignia var 3 yıldır fakat bende SUV a geçmek istiyorum. Kadjar yada Renegade diye düşünüyorum ama pişman olup İnsigniayi ararim diye düşunmeden edemiyorum.

İnsigniadan aşırı memnunum.

1.6 turbolar hakkinda fikrim yok ama 1.4 T makyajlı kasa İnsigniayı bir kullanıcı olarak gözüm kapalı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakın arkadaşımda sizdeki ix35 varken bende de 2014 makyajlı Insignia 1.6 turbo benzinli otm. Cosmo vardı, 2017 sonunda da satıp Tucson 1.5 turbo benzinli otm. almıştım.

ix35 den sonra Insignia sizi memnun edecektir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 18 Mayıs 2019; 22:51:10 >
  • Hyundai gitmiyor ve çok yakıyor. Insignia iyi gidiyor fakat oda çok yakıyor. Insignia alıp birde lpg taktırırsanız her açıdan memnun olursunuz diye düşünüyorum. Konfor anlamında da insignia sizi memnun edecektir. Makyajsız kasalara bakmayın derim ama.
  • Insignia'nın SIDI motorlu manuelini bulabilirseniz çok zevkli bir araca sahip olursunuz. İkinci araç olarak 4 aydır Eclipse Cross manuel de var elimde. Evet Eclipse de 163 beygirlik güçlü motoru sayesinde fena kaçıyor ama asla bir sportif sedan gibi manevra yapamıyor (Temsa 215/70/16 ölçülü tekerle getiriyor sağolsun). Crossover/SUV kasadan Insignia'ya geçmeyi kesinlikle öneririm. Ancak Insignia'dan bu tip araçlara geçmek için iyi incelemek ve beklentileri karşılayacak mı bakmak gerek.
  • Bence geçilmez opel deyince acaba kontağı çevirdiğinde hangi ariza lambasını yakacak diye düşünmeden edemiyorum.

• SIDI motora lpg olmuyordu, durumda değişiklik var mı? Prins vsi2 falan?

Bence gitmeyen bir arabadan iyi giden bir arabaya geçiş her türlü memnun edecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.