< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung Sever -- 24 Mart 2026; 15:11:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

6 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung Sever -- 24 Mart 2026; 15:11:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Bomboş analizler. 35 yaşında, elinden 20+ kusur telefon geçmiş biriyim. Bende en çok iz bırakan telefon 7.000mah pilli Galaxy M51 idi. Çok memnundum. Ekranı 60hz olmasaydı daha kullanırdım.. Kullanıcılar PİL ve KAMERA istiyor. İşlemcisinin canı cehenneme. Her "Güçlü" işlemci çeşitli sorunla geliyor. Isınıyor, pil tüketiyor. |
|
Sanırım çoğu kişi aynı duyguları paylaşıyor, param hazır ama almaya elim gitmiyor aşaması. Rasyonelliğini ve objektifliğini kaybetmemiş her birey bu telefonun 100-110k etmeyeceği konusunda hemfikir |
|
Ya kral, bu sabah bloklamanı kaldırdım. Sadece bir kaç saat sonra şu mesajını görünce kaldırdığıma pişman oldum. Yazdığın mesajlarda ;
Milleti illallah ettiriyorsun seni bloklamamın sebebi senle tartışmam, kavgalı olmam vs değildi mesajlarının ''okunamıyor'' olması sebebiyleydi. Okunamıyor abi mesajların rica ediyorum düzelt artık şu işi.. Hiç bir insan evladı şu yazdıklarını okuyup, bir şey anlayıp sana cevap veremez. |
|
S26U güncel bir telefon değil. İşlemci = 2026 Ekran = 2026 Batarya = 2020 Hoparlör = 2022 Şarj Hızı = 2020 Titreşim motoru = 2021 Kamera = 2023 |
|
Bende iş ortaklarına özel indirim var, Kamu ile aynı şartlara sahip S26U 512 99.000TL S26U 1TB 114.000TL Ek takas desteği yok, sadece smarttag ve kablosuz şarj hediye Yani bu durumda gıcır gıcır çiziksiz S25U cihazımın üzerine 57K verip S26U almam arkadaş. Kusura bakmasınlar. Hem ek takas desteği yok, hem de %15 olması gereken Kamu indirimi %10'a düşmüş. Kimse almasın bu fiyatlardan derim. Bekleyelim belki de 1-2 aya kadar satamayınca Amazon Hepsiburada gibi sitelerde indirim yaparlar. O zaman bakarız |
|
Her sene param hazır olmadan geçişi yapardım.. bu sene param da hazırda var. Ama almayacağım. Bekleyeceğim. Hem cihaz hem fiyat netleşssin bakalım. Acelemiz yok. Bizi motive eden ekstra bir durum yok.. fiyat bariz yüksek. Avantaj yok denecek gibi lansman için. İndirim yapmadılar mı? Yapacak birşey yok.. ya eldeki telefon ölünceye kadar kullanırım.. ya da sene sonunda iphone tarafını deneyimlerim 18 serisi ile...
|
|
Bu arkadaşın ne bitmez kabızlığı varmış ya.
İphone 17pm başlığında da bu kadar yazdı mı mesela çok merak ediyorum. Ön kamera dışında neredeyse hiç bir değişiklik yok. Hatta 8x optik diye sattılar 4x optik zoom mesela. Millet burada s26u fanboylugu yapmıyor. Ama gelip sadece gömme üzerine kabız yorumlar yapmanın kimseye faydası yok. 2026 yılında tek kameralı telefon kullanan bir şahıs hele hiç konuşmasın. |
|
Yav forumda Apple reklamı görmekten gına geldi artık, kapatılmıyor mu bu? Anlıyorum gelir elde ediyolarda abi gördük yani günde 1 kere görsek yeter, her girişimizde görmek bayıyor yav.
|
|
Çipset: TSMC Snapdragon 8 Elite 2 for Galaxy (4.74 GHz) + X85 5G Modem + SDR875 RF RAM ve Depolama: Samsung DS + Micron (?), 16 GB, LPDDR6 (?), global + Samsung DS UFS 4.0 256-1024 GB Kamera: HP2+ 200 MP (geniş açıklıklı lens) + yeni 12 MP 3x (vs 10 MP) + JN3 50 MP (geniş açıklıklı lens) Şarj ve Pil: Samsung SDI 5000 mAh yüksek enerji yoğunluklu (ince pil) + 25W Qi2 + 60W Ekran: CoE 6.89", 1.25< çerçeve, 10 bit (?) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-615EB7D69 -- 16 Eylül 2025; 15:22:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|