Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S26 / S26+ [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
92
Favori
55.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: 1234...25...53
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung Galaxy S26 Güncel Fiyat ve Özellikleri İçin Linke TIKLAYINIZ

Samsung Galaxy S26+ Güncel Fiyat ve Özellikleri İçin Linke TIKLAYINIZ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İsterse ek takas, kod, kamu indirimi vs ile 15 bine düşsün yine geçmeye değer bir şey yok ki hocam ki piyasada 2 ay sonra 50 bine bulursunuz sıfırını. S25 Edge satılmadı 30K değer kaybetti, S26 almazsanız aynısı olacak. Almayın, aldırmayın bu fiyatlara S25 ile aynı olan cihazı kazanan tüketici olsun. Samsung bile bu seriyi önemsememiş, mecburiyetten çıkarmış resmen.

Geçen sene S25 stokları ilk günlerde ha bire tükenir istediğimiz renk stoğa girsin diye beklerdik saatlerce sayfa yenilendik şimdi samsung sitesinde yaprak kımıldamıyor. Gerçekten s26 serisi şu ana kadar gördüğüm en büyük fiyasko oluyor gibi. Her zaman değişim yapan müdavimler bile geçmedi. S26U da da durum aynı. Daha garibi bu sene X de hintli Samsung farları da sipariş geçmedi dünya genelinde bir tepki var.
    Bence s24 de olduğu gibi samsung fena kampanyalar yapacak ve herkes çok düşük fiyatlara geçiş yapacak gibi. Bir kaç haftaya ek takas kodları maillere düşmeye başlarsa şaşırmam. Böyle giderse yoksa S26 lar ellerinde kalacak
    Dostlar s25 ve s25 + cihazi olanlar neden s26 bakiyor. Yani snapdragonlu kendini kanitlamis bir cihazi verip exynos 2600 gibi kendini daha kanitlamamis bir islemcili telefon haddim olmayarak soyluyorum neden degistirme ihtiyaci duyuluyor. Ben mesela 1.5 yil s24 kullandim 2 ay once takasa iyi fiyata verip 16e aldim. Ekosistemim bozuldugu icin su anda tekrar 30 bine s24 ya da indirimlerle s26 arasinda kararsiz kaldim ki tekrar s24 almaya daha yakinim cunki arada 30 bin tl farkedecek ne var s24 ve s 26 arasinda. Ben boyle dusunurken mukemmel derecede iyi s25 serisi kullananlar s26 serisine gecmeyi dusunmemeli bence. Bu ekonomik duzende indirimlerle surekli herseyi yenilemeye iten kafa karistiran aslinda cokta ihtiyacimiz olmayan seyler icin mantikli dusunmemiz gerekir diye dusunuyorum.
    S20 Exynos
    S21 Exynos
    S22 Snapdragon
    S23 Snapdragon
    S24 Exynos
    S25 Snapdragon
    S26 Exynos

Ultra modellerinde ise hep Snapdragon var. Ürün bazlı değil de adet bazlı anlaşmalar yapılmış olabilir. Bazı bölgelere düz serilerin Snapdragon ile gönderilmesi saçma bence de. Benim asıl söylemek istediğim sektör birbirini büyütmezse hepsi küçülür. Apple ve Samsung istese her şeylerini kendi üretebilir ancak hem maliyetler büyür hem de sektör küçüleceği için kendileri de küçülür. Temelde demek istediğim de buydu. Son olarak da son yıllarda Exynos Snapdragon'un tepe işlemcilerine çok yaklaştı. Almak için vazgeçme sebebi asla olamaz bence. Mediatek gibi 10 sene berbat işlemci üretmiş şirket bile algıyı düzeltti Exynos 5 6 senedir çok iyi işlemciler yapmasına rağmen özellikle bizim ülkede ÇÖP damgası yedi. Haksız, anlamsız bir eleştiri. Bunu sizin için demiyorum daha önce diyen arkadaşlara diyorum.
    Tebrik ederim.
    Ben hep söyledim bir daha söyleyeyim.
    İphone sadece hava atma telefonudur.
    Adamlar resmen arabayı sana satıyor ama direksiyonu vermiyor.
    Direksiyon bende kalacak diyor.
    Birde millet gidip buna para veriyor.
    Neden?
    Hava atmak için.
    Ama android özgürlüktür.
    Çok güzel bir laf söylemişsin.
    Sen iphone'u kullanamıyorsun iphone seni kullanıyor.
    Saçmalığın dibi.
    O kadar para ver ama müdahale bile etme.
    S26 veya S25 alın asla pişman olmazsınız.
  • Bir konu daha var hocam hangisi üzerinden devam edecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamu magazasinda aktivasyon ne kadar geçerli bilgisi olan var mı, gecen sene once 2 3 ay aktivasyon istemiyordu 1 kez yapınca, sonra 15 dk sonra tekraraktivasyon istemeye başlamıştı tam emin degilim ama son durum nasıl bilgisi olan yazarsa sevinirim

Yeni nesilde gectigimiz yillarda oldugu gibi buyuk bir donanim guncellemesi yok Ultra da ki kendinden kararan ekran disinda. Kameralar vs ayni buyuk ölçüde. Umarim iyi bir geri alim kampanyası yaparda yeni nesile gececekler faydalanir.

Şahsen ben s24+ ile devam etmeyi düşünüyorum, şayet cok iyi bir kampanya olmamasi durumunda.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1234...25...53
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.