Huawei OptixStar HG8010H v6 GPON için elinde en son yazılımı olan var mı?
Mediamarkt Apple DOA Raporunu Kabul Etmiyor
Merhaba arkadaşlar, Apple yetkili servisinden doa raporu aldım fakat MediaMarkt raporda İade/değişime uygundur, yazısı yazması gerekiyor dediler ve kabul etmiyorlar. Apple servisi ise biz sorun olduğunu tanımlarız ve yazarız. O cümleyi servis raporuna ekleme yetkimiz yok diyor. Bu durumda ne yapabilirim? Daha önce başına gelip, sorunu çözen oldu mu?
Superonline'a geçmek istiyorum. Kendi routerumu direkt gpon ile ethernet kablosu aracılığıyla kullanabilir miyim? Superonline ile görüştüm, kendi modeminizi kullanabilirsiniz dedi, fiber kullanıcı adı ve şifresini veriyoruz dedi. Kullanan var mı? Hattım 1.000mbps çekiyor kendi altyapıları var.
Apple’ın iOS 18 ile getirdiği muhteşem gizli özellik!
Yan sanayi parça takılı iPhone’lara geçmiş olsun…. Apple muhteşem bir özellik getirmiş
Artık çıkma parça ve yan sanayi parça kullanılamıyor
Şu an bazı yerlerde paylaşılıyor. Bazıları doğrulamış.
iPhone 12 ve sonraki modellerle ilgili olabilir, diğer alt modellerde sorun yaşanmayabilir. (Kesin değil)
Söylenilenlere göre telefon değiştirilen parça ile ilgili uyarı veriyor ve sizi hoşgeldin ekranında bekletiyor ve bu aşamayı geçemiyorsunuz. Buna pil de dahil.

iPhone SE 3’te arka kapaktaki iz nedir?
Merhaba, iPhone SE 3 sahibiyim. İkinci el almıştım. Garantisi var. Arka camla ilgili bir sorunum var. Arka kapakta herhangi bir kırık veya ezilme olmamasına rağmen iki adet kusur mevcut. Sanki ekran koruyucuyu düzgün uygulamamışsınız ve kapağın içinde baloncuklar oluşmuş gibi. Bu garanti kapsamında mıdır? Üretim hatası mıdır?

Hangisini önerirsiniz arkadaşlar?
Bütçem 1.450.000
Her ikisi de benzer fiyat.
Galaxy A54 mü önerirsiniz yoksa Galaxy S21 FE mi?
Sizce hangisini almalıyım? Hangisi daha iyidir? Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar bende 16 inç MacBook Pro (M2 PRO,16 RAM,1TB SSD) var. Sizce 16 inç MacBook Pro (M3 PRO,1TB SSD,18GB RAM)'e geçmeye değer mi?
iPad Pro 12.9 inç (M2) mi? Galaxy Tab S8 Ultra mı?
|
Samsung Online Shop'a Telefon İade Eden Var Mı?
Arkadaşlar kutusu açılmış telefon iade ettiniz mi? İadeniz olumlu sonuçlandı mı?
İlgi Alanları: Teknoloji, akıllı telefonlar, mobil işletim sistemleri
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.353
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 41.827 (Bu ay: 747)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.776 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar