Şimdi Ara

Samsung Galaxy S26 Ultra [ANA KONU] (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: blacksss , drgrki13 , svs , turbo610 , ege_NL Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 12 Misafir (8 Mobil) - 7 Masaüstü10 Mobil
5 sn
6.960
Cevap
244
Favori
278.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Ekonomiden anlayanın hali başka oluyor. Herkes inmesini beklesin. 2021 yılına geri dönüyoruz. Alınmış kardır mantığı geri geldi. Suan benzin istasyonlarında ki kuyruğa bir bakın isterseniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

AI çağında hala hiç bir haltı becerememişler şaka gibi. Fotoğraf düzenleme mesela, havalı animasyon ile olmuyor, çöp özelliği duyururken utanır insan.

• blackcemre kullanıcısına yanıt

Bu mesele kapanmalıdır... Ekran 8 bit ama FRC li modu da color banding ve black crush sorunlarını çözmede kullanıyor bence.

Unutulmamalıdır ki piyasada 12 bit veya 10 bit olup ta renk gamutu renk uzayı düşük solgun olan nice 10 bit veya 12 bit paneller de vardır ... Samsung geçse eminim renk gamuttu diğerlerinden bariz üstün olacaktı ama geçmedi ... Nedeni de bence renkler biraz daha doğal misali solgun kalabilir ... Bir de mahremiyet ekranlı teknolojisi de harmanlanınca baya solgun kalıyor ki 10 bit FRC li de sunabilirlerdi sunmadılar ama bazı görsel modlarda foto ve videolarda frc li olacaktır bence başka türlü çözmemişlerdir çünkü çözdük diyorlar. Aynı olay çekilen fotolarda da vardı onu da çözmüşler çözüm teknooloji kameralarda elbette bambaşka ama sorunsuz bir telefon ekranında da gösterilmeye layık olmuştur da diye de ekranı da çözmüşler gibi ...

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Düşme bence şuan yüksek stoklarla girilenlerde belki olabilir ... Ama bir sonrakiler maliyetleri artmış olacak ki bu kesindir. Yani artan maliyetlere göre sadece online shop Samsung ta değil diğer resmi satıcılarda da fiyatlar düşmeyecektir ama elinde eski parti üretimliler varsa uyguna satmak isteyen olur mu bilmem çünkü satan yenisi daha yüksekten alacağı için satamaz veya hiç bir daha satmaz ki elindekini zamlandırmadan kar marjiından da kısarak belki satar diyeceğim ama bu bence gerçekleşmez deposunu boşaltmak istemiyorlarsa stok maliyeti de bir gerçek ...

Bu yıl baya farklı olacak önceki yıllardakine göre projeksiyon mantıklıca öyle mümkün değildir çünkü değişkenler farklı malum en başta ram ve depolama birimi fiyatları arttı. Samsung kendisi de üretse kullanmıyordu önceki yıllarda Micron RAM ve depolama alanları daha hızlı ve kaliteli idi onlar vardı artık bu yıl Samsung %50 sini kendi üretimlisi kullanılacak olsa da bu aynı zamanda maliyetlerin zaten ciddi arttığının kanıtıdır. SoC de Qualcomm zaten ciddi fiyat artırmıştı ....

Önceki yıllardaki Türkiye deki Avro ve Dolar kurlarının seyri ile sadece ele almak ta artık sağlıklı analiz yaptırmaz.

Ben de düşmesini beklerim ama yeni partililerde yeni üretimlilere hiç sanmıyorum anca şuan ilk gelenlerde belki yapılabilir o da lansman ön sipariş dönemi biter bitmez birkaç hafta sonra görürüz...

Dolar kuru olması gereken 100TL ama bir şekilde zapt ediliyor kolay kolay salınamaz kontrollü bile salınamıyor. Bir şekilde kur 100 TL kaba yuvarlamaca ... Bunu başardılar ve neden kur ciddi artsın ?!

Yatırım tavsiyesi değildir deyip şeklen vicdanım rahat olsun ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Hocam iPhone'da 10-bit hem de Samsung. Bence kapanmamalı insanları sırf satmak için kandırdılar, global de herkes sinirli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 3 Mart 2026; 20:37:42 >

Ben Samsung olup sana bu telefonu ucuza satsam üzülürdüm bile. Tekrar diyorum ucuz yapmış. Yanlış yapmış. İnşallah yakında zam gelir 17PM ile eşitler fiyatı. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Samsung zaten parayı orta segmentten götürür FinalVerdict93 almadı diye batmaz merak etme

Apple rezaletliklerinden bazı dramatik kesitler olmuş. Bilhassa instagram daki sorunlar çünkü Apple sağlam paralar veriyor öne bana en iyisi bana göre derle optimize et diye ve anlaşılan artık öyle değilmiş ...

Diğerlerine de baktım herkes pişman olmuş. Tek tük umursamayan var ... Onlar da başka nedenlerle veya pek oralı olmuyorlar veya o sorunlu şeyleri kullanmıyorlar ...

1 aya yakın air kullandım satıp s25 plus aldım şuan tekrar air kullanacağım inanın bataryası bile air kadar gitmiyor air alınacak en iyi cihazlardan birisi yıllardır samsung kullanırım s26 serisinden sonra bir daha kullanmamak üzere veda edeceğim

Ben S24 Ultra'dan beri bedava 2TB depolama alanı kullanıyorum, ücretsiz bitiyor yine sağlanıyor. Apple'da üstüne ücret ödüyorsun.

Öyle bir kafada değilim. Koskoca samsung bugün komple Türkiyeden çekilse bile büyük bir sorun yaşamaz.

Ama senin gibi bilinçsiz tüketiciler oldukça (özellikle elektronik de bu tip tüketici tehlikelidir) samsung ne koysa satar.. Hala ön kamera ile yüz algılamaya çalışıyor 130 bin TL lik telefon. Gecenin karanlığında kamera beni algılasın diye dua ediyorsun  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 3 Mart 2026; 20:43:27 >

air ve edge ikisini de kullandım ikisi de benim kullanımımda aynı ekran süresini (EVET 10 saat) verdi. ki ayrıca ekran çözünürlüğü ve hz. seçimi bir dolu değişken var. multitasking ve 120 hz çalışmayan iphoneların bataryalarının geç bitmesi normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    En azından bilinçsizim senin gibi işsiz bir zavallı değilim. Telefon çıktığından beri bu başlıkta Samsung kötülüyorsun yeter anladık kötü telefon tamam git artık buradan da satın alanların yorumlarını okuyalım be adam. Ne biçim insansın anlamadım ki admin madmin yok mu bu sitede 16 yıl olmuş üye olalı senin gibisini ilk defa gördüm.

S-Pen entegre li bir Apple ürünü yok. Tablet olanı alsan bedava olsa da harici kalemlidir ... Çok ağırdır dev gibidir ...

Samsung ta ise hepsi bir arada işinizi görür... Daha büyüklüsü sırf ekranı da büyük olsun ise Fold vardır ...Filan ...

Buds 3 Pro ile denk olan Apple kulaklıkları Samsung ta daha ucuzdur ... Madem eskimiş modellerden kıyas yapıyorsunuz ...

Air düştü fiyatı tutulmuyor ... Gerisi boş ...

çok daha fazla sorun yaşayan var emin olun. ben kısa sürede bir seçki yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kapanmalı derken kararınızı verin diye. Samsung bundan sonra panel değiştirmeyecektir aynı cihaza. Kriter 10 bit se ve olmazsa olmazsa kesin alınmamalı derim.

Ben de 10 bit isteyenlerdenim ama FRC li ama resmi olarak beyan etmeselerde sorunu çözmüşlerdir.

Benim için 10 bit demek sorunları çözen ve renk gamutu yüksek demektir. Yani sırf 10 bit veya 12 bit ama renk gamutu düşük renk uzayı düşük yani canlı olmayan renkleri tam kapsamlı gösteremeyen bir panelde ekranlı telefonu katiyen kullanmam. 10 veya 12 bit demek kağıt üstünde demekten ibaret değildir.

iPhonelardaki de eminim iddia ederim ki gerçek 10 bit değildir FRC li 10 bit olabilir ... Elbette iddiamı kanıtlamalıyım ... Birileri kanıtlamışsa veya çürütmüşse de merak ederim beklerim ...

• User Friendly kullanıcısına yanıt

Gerek yok ki bunlar kafi ...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam telefondan Google One uygulamasına girin oradan otomatik olarak teklif çıkar varsa, yoksa olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 3 Mart 2026; 20:58:19 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.