|
Merhabalar, Cumartesi günü Sinerji'den Gainward RTX 4080 Phantom GS satın aldım, ancak bugün teslim alabildim. ![]() Benim eski kart RTX 3080 Aorus Extreme'di, tuğla gibiydi oradan alışığım. ![]() ![]() ![]() Kart Vektron ithalatlı, 3 yıl garantili. ![]() Kutudan güç kablosu, kart tutucu set ve RGB Sync kablosu çıkıyor. ![]() ![]() Ee tabi bi de kart çıkıyor. ![]() Zahmet edip görüntü çıkışlarına birer tıpa/kapak takamamışlar ![]() Kart çift bioslu ![]() Şu petek desenli kısımları ben hep kasa ön panelleri gibi mesh sanıyordum, ama düz plastik üzerine kabartma desenmiş. Kartın ön yüzü de plastik. ![]() Kart kutudan çıktığı haliyle 2880-2910mhz'de çalışıyor. Daha pek uğraşmadım; ama 3030mhz'den sonra pek kaldırmayacak gibi. Çok hafif bir coil whine var. Testleri yaparken kasa yan kapağı açıktı, 1 metre mesafeden cw seçilmiyor; kapalı kasada daha da iyi hale gelir. RTX 3080'den geçtim. Ardışık serilerde çok mantıklı gibi durmasa da genel olarak 50% performans artışı gördüm. Kısa bir süre 4070Ti denemiş, youtube'da incelemelerdeki gibi artışlar görmemiştim; ama 4080'de beklediğim artışı gördüm. Yaptığım birkaç oyun ve sentetik uygulama sonuçlarını aşağı ekliyorum. Testler kutudan çıktığı haliyle... ![]() Çözünürlük 1440p. SOTTR'de 7600x 4080'e yetişemiyor, gpu kullanımı 70%'lere kadar düşüyor. Diablo 3 ne yapıyor, anlamadım? Beni en çok sevindiren 300+ modlu Stalker'daki artış oldu Bunlar da 3D Mark skorları: üstte 3080, altta 4080... ![]() ![]() ![]()
demiştim. Durum böyle değil, fanların düşük devrinde kaportadan gelen zırıltı sesiymiş. Birkaç yere sönümleme yaptım, geçti. Kart serin çalışıyor, testlerde en fazla 62-63 dereceler gördüm, genelde 50-60 derece arasında fanlar 30-35% devirde iken. CW'den çok korkuyordum, bahsettiğim şekilde, yok denecek kadar az. Bu da kasadaki komik hali: ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 19 Şubat 2023; 18:52:57 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt