Şimdi Ara

Nvidia Denetim Masası Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
20.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • En son çıkan driver'ı yükledim denetim masasına girmek istediğim zaman 'Nvidia Ekran Ayarları Kullanılamaz. Şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz' diyor.Hadi dedim driver'dan dolayı komple temizledim Nvidia ile ilgili her şeyi sildim bundan önce sorunsuz kullandığım driver'ı yükledim yine aynı hatayı veriyor.Aynı zamanda ekran ayarlığı ayarlama kayboldu ayarlayamıyorum ve ekran çözünürlüğünü değiştiremiyorum

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Yapay Zekanın Yanıtı

NVIDIA Denetim Masası Açılmıyor: Sorun Giderme Kılavuzu

Bazı kullanıcılar NVIDIA Denetim Masası'nın açılmadığı sorunuyla karşılaşabilir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu kılavuzda, NVIDIA Denetim Masası'nın açılmamasının olası nedenlerini ve bunları nasıl giderebileceğini ayrıntılı olarak açıklayacağız.

Yaygın Nedenler ve Çözümleri:

• NVIDIA Sürücüleri Güncel Değil: NVIDIA Denetim Masası'nın çalışması için en son NVIDIA sürücülerinin yüklü olması gerekir. Sürücülerinizi NVIDIA'nın resmi web sitesinden indirip yükleyerek bu sorunu çözebilirsin.
    • Çatışan Yazılımlar: Diğer grafik sürücüleri veya yazılımlar NVIDIA Denetim Masası ile çakışabilir. Bu durumda, çatışan yazılımları kaldırmayı veya devre dışı bırakmayı denemelisin.
    • Bozuk Kurulum: NVIDIA Denetim Masası bozuk bir şekilde kurulmuş olabilir. Bu sorunu çözmek için Denetim Masası'nı kaldırıp yeniden yüklemelisin.
    • Güvenlik Duvarı veya Antivirüs Engellemesi: Güvenlik duvarın veya antivirüs programın NVIDIA Denetim Masası'na erişimi engelleyebilir. Bu engelleri geçici olarak devre dışı bırakarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol etmelisin.
    • Sistem Dosyası Bozulması: Bazı sistem dosyaları bozulursa NVIDIA Denetim Masası düzgün çalışmayabilir. Bu durumda, Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni (SFC) çalıştırarak bozuk dosyaları onarabilirsin.
    • Grafik Kartı Arızası: Nadir durumlarda, NVIDIA Denetim Masası'nın açılmaması grafik kartının arızasından kaynaklanabilir. Bu durumda, grafik kartını değiştirmen gerekebilir.

Bu çözümleri uyguladıktan sonra NVIDIA Denetim Masası'nın hala açılmıyorsa NVIDIA destek ekibiyle iletişime geçmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı sorun bende de var yok mu çözümü ?
  • bu gün itibarı ile bendede başladı önce sağ tık tan kayıp oldu sonra denetim masasından üstüne tıklayınca açılmıyor işin ilginç tarafı hata filanda vermiyor yardım edebilecek varmı arkadaşlar lütfen up up
  • yanlıs sürüm guncellemişsin driver için nvindia bu ranadan ekran kartı bilgilerini girip en son sürümünü yükleyebilirsin
  • allahın cazası nvidia ya

yıllarca ati kullandım hiç sorun yaşamadım bir yıldır nvidia 740m var canımdan bezdim ya. kendi kendine bozuluyor. o kadar araştır, sil kur dene net bir çözümü yok. neden kaynaklandığı hakkında bir açıklama yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.