|
Elimde 2019 40bin km de aracım vardı. Vavacars dan ilk aldığım teklif 770k civarı idi. Neyse 3 defa sms attılar teklifimizi yükselttik birinde girdim 800k civarı birşeydi, en son girdiğimde 833k teklif çıktı. Neyse dedim aklımda kalmasın gideyim göstereyim aracımı, boya değişen yok aracımda, ne kadar düşebilirlerki diye. En yakın ofis Git gel 150km. İşyerinden izin aldım gittim işlemler için arabanızı yıkatmam gerektiği söylendi, yıkamacı arayıp tekrar geri gittim 60-90dk arası bekledim, teklif geldi 765k gülsem mi ağlasam mı küfürlü mü konuşsam bilemedim. Dedim arabada birşey mi buldunuz? Hayır arabanız temiz dediler. Ağız dolusu küfür edecektim. Harcadığım yakıta mı yanayım, verdiğim emeğe mi yanayım, hayatımdan çalınan 5 saate mi yanayım, sabahın köründe ve soğuğunda kalkıp gittiğime mi yanayım, izin kullandığıma mı yanayım bilemedim. Hayatım film şeridi gibi geçti resmen gözümün önünde. Neyse vaktiniz bol ise aracınızda kusur olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız gidebilirsiniz. Aracınız kusırsuz bile olsa verdiği teklifin çok altında aon teklif yapıyorlar. Bilginize < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt