< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
imza atmazsanız bişi olmaz. sesle bu kadar kolay değil bu işler (dimi??) |
|
|
Hukuki işlem başlasa ne yazar Yarın farklı bodrumda yeniden başlarlar Sen bilgilere nasıl sahip cikamiyorsunda bunlar milleti râhatsız ediyor onu söyle sen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
bunun aynısı benim içinde aradıalr 0212 824 02 73 numarasından. Olayın zaten farklı oldugu benim için soyle bir puf noktası var. benim turknet abıneliğim yeni evimin adresinde eski evdeki gıbırnet abıneliği hala devam ediyor ve eski evin adresini söyledi arayan kişi. |
| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |
|
|
Bende bugün bu numara tarafından arandım 0850 473 09 05. Ayrıca yukarıda diğer arkadaşlar da bahsetmiş. Bünyenizde olan müşterilerinizin numaralarını bu tarz topluluklara nasıl sızdırabiliyorsunuz? Numaralar bizden geçmiş olamaz demeyin arayan kişi türknet kullandığımı bilerek benimle konuştu. Kurumsal olmak ayrı kurumsalcık olmak ayrı demek. Saygılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zgur -- 21 Ağustos 2021; 12:47:56 > |
|
Hocam başlattığınız hukuki işlemler nelerdir tam olarak? Digiturk ve Dsmart'a dava mı açtınız? Dava açtıysanız davalarınız ne durumda? |
|
Takip etmekten kasıt nedir hocam? Çok geniş bir cevap veriyorsunuz. Dava mı açtınız? |
|
Bugün 0850 520 0947 ve 0850 480 7185 numaralı hatlardan arandım.Kendisini turknetten aradığını söyleyerek tanıttı önce. Sonrasında internetle ilgili, kurulumla ilgili bir sorun olup olmadığını sordu.İnternet hızımın söylenenden düşük olduğunu ilettim, 81 mbps iken en fazla 50 mbit aldığımı söyledim. İnternet altyapımı kontrol ederek gerekli güçlendirmeleri yapacağını, yaptığını söyledi.Sonra da faturanın 39,90 lık kısmının internet aboneliğini, digiturk aboneliğini kapsadığını, istersem faydalanabileceğimi söyledi. Kabul ettim, sonra çok mantıklı gelmeyince araştırdım, dolandırıcılık yöntemiymiş, bilginiz olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 7 Eylül 2021; 13:37:43 > |
Ben de bugün 0850 520 09 47 nolu telefondan arandım. D Smart aboneliği internet hizmetinizin içinde diyerek D Smart a yönlendirdiler. D Smart.arayınca reddettim Allah tan. Sorun şu ki bizim bilgilerimizin bu adamlarda ne işi var? Kişisel bilgilerimizi neden 3.şahişlarla paylaşıyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |