Şimdi Ara

türknet adını kullanarak yapılan digitürk dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 08504730241 nolu numaradan arandım , türknetten arandığımı öncelikle hattımda bir problem olup olmadığımı sordu , daha sonra da internette artık tv paketi olduğunu , internet ücretimin içinde dahil olacağını ekstra para ödenmeyeceğim söylendi. direk kurulum için ne zaman gelelim diye konuşuyorlar. bilgilendirmek istedim , ayrıca bunlar bizim numaralarımıza nasıl ulaştılar , kvkk ya aykırı bir durum var , türknet benim ve diğer telefon numaralarını nasıl koruyamıyor ? bilgilendirirseniz sevinirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • imza atmazsanız bişi olmaz. sesle bu kadar kolay değil bu işler (dimi??)

  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    yeni aboneliklerde imza şart sanırım ama bu durumu bilmeyenler ekip geldiğinde neye imza attığını bilmeden attığında iş işten geçer

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bu tarz aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. PM üzerinden gönderdiğiniz bilgileri ilgili birimimize ilettim. Bize yardımcı olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hukuki işlem başlasa ne yazar


    Yarın farklı bodrumda yeniden başlarlar


    Sen bilgilere nasıl sahip cikamiyorsunda bunlar milleti râhatsız ediyor onu söyle sen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım çözerler aylar önce verdiğim numara hala aktif bir şekilde aramaktadır
    Tel: 08504730362

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. Bize yardımcı olmak adına sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, gelen aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. Bize yardımcı olmak adına sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?

    bunun aynısı benim içinde aradıalr 0212 824 02 73 numarasından. Olayın zaten farklı oldugu benim için soyle bir puf noktası var. benim turknet abıneliğim yeni evimin adresinde eski evdeki gıbırnet abıneliği hala devam ediyor ve eski evin adresini söyledi arayan kişi.

  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. Arayan numarayı ilgili birimimize ilettim. Bize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  • Bende bugün bu numara tarafından arandım 0850 473 09 05.


    Ayrıca yukarıda diğer arkadaşlar da bahsetmiş. Bünyenizde olan müşterilerinizin numaralarını bu tarz topluluklara nasıl sızdırabiliyorsunuz? Numaralar bizden geçmiş olamaz demeyin arayan kişi türknet kullandığımı bilerek benimle konuştu. Kurumsal olmak ayrı kurumsalcık olmak ayrı demek. Saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zgur -- 21 Ağustos 2021; 12:47:56 >
  • 0zgur kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle gelen aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. Bize yardımcı olmak adına sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hocam başlattığınız hukuki işlemler nelerdir tam olarak? Digiturk ve Dsmart'a dava mı açtınız? Dava açtıysanız davalarınız ne durumda?

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konu hukuk departmanımız tarafından takip ediliyor. Bir gelişme ya da sonuca ulaşması durumunda sizlerle paylaşırız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Takip etmekten kasıt nedir hocam? Çok geniş bir cevap veriyorsunuz. Dava mı açtınız?

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Hukuki başvuruları yapıyoruz ve süreç devam ettiği için şu anda farklı bir bilgi veremiyorum.
  • Bugün 0850 520 0947 ve 0850 480 7185 numaralı hatlardan arandım.Kendisini turknetten aradığını söyleyerek tanıttı önce. Sonrasında internetle ilgili, kurulumla ilgili bir sorun olup olmadığını sordu.İnternet hızımın söylenenden düşük olduğunu ilettim, 81 mbps iken en fazla 50 mbit aldığımı söyledim. İnternet altyapımı kontrol ederek gerekli güçlendirmeleri yapacağını, yaptığını söyledi.Sonra da faturanın 39,90 lık kısmının internet aboneliğini, digiturk aboneliğini kapsadığını, istersem faydalanabileceğimi söyledi. Kabul ettim, sonra çok mantıklı gelmeyince araştırdım, dolandırıcılık yöntemiymiş, bilginiz olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 7 Eylül 2021; 13:37:43 >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapılan bu aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. Sizde bu dolandırıcılık girişimlerini polise ve savcılıklara ihbar edebilirsiniz. Sadecewww.turk.net ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılan bilgileri dikkate almanızı rica ediyoruz. Sizinle iletişime geçtiğimiz resmi numaralar için de turk.net/destek adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • Ben de bugün 0850 520 09 47 nolu telefondan arandım. D Smart aboneliği internet hizmetinizin içinde diyerek D Smart a yönlendirdiler. D Smart.arayınca reddettim Allah tan.

    Sorun şu ki bizim bilgilerimizin bu adamlarda ne işi var? Kişisel bilgilerimizi neden 3.şahişlarla paylaşıyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emregullu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizim adımızı kullanarak arama yapıyorlar. Bu tarz aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. Bize yardımcı olmak adına sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.