Şimdi Ara

Türknet'in yanıltıcı reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir sitede dolaşırken karşıma çıkan reklama bakın, Gigafiber bölgesindeymişim, halbuki yaşadığım yerde gigafiber falan yok. Peh!!! Yahu bir firma neden kullanıcıları yanıltmaya çalışır? Son 3 senede çok değiştin Türknet...


    Türknet'in yanıltıcı reklamı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunun Türknetle alakası yok aslında hangi internet sağlayıcıyı kullandığınızla ilgisi var. Misal ben Millenicom kullanıyorum ve beni Ankarada olmama rağmen İzmir üzerinden internete çıkarmış(her kullanıcıya ayrı ayrı IP vermeyip gruplandırdığından) ve çıkardığı ilde/bölgede Gigafiber varsa bölge bazlı reklam olarak bunu görmen normal.

  • Ben de İstanbul dayım ama cgnat tan dolayı il il geziyorum mesela dün Trabzon daydım bugün Artvin deyim haliyle bana Trabzon yöresel market reklamı da çıkıyor, Artvin Yusufeli barajı elektrik üretmeye başladı reklamı da çıkıyor.


    Üstteki arkadaşın dediği gibi, konunun Türknet ile vs alakası yok. Cgnat ile de ilgisi yok esasen bu senin trafiğinin yönü ile ilgili.

  • Merhaba, bu konuyla ilgili şikayetinizi ilgili ekiplere ileteceğim. Kendi bölgenizde GigaFiber hizmet olup olmadığını en doğru şekilde sorgu sayfamızdan öğrenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.