Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
77
Favori
217.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır gerçek uçak o, ayarlarda live traffic açıksa gerçekte olan uçuşları gösteriyor. denk gelirse gökyüzünde görebilirsiniz. thy1636 bu
    flightaware
    TK1636 (THY1636) Turkish Airlines Flight Tracking and History - FlightAware
    https://tr.flightaware.com/live/flight/THY1636

• Benim için biraz hayal kırıklığı oldu her şey birebir uydu görüntüsü olacak sanmıştım ben ama rastgele benzer binalar var. Sürüşe de tam alışamadım, normalde bf1 de sağlam pilotumdur aslında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o resimdeki gerçek mi oyuncu mu bilmiyorum ama örneğin airbus a320 mcdu ekranında flight number kısmından yazınca kule o adla çağırıyor. dün kjfk'da gezerken onlarca apaçi vardı aynı anda pistten kalkan, inen, ters uçan. callsignları da delta123 vs gibi şeylerdi
  • kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt
    Bf1le bunun ne ilgisi var

• kardeşimin gtx980 ekran kartı'lı bilgisayarını 1080p'de işlemci dar boğazına takılıyor, i5 2500k patladı resmen.
  • az önce kendime ait büyük bir salaklık keşfettim. daha önce de yazmıştım konuya, rtx 2070 max-q ekran kartı ve i7 9750h işlemcili laptopta bütün ayarlar ultrada fakat düşük çözünürlükte (1366x768) 20-30 fps alıyordum ve daha fazla almam gerektiğini düşünüyordum. fakat ekran kartım 2070 serisinin max-q versiyonu olduğu için belki bu yüzden alamıyorum diye düşündüm. fakat ayarlarda render scaling gözüme çarptı ve ben bunu salak gibi %200'e almışım ve super sampling yapmışım direk %100'e çektim ve şu an 1080p çözünürlükte bütün ayarlar ultrada en kalabalık şehirlerde bile 35-40 fps arası alıyorum. bu salaklıkla fazla yaşamam.
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt
    https://events.flighttracker.tech/

Buraya girin; sağ üstten Join'e basın ve MSFS Client'ı indirin. Nota dikkat, programı açtıktan sonra Settings'e gidip "Slow Mode"u mutlaka seçin sonra yeniden başlatın.

Ardından:

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Bunu yaptıktan sonrahttps://events.flighttracker.tech/ adresinde sol üstten "Follow an aircraft" listesinden kendinizi bulup haritada takip edebilirsiniz. İster tabletten açın ister telefondan ya da ikinci monitörden.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    darboğazlık bir şey yok, oyun hiçbir sistemde düzgün calısmıyor

i9-10920x + 3733 mhz ram + 2080ti newyork boeing performansı;

bu haliyle oyunu yeni nesil konsollar bile sabit 30 fps açamaz. ağır iyileştirmelerin gelmesi şart
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhabalar;

Rudder kullanmak için g29umun pedallarını bağladım.Ancak tuş gibi hareket ediyor.Trim ayarsız.Kontrol sekmesinde bununla ilgili bir ayar bulamadım.Rudder pedal kullanıp ayar yapabilen var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

bu haliyle oyunu yeni nesil konsollar bile sabit 30 fps açamaz. ağır iyileştirmelerin gelmesi şart
    benim bilgisayarım i7 4930k 4.5 ghz ve 1080ti var, 4k'da gpu'yu %100'de kullanabiliyorum. işlemci %30,%50 arası gidip geliyor.

Kardeşimde i5 2500k 4.6 ghz ve gtx980 var, 1080p'de işlemci sürekli %100 ama gpu %50-%60'da sluttering inanılmaz oynanmıyor oyun..

ondaki de bende ki de oyun orjinal lisanslı son sürüm windows 10 vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 25 Ağustos 2020; 1:21:21 >

• hayır çok iyi yapmışsınız. ben 2kda res scale 200de ultra da 15 25 fğs arası oynadım tm kötü 30üstü on numara fakat 144 üzeri akıyor denedim xd
    nyse, o res scale 200de olsun gidip kokpite yakınlaştırın ne kadar kaliteli olduğunu göreceksiniz. 140 fln yapmanızı öneririm kalite kaliteeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BBlackman kullanıcısına yanıt
    net hızı kaç ve ayarlar? pc specs? merak ettim asıl net hızını

• Arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Normal w a s d ile oynamak istiyorum sadece gezmek için.

Bütün sürüş ayarları easy yaptım.Ama uçağı bile kaldıramıyorum increase throttle gibi bişey yazıyor.İnglizcem de iyi değil en basitinden ne yapabilirim
  • Gamermn kullanıcısına yanıt
    Cessna 152 gibi uçurması kolay bir uçak al. Ctrl + Num Del ile park frenini boşa al. F3’e basılı tutup tam gaz ver. Numpadde yön tuşları yerine gelen 2 4 6 8 ile uçağı yönet. 2 uçağın burnunu kaldırır, 8 indirir. 4 ve 6 ile sola sağa dönersin. Uçak yeterince havalanınca F5 ile flapları kapat, F2 ile motor gücünü düşür biraz bu kadar. Sağa sola dönerken uçak 30 dereceden fazla yatmasın başlangıçta. Sonra zamanla alışırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 25 Ağustos 2020; 2:58:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyulanemeth

Cessna 152 gibi uçurması kolay bir uçak al. Ctrl + Num Del ile park frenini boşa al. F3’e basılı tutup tam gaz ver. Numpadde yön tuşları yerine gelen 2 4 6 8 ile uçağı yönet. 2 uçağın burnunu kaldırır, 8 indirir. 4 ve 6 ile sola sağa dönersin. Uçak yeterince havalanınca F5 ile flapları kapat, F2 ile motor gücünü düşür biraz bu kadar. Sağa sola dönerken uçak 30 dereceden fazla yatmasın başlangıçta. Sonra zamanla alışırsın.
    Saolun hocam anlatımınız çok açıklayıcı ve basit olmuş deniyecem bakalım.
  • O kadar uçuyoruz ama boşa gidiyor diye düşünen arkadaşları FSEconomy dünyasına davet ediyorum. 2 yıldır üyeyim ve totalde 419 uçuş yapıp 694 saat geçirmişim. Kısaca anlatmak gerekirse sanal pilot hesabı oluşturup yolcu ve yük taşıyarak para kazanablirsiniz. Ufak bir client sayesinde aldığınız uçağı, yükü ve yakıtı oyunla eşleştiriyor. Varış yerine inip park frenini çektiğiniz anda görevi tamamlıyor.
    https://www.fseconomy.net/cb-login

Rehber
    sites.google.com
    Getting Started - FSEconomy Operations Guide
    https://sites.google.com/site/fseoperationsguide/getting-started

• serkan737 S kullanıcısına yanıt
    Axis olarak seçmeniz lazım. Soldan assigned yazan filtreyi all a getirip çıkan seçeneklerden rudder axisi seçin

• Teşekkür ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

hocam bu hangi programın arayüzü, bilgiler oldukça detaylıymış.

• C152'de v/s 100-200 versem bile uçak sonuna kadar nose up trim verip stall oluyor bu da bug mu acaba? Garmin otopilotunda pek tecrübeli değilim gerçi pek bir zorluğu yok ama yanlış mı yapıyorum acaba dedim.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.