Bildirim
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tanıdığım bir kardeşim çok basit de olsa bir video serisi hazırlamış. Yani oyunu edinen ve zorlanan arkadaşlar var ise bir göz atsın derim. En azından uçağı indirme kaldırma yolcu alma vs gibi konularda az çok yardımcı olabileceğini düşüyorum. İyi seyirler. youtube
Microsoft Flight Simulator 2020 - Rehber - Guidehttps://www.youtube.com/playlist?list=PLUl9dIoTpGmNP8-vZcWfwnv26tkQw_Jvb&fbclid=IwAR1NhN6gRzx1OwI83xxwMLM5YOL7fyTIHZr5TDSeEpGbOS7moFLVsBbxhec
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 25 Ağustos 2020; 11:2:59 >
-
Arkadaşlar ne yaparsanız yapın oyun maalesef böyle çalışıyor FSX'den edindiğim deneyimlere göre düzeleceğinide düşünmüyorum RTX 2080ti dahi 30 larda takılıyor özellikle iniş ve kalkışlarda ciddi düşüşler oluyor tavsiyem sizin için en uygun ayarı test ederek bulun daha sonra nvidia kontrol panelden fps i 30'a kitleyip oynayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 25 Ağustos 2020; 11:43:46 > -
Ücretli uçaklar geldiğinde alacağımız fpsleri çok merak ediyorum. Stock a320 bile düşük fpsler veriyor. PMDG bir çıksın bakalım o zaman göreceğiz...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O olay bir arkadaşımın da başına geldi. Bug bence. Zaten simülatörün trim ile ilgili tuhaf tepkileri var. DA40 ile çok az basılı tuttuğum halde çok büyük trim tepkisi veriyor. Gerçekçiliği baltalıyor maalesef.
Ben de dün üye oldum buraya. Gameworld den üyelik bilgilerimin gelmesini bekliyorum fakat 13-14 saat oldu gelmedi. Genelde geç mi geliyor böyle bilginiz var mı?
-
diğer işlemcide de 20 fpsye sabitlemeyi deneyin
@marqin
capframex
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 25 Ağustos 2020; 15:39:55 > -
Küçük uçakların THY gibi liveries i var mı acaba?
Ben xplane 11de kucucuk ucaga bile (kucuk cessna modellerine) THY liveries kuruyordum -
xboxa hotas bağlanabiliyomu acaba bende saitek x52 var onu xboxa ordanda tv ye bağlasam süper olur.quote:
Orijinalden alıntı: Wol4onak
Bu oyunu düzgün oynamak için xbox farz oldu! En pahalı son teknoloji sistemin yoksa en oluru xbox. Düşük fps ile oynalımaz bu oyun. Yeni nesil konsol alacaktım zaten şimdi xboxta karar kıldım . Yeni pcye o kadar para vereceğine dev ekran tvde bu oyunu oynamak uçağı uçurmaya en yakın deneyim olacaktır. -
Arkadaşlar kendimizce event'lar ayarlayıp uçsak nasıl olur acaba. Atıyorum İstanbul - Van seferi gibi seferler yapabiliriz birlikte. Güzel olmaz mı sizce de?
Bana onay gelmesi 17 saat sürmüş. Malum şu ara çok üyelik talebi gelmiş. Uzaması normaldir. -
Az önce bitirdiğim bir uçuşta oslo'ya inmek üzereyken birinin piste dalmasiyla kule go around verdi ve o andan sonra yasananlardan, havada dönüp, yeni uçuş plani cizip tekrar inis yapmamdan sonra bunun oyun değil, simulator olduğunu anladım. Müthiş bir andı.
Son yaklasmada teker koyacakken birden uçağın burnunu kaldirip tam gaz verdim ve uçağın sallana sallana, bağıra bağıra yükselmesi bu simulatore aşık etti beni.
Arkadaşlar bu oyun gibi simulatörleri öğrenmek için ne yapmalıyız. İngilizcem iyi olmadığı için yabancı kaynaklardan anlamıyorum 1-2 rehber çekene de baktım doğru düzgün bilgi vermeden keyfine göre uçuruyorlar rehber yaptım ayağına bir önerisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun ayarlarını High-End'den Ultra'ya çekince performans artıyor. Hayatımda böyle garip bi şey görmedim. -
Bilmiyorum ama ben şuradan yükledim,quote:
Orijinalden alıntı: bilgennyk
Ben xplane 11de kucucuk ucaga bile (kucuk cessna modellerine) THY liveries kuruyordum
http://www.mediafire.com/file/xst0szzl9z3o7za/liveriesmegapack.zip/file
Bayaa bi livery var, oyunun dosyasındaki community dosyasının içine atıyosun hepsini okadar..
-
tr.ivao.aero
IVAO Turkey Division - International Virtual Aviation Organisationhttps://tr.ivao.aero/docs -
-
Evet böyle. Geceleri de ayrı bir rezil kapkaranlık oluyor terminal. Ne kapılarda numara yazıyor ne yerde kapı numaraları yazıyor. İndikten sonra kapıyı bulmadım daha :D
4-5 uçak için var galiba ben de yeni sayılırım bu oyunda.quote:
Orijinalden alıntı: bilgennyk
Ben xplane 11de kucucuk ucaga bile (kucuk cessna modellerine) THY liveries kuruyordum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X