Bildirim
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
RTX 2060 ile 60 fps, ultra ayarın bi altı seçili.
Bekleme ekranından sonra başlangıçta ani fps düşüşü oluyor, bir kaç optimizasyon güncelleme sonrası düzelecektir. -
Uçakla uçarken haritada şehirlerin yada ilçelerin isimlerini görebileceğimiz ayar varmıdır? -
oyunu tekrar indirmeye başladım arkada gpu kullanmasını nasıl keseceğim bunun ? %30 kadar kullanıyor -
-
Vfr map'i açmak için V'ye bastığımda iki motorum birden öldü. Ne alaka ya, V tuşu başka bir komuta da atanmış değil
Ondan önce de otopilotu açmak istediğimde uçak kafa üstü yere çakılmaya başladı. Çok fazla bug var şuanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Options > Assistance > Navigation Aids > City Markersquote:
Orijinalden alıntı: DriveMaN
Uçakla uçarken haritada şehirlerin yada ilçelerin isimlerini görebileceğimiz ayar varmıdır? -
hocam yanlışlıkla alt + v yapmış olabilirmisiniz yakıt valflerini açıp kapatıyor çünkü motorlar ondan ölmüş olabilirquote:
Orijinalden alıntı: isbara alp
Vfr map'i açmak için V'ye bastığımda iki motorum birden öldü. Ne alaka ya, V tuşu başka bir komuta da atanmış değil
Ondan önce de otopilotu açmak istediğimde uçak kafa üstü yere çakılmaya başladı. Çok fazla bug var şuanda -
-
Grafik ayarlarının görüntü kalitesine katkısı ve performansa etkisi üzerine güzel bir rehber. Resmi forum üzerinde fakat ne yazık ki login olmadan konu açılmıyor.
https://forums.flightsimulator.com/auth/xbox_live -
aşırı bug var simulasyonda. otopilot kafasına göre takılıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ReflexAction
hocam yanlışlıkla alt + v yapmış olabilirmisiniz yakıt valflerini açıp kapatıyor çünkü motorlar ondan ölmüş olabilir
Alıntıları Göster -
Live traffic açıksa gerçek uçuşları gösteriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet umarım düzeltilirquote:
Orijinalden alıntı: LastStand
aşırı bug var simulasyonda. otopilot kafasına göre takılıyor.
Alıntıları Göster -
-
hayır ben yapmamıştım, alt tuşu takılı kalmış. kontrol menüsüne girdiğimde gördüm, klavyede neye basarsam basayım alt tuşuyla birlikte basılıyordu, kapatıp tekrar açınca düzeldi. saçma bug'lar var inşallah kısa sürede düzeltilir sorunlar -
peki o uçuş numarasını biz nerden yazabiliyoruz hocam? Yani ben uçuş yaptığımda insanlar beni orda hangi isimle görüyor nasıl ayarlıyoruz acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
gerçek, adam callsign ını istediği gibi yazabiliyor. bunlar online oyuncular
Alıntıları Göster -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X