Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
77
Favori
217.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

• haritada istediğiniz bir bölgeyi önceden indirmekle ilgili bir video. böyle yaptığınız zaman internet bağlantınız çok yavaş olsa hatta hiç olmasa bile sanırım o bölge yine de kaliteli bir şekilde karşınıza geliyor

• denoboicreamer kullanıcısına yanıt
    RTX 2060 ile 60 fps, ultra ayarın bi altı seçili.

Bekleme ekranından sonra başlangıçta ani fps düşüşü oluyor, bir kaç optimizasyon güncelleme sonrası düzelecektir.
  • Uçakla uçarken haritada şehirlerin yada ilçelerin isimlerini görebileceğimiz ayar varmıdır?
  • oyunu tekrar indirmeye başladım arkada gpu kullanmasını nasıl keseceğim bunun ? %30 kadar kullanıyor
  • dediğimde haklıymışım...

• Vfr map'i açmak için V'ye bastığımda iki motorum birden öldü. Ne alaka ya, V tuşu başka bir komuta da atanmış değil

Ondan önce de otopilotu açmak istediğimde uçak kafa üstü yere çakılmaya başladı. Çok fazla bug var şuanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriveMaN

Uçakla uçarken haritada şehirlerin yada ilçelerin isimlerini görebileceğimiz ayar varmıdır?
    Options > Assistance > Navigation Aids > City Markers
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Vfr map'i açmak için V'ye bastığımda iki motorum birden öldü. Ne alaka ya, V tuşu başka bir komuta da atanmış değil

Ondan önce de otopilotu açmak istediğimde uçak kafa üstü yere çakılmaya başladı. Çok fazla bug var şuanda
    hocam yanlışlıkla alt + v yapmış olabilirmisiniz yakıt valflerini açıp kapatıyor çünkü motorlar ondan ölmüş olabilir
  • arkadaşlar haritada böyle uçan uçaklar var gerçek oyuncular mı bunlar ?

• Grafik ayarlarının görüntü kalitesine katkısı ve performansa etkisi üzerine güzel bir rehber. Resmi forum üzerinde fakat ne yazık ki login olmadan konu açılmıyor.

https://forums.flightsimulator.com/auth/xbox_live
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

hocam yanlışlıkla alt + v yapmış olabilirmisiniz yakıt valflerini açıp kapatıyor çünkü motorlar ondan ölmüş olabilir

Alıntıları Göster
    aşırı bug var simulasyonda. otopilot kafasına göre takılıyor.
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Live traffic açıksa gerçek uçuşları gösteriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

aşırı bug var simulasyonda. otopilot kafasına göre takılıyor.

Alıntıları Göster
    Evet umarım düzeltilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

arkadaşlar haritada böyle uçan uçaklar var gerçek oyuncular mı bunlar ?

gerçek, adam callsign ını istediği gibi yazabiliyor. bunlar online oyuncular

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    hayır ben yapmamıştım, alt tuşu takılı kalmış. kontrol menüsüne girdiğimde gördüm, klavyede neye basarsam basayım alt tuşuyla birlikte basılıyordu, kapatıp tekrar açınca düzeldi. saçma bug'lar var inşallah kısa sürede düzeltilir sorunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

gerçek, adam callsign ını istediği gibi yazabiliyor. bunlar online oyuncular

Alıntıları Göster
    peki o uçuş numarasını biz nerden yazabiliyoruz hocam? Yani ben uçuş yaptığımda insanlar beni orda hangi isimle görüyor nasıl ayarlıyoruz acaba ?
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Online oyuncu değil hocam onlar gerçek trafik.
    Havaalanının üstüne tıkladığınız zaman iniş ve kalkışları görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Clk -- 24 Ağustos 2020; 23:10:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.