|
|

1 Mobil
|
|
Abi dalga mı geçiyorsunuz siz? 6 TL 6 TL.... Al dene 1 ay beğenirsen alırsın beğenmezsen almazsın. Cidden 6 TL vermemek için bu kadar tartışmayı anlamıyorum. Bir de "Herkes sizin kadar zengin değil" diyorsunuz. 6 TL ye marketten ne alabilirsin lütfen söyle. 1 Ekmek bile 3 tl olmuş 1 aylık üyelik için 6 TL savunması yapıyorsunuz cidden pes. Tamam siz çalmaya devam edin ne diyeyim.Kapansın bu konu da burada 6 TL ya 6 TL şaka gibi. Şu konuda belki en düşük bilgisayara sahip olan benim ama ben bile belki düzgün oynayamayacak olmama rağmen torrent bekleme yerine bi 6 TL verip deniyorum bu ay. Cidden utanın ya
Edit: Profilini inceledim de. Cidden GTX 1080 almaya para bulup 6 TL veremeyecek kadar fakir edebiyatı yapmak ayrı bir yüzsüzlük. |
|
bu konuda katiliyorum, hadi gamepass olmasa deneme bahanesi ile korsan cekenlere bir nebze laf etmem (ki boyle deyip alanlarin orani cok dusuk ama neyse) ama 6 liralik bir abonelik icin "ben sizin kadar zengin degilim" ibaresi cok komik olmus. 4-5 bin lira bilgisayara ver 6 liraya gelince fakir edebiyati
|
|
Bu uçuş simülatörleri havacılığa ilgisi olmayana hiç hitap etmez aslında. Bu kadar ses getirip casual oyuncuların da dikkatini çekmesinin nedeni next gen grafikler oldu. Casual oyuncuların çoğu yarım saat uçup iyi güzel ama sıkıldım diyip kapatacak bir daha açmamak üzere. Zaten klavye mouse ile takılacaksan indirdiğin veriye değmez. Bu simülatörün de kitlesi var yani bizim gibi havacılığa ilgi duyanlar ve hali hazırda başka simülatörlerde uçanlar gibi.
|
|
Ekşide de millet birbirine girdi oyun mu değil mi diye. Steamden indirip evde klavyeyle oynadığım her şey oyundur kardeşim neyin tatavası bu. Millet kendini pilot zannediyor ciddi ciddi.
|
|
İlk ay 6 lira sonraki aylar 15 liranın nesini ucuza getireceksin daha hocam? Bunu başkası görse klasik dh ölücüleri diye yayar internete vallahi.
![]() |
|
Gamepass'te oyun 5.9 TL ilk ay. Alıp denersin bu kadar basit. 6 TL için de korsan indirmezsin ya. 6 TL ye günde 1 öğün bile doyamayacak hale geldik ama yıllarca emek verilip para harcanan bir oyuna çok görülüyor. Cidden garip. Her şeye hak ettiğinden fazla para vermeye alıştı halkımız 10 bin birimlik arabaları 150-200 bin TL ye almaya gelince laf yok ama iş oyun ve filmlere gelince korsanı hak görüyoruz. Cidden garip
|
|
Korsan tercih ediyorlar sonra oyun niye türkçe çıkmıyor ya diye ağlıyorlar. Yapılan emek hırsızlığını marifetmiş gibi anlatmayın burda. Hırsızsan kaybol, sağda solda gurur duyarak anlatma.
|
Microsoft Flight Simulator 2020
Microsoft Flight Simulator 2020, Microsoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir uçuş simülatörüdür. Oyun, 18 Ağustos 2020'de Windows 10 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülmüştür.
Microsoft Flight Simulator 2020, serinin bir önceki oyunu Microsoft Flight Simulator X'ten sonraki ilk büyük sürümüdür. Oyun, Microsoft'un Azure Bulut Platformu üzerinde çalıştırılan yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojilerinden yararlanarak Dünya'nın gerçek zamanlı uydu görüntülerini kullanmaktadır. Bu, oyunculara Dünya'nın her yerini gerçekçi bir şekilde uçma olanağı sunar.
Microsoft Flight Simulator 2020, hafif uçaklardan yolcu uçaklarına kadar çok çeşitli uçaklar içerir. Oyun ayrıca dünyanın dört bir yanından 37.000'den fazla havaalanını ve 1,5 milyardan fazla binayı içerir.
Oyun, oyuncuların kendi uçuş planlarını oluşturmalarına ve dünyanın her yerindeki noktalar arasında uçmalarına olanak tanıyan bir dünya haritası özelliğine sahiptir. Ayrıca, oyuncuların birbirleriyle etkileşime geçebileceği ve birlikte uçabileceği çok oyunculu bir mod da içerir.
Microsoft Flight Simulator 2020, gerçekçi grafikleri, kapsamlı uçuş dinamikleri ve geniş açık dünyası ile övgüyle karşılandı. Oyun, 2020'de en çok satan PC oyunlarından biri oldu ve çok sayıda ödül aldı.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 10 Haziran 2019; 1:12:29 > |
|
|
|
|
|
|