Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
77
Favori
217.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Havaalanında taksi yaparken bi çizgi çıkıyodu fsx de yolu gösteriyodu nerden dönülceğini falan bundada varmı nerden açılıyo varsa çünkü havaalanlarının bazılarında nereye gideceğimizi gösteren işaretler yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Assist ayarlarında olması lazım o seçeneğin.

• Google, Earth Pro'daki uçak simülatörünü cilalayıp oyunlaştırırsa ilginç bir alternatif olabilir

• Full ayarlarda 30-40 fps arası gidip geliyorum fakat kalite düşürünce fps daha da berbatlaşıyor bir türlü çözemedim.
  • oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Taxi ribbon var asist menüsünde. Ama tuşa basıp açıp kapama yok galiba. Bu da çok kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Taxi ribbon var asist menüsünde. Ama tuşa basıp açıp kapama yok galiba. Bu da çok kötü.
    Pistte göstergeler olsa yine kullanmam da bazı uçtuğum pistlerde gösterge yok kenarlarda nereye gideceğimi sapıtıyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan297 -- 25 Ağustos 2020; 20:2:4 >
  • Arkadaşlar TBM 930 için livery arıyorum lakin bulamıyorum. Diğer uçaklar şu an beni ilgilendirmiyor. TBM 930'u beş günde çözdüm, her şeyini öğrendim ve bir süre daha kendisi ile uçacağım. O yüzden TBM 930 için livery nasıl edinebilirim, bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosruka

Assist ayarlarında olması lazım o seçeneğin.
    Buldum hocam hallettim saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Full ayarlarda 30-40 fps arası gidip geliyorum fakat kalite düşürünce fps daha da berbatlaşıyor bir türlü çözemedim.
    işlemci ile ram ilgili bir durum gibi görünüyor.
  • Arkadaşlar bazi ekrqn goruntulerinde 737 goruyom. Millet nereden yuklemis acaba?

• bu oyunu DX12 ve Ray Tracing destekli yapıp çağ açmak varken, neden dx11 tabanlı yapıp millete ana bacı sövdürmeyi ve milletin hafızasındaki kötü ve becereksiz imajını sürdürmeyi tercih etti bu microsoft anlamadım.
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Oyunu yapmaya başladıklarında DX12 yeni çıkmıştı, ray tracing diye bir şey de yoktu.

Bu arada oyun ray tracing'vari bir çözüm kullanıyormuş ışık ve yansımalar için; bence zaten ışık ve yansımalar konusunda oyun fazlasıyla başarılı ve ray tracing'e ihtiyaç duyduğunu pek sanmıyorum ama belki ileride eklerler
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Her şey ray tracing değil, bunu yazılımla çok güzel çözen yapımlar halihazırda mevcut. Zaten ray tracingin kendisi de yazılım olduğu için aynı mantığa gelmiş oluyor.
  • oyunda rotayı oluşturup fly diyorum yükleme ekranı nerdeyse dolacakken birden oyun kapanıyor 2 3 gündür bu sorunla uğraşıyorum çözemedim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alicetin695

oyunda rotayı oluşturup fly diyorum yükleme ekranı nerdeyse dolacakken birden oyun kapanıyor 2 3 gündür bu sorunla uğraşıyorum çözemedim gitti
    sistemde overclock falan varsa kapatın ya da azaltın hocam. benchmark programı gibi oyun, benim ramlerdeki 6 aydır stabil olan o/c yüzünden aynı şekilde beni de masaüstüne atıyordu. meğer stabil değilmiş sistem. o/c'u düşürdüm o günden beri problem yok.
  • Redditte google mapsten aldıkları uydu görüntüsünü sime aktaranlar var. Google 3d maps bingden çok daha kaliteli olduğu için elle yapılmış şehirler gibi gözüküyor aktarılan yerler. Eğer teliften dolayı engellemeler ve sıkıntılar olmazsa freeware güzel işler çıkabilir her şehir için.

• Bence şehir yapılarından ziyade sokakta yürüyen insanlar için de bir mod gelmeli, özellikle şehir merkezleri için. Gerçekçiliği artırır.
  • Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Ufak bi ss bombardımanı atiim şuraya :) Türkiyeden manzaralar..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Bence şehir yapılarından ziyade sokakta yürüyen insanlar için de bir mod gelmeli, özellikle şehir merkezleri için. Gerçekçiliği artırır.
    Hocam bunun uçuş simi olduğunu hatırlatırım. 35 bin feet ifr uçuşları geçtim 5 bin fitte vfr uçarken bile nasıl insanları görmeyi planlıyorsunuz? Eklenmesi gereksiz yere fps kaybı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Hocam bunun uçuş simi olduğunu hatırlatırım. 35 bin feet ifr uçuşları geçtim 5 bin fitte vfr uçarken bile nasıl insanları görmeyi planlıyorsunuz? Eklenmesi gereksiz yere fps kaybı olur.

Alıntıları Göster
    Orası öyle tabii, belki belli bir irtifanın altında tetiklenebilir. Sonuçta bir mod olur

Ama 1-2 sene içinde sağlam eklentiler, uçaklar ve güncellemeler gelecektir.

Yarın da ilk yama geliyormuş.

"The team is currently working hard to provide a patch update to address issues that have been recently reported. Expect a release date for the patch in our August 27th update."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 26 Ağustos 2020; 11:51:18 >

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.