Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.513
Cevap
25
Favori
123.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Beğendim

Alıntıları Göster
    Eren koca devi öldürebilecek mi acaba

Orijinalden alıntı: victor nicolas

Dün ilk 2 bölümü izledim arkasından dayanamadım mangada güncele geldim

Alıntıları Göster
    Süpermiş arkadaşlar izlemeye başladım. Yanlız ben yandım bir yandan Op bir yandan bu her hafta ölürüm artık yenisi gelsin diye...

Orijinalden alıntı: victor nicolas

Dün ilk 2 bölümü izledim arkasından dayanamadım mangada güncele geldim

Alıntıları Göster
    Yeni bölümler hangi gün çıkıyor?

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

Pazar

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

Pazar

Alıntıları Göster

bütün tüyler dikelmişken bir yandanda gülerek izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakiphan -- 3 Mayıs 2013; 18:25:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

bütün tüyler dikelmişken bir yandanda gülerek izledim

Alıntıları Göster
    5

Heyecan dolu bir bölümdü. Eren'in kolu bacağı kopunca dedim aha gitti, acaba Armin'i mi başrole koyacaklar.
    Devlerin gelmesi bölüm açısından çabuk gerçekleşti, tahmin etmiştim bu kadar kolay olmayacağını, bu tarz bi vurgun yiyeceklerini.

• Spoiler içerir
    Yahu bu insanlar çok güçsüz ancak gerçekçi bir anlatim olmuş hollwoda kadar yolu var bu evrenin bi eli bi kolu koptu dev yedi azami bas kare ter boyle kolay ölmesi kotu ve beklenmedik ti belki robot olarak geri gwlicek baba si robot yapicak çocuğun geri kalan parçalar ile

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

Spoiler içerir
    Yahu bu insanlar çok güçsüz ancak gerçekçi bir anlatim olmuş hollwoda kadar yolu var bu evrenin bi eli bi kolu koptu dev yedi azami bas kare ter boyle kolay ölmesi kotu ve beklenmedik ti belki robot olarak geri gwlicek baba si robot yapicak çocuğun geri kalan parçalar ile

Herkes Eren'den kahramanlıklar bekliyordu böyle bitmesi herkesi şaşırttı. Tahminimce Armin Eren'i kurtaracak sonra Eren'in babası gelecek ve oğluna robot kol yapacak daha sonra yarı robot yarı insan olan Eren devlerle bu sayede rahat kapışabilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

Spoiler içerir
    Oha la noldu öyle?

Orijinalden alıntı: Faulen

Oha la noldu öyle?

Alıntıları Göster
    güzel bölümdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzuman -- 5 Mayıs 2013; 14:31:35 >

Orijinalden alıntı: Uzuman

güzel bölümdü

Alıntıları Göster

Ne oldu öyle ya Eren'in eli ayağı gitti

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Ne oldu öyle ya Eren'in eli ayağı gitti

Alıntıları Göster
    05

Kanım dondu

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Bu mesaj silindi.

Oha ya resmen ereni yuttu. Ayrıca bu devler çok güçlüler hiç beklemiyordum.

Uyuyan höyük krallarından prensesler kaçırdım. Trebon kasabasını yakıp kül ettim. Felurian’la bir gece geçirdim ve hem canıma hem de aklıma mukayyet olabildim. Çoğu insanın kabul edildiğinden daha küçük bir yaşta Üniversite’den atıldım. Başkalarının gündüz gözüyle ağızlarına almaktan bile korktukları yollardan ay ışığı altında geçtim. Tanrılarla konuştum, kadınlar sevdim ve ozanları ağlatan şarkılar yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Bilmiyorum, pek sevemedim. 100 Yıldır o bölgede bulunan devler 7-8 metre civarılar ki 100 yıl boyunca çok fazla ilerleme katedilebilirdi, ve o duruma göre silahlar, taktikler geliştirilebilir, savaşılabilirdi. O kadar süreden sonra bile hiçbir şey yapamamaları saçma duruyor. Ayrıca sevdiği birisi ölür, intikama yemin eder senaryosu artık sıkmaya başladı. Fazla sıradan, ve basit.

Devler güzel düşünülmüş, ama hatalar var dediğim gibi. Yeraltı şehirleri yapmak 50 metrelik duvar örmekten daha kullanışlıydı ve çeşitli detaylar eklenebilirdi ki bu seriyi daha güzel kılardı. Son sahnede de "bakın bakın annesini nasıl yiyo" dercesine gözümüze sokmuşlar Slow motionlar müzikler falan. Vahşet falan yok ortada.

Ayrıca ruh yok. Bölümün sonunda askerin hissettiği korkuyu anlayamadık bile. Yaşatamıyor o ruhu. Veya çocuğun içindeki azim, onu hissettiremiyor. Durduk yere azim ve hırs doluyor çocuk.

Not: Sadece benim görüşüm bunlar.

seriye ısınamayan bir tek ben değilmişim.100 yıl meselesi olmasa daha iyi olurdu.Geçen bunca zamanda insanlar bir tek duvar örüp silahsal anlamda hiçbir gelişme gösterememesi saçma.Titanlarda ki sıfır zekayıda hesaba katarsak 100 yıl boyunca bir gelişim göstermeleri lazımdı seriye burdan bakınca sağlam bir temele oturmuyo.Ayrıca gereken güç teknik veya bilimsel gelişme 100 yıldır gelmediyse Eren'in max delikanlı olacağı time skipte gelmez.İnsanlarda bir süper güç,simya,büyü kulanımıda görmedik .Aradaki farkı kapatmak Eren' e kalıyo içinden bi güç uyanacağı kesinde artık dev mi olur titan mı olur görücez

Alıntıları Göster
    5. bölüm ne epik, ne harika ne muhteşem bölümdü öyle. Hem hikayenin bilgi yönünden hem de yaşanan aksiyon, gerilim yönünden 10 üzerinden 10 numara bir bölümdü. Bu seri kesinlikle devam etmeli!

• quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

5. bölüm ne epik, ne harika ne muhteşem bölümdü öyle. Hem hikayenin bilgi yönünden hem de yaşanan aksiyon, gerilim yönünden 10 üzerinden 10 numara bir bölümdü. Bu seri kesinlikle devam etmeli!

Alıntıları Göster
    Eren'in içinden nasıl bir güç açığa çıkacak merakla bekliyorum

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

Eren'in içinden nasıl bir güç açığa çıkacak merakla bekliyorum

Alıntıları Göster
    Herkes Erenden bahsetmiş ki ,zaten doğal olarak ben de acayip şaşırdım.Noluyor lan dedim kendi kendime

Ama atlanan bir yer var.Titanlar durduk yere nasıl zekaları gelişti, ve o büyük dev birden bire nasıl belirip yok oluyor.Oralarda beynim durdu.Yalnız devlerin zekalarının gelişmesi kötü oldu fena hacımat edecekler bizimkileri

• quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

Herkes Erenden bahsetmiş ki ,zaten doğal olarak ben de acayip şaşırdım.Noluyor lan dedim kendi kendime

Ama atlanan bir yer var.Titanlar durduk yere nasıl zekaları gelişti, ve o büyük dev birden bire nasıl belirip yok oluyor.Oralarda beynim durdu.Yalnız devlerin zekalarının gelişmesi kötü oldu fena hacımat edecekler bizimkileri

Ortada gelişen zekaya dair birşey yok bu verilen ilk titan insan savaşı devler normalde de böyleydi zaten bilindiği gibi birinci bölümde açılış şarkısından önce atlı askerler tek bir deve karşı saldırıyordu daha sonra askerler tekrar göründüğünde hepsi tarumar olmuş adamın anasına sadece kolu getirilmişti ve yine aynı bölümde devler girdiğinde bir savaş değil yemek sofrası görmüştük herhangi bir karşı koyma yoktu :) yani devler aynı dev bir değişim yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

Ortada gelişen zekaya dair birşey yok bu verilen ilk titan insan savaşı devler normalde de böyleydi zaten bilindiği gibi birinci bölümde açılış şarkısından önce atlı askerler tek bir deve karşı saldırıyordu daha sonra askerler tekrar göründüğünde hepsi tarumar olmuş adamın anasına sadece kolu getirilmişti ve yine aynı bölümde devler girdiğinde bir savaş değil yemek sofrası görmüştük herhangi bir karşı koyma yoktu :) yani devler aynı dev bir değişim yok bence

Alıntıları Göster
    Çok iyi ve hızlı ilerliyor. Ben hikayeyle 10 bölüm uyuturlar diyordum, 5. bölümde neler oldu öyle.

100 bölümü devirmiş bir anime olsa, yeni başlasam süper olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: master_monster

Çok iyi ve hızlı ilerliyor. Ben hikayeyle 10 bölüm uyuturlar diyordum, 5. bölümde neler oldu öyle.

100 bölümü devirmiş bir anime olsa, yeni başlasam süper olurdu

Alıntıları Göster
    Mangasına başlamayı düşünüyorum, gerçi mangada açıklanmış sanırım ama zırhlı dev ile duvarı yıkan büyük devin olayını hakikaten çok merak ettim. Çok ilginç birşeyler çıkacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Mangasına başlamayı düşünüyorum, gerçi mangada açıklanmış sanırım ama zırhlı dev ile duvarı yıkan büyük devin olayını hakikaten çok merak ettim. Çok ilginç birşeyler çıkacağını düşünüyorum.

Alıntıları Göster

Süper bir bölümdü herkes erenden kahramanlık bekliyordu.Devler ereni dalga geçer gibi harcadı.Bence böyleside iyi oldu,çünkü o kadar anlatılan devleri eren aldığı 3 yıllık eğitimle paramparça etseydi saçma olurdu.Böyle güzel oldu birinin devi öldürüp ereni içinden çıkaracağını düşünüyorum,bu kralın yanında olan adam olabilir hani kralla satranç oynayan bayağı güçlü bir amcaya benziyordu.Erene robot kol ve bacak yapılabilir diye tahmin ediyorum çünkü başka çare yok animenin devamı için ama bence hoş olmaz ortaçağ silahlarına sahip insanların robot kol ve bacak yapması saçma olur umarım mangaka benden daha iyi birşey düşünmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMDPhenom -- 6 Mayıs 2013; 11:56:20 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.