Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
26
Favori
118.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Iki üç hafta daha erenin akıbetini öğrenemeyiz artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler vermemek için kendimi zor tutuyorum merak edersen pm den mesaj atabilirim :D

  • Erenin ölmeyeceği aşikar, devlere olan nefretini vs. açıklamak için onca bölüm harcadıktan sonra hadi bu öldü başkasını ana karakter yapalım demez mangaka. Devin içinden çıkarılıp robot kol bacak yapılması da pek olası gelmiyor. Bence kurtulmasının 2. bölümde gösterdikleri anahtarla bir ilgisi olacak. Bir de çok bir şey bilmeden tahmin yürütmek ne kadar doğru bilemem ama devlerin cinsel organları olmadığından bahsedildi, ve sanırım hepsi de erkek şeklinde. Ve aynı şekilde beslenme ihtiyacı da duymadıklarından bahsedildi, burdan anlayabileceğiz kadarıyla devler doğal canlılar değiller. O halde nasıl ortaya çıktılar?

    Normal bir tür, doğal bir canlı olmamalarını ve tek amaçlarının insan yemek olduğunu dikkate alırsak devler sanki ortaya çıkmış değil de "ortaya çıkarılmış" gibi gözüküyor. Ne amaçla bunu bilmek pek mümkün değil ama nasıl olduğu konusunda tahmin yürütmek istiyorum. Bir ihtimal olarak Eren'in babasıyla bir ilgisi olduğunu düşünüyorum durumun. Biraz klasik bir senaryo ama animelerde bazı klişeler sıklıkla kullanılıyor. Hem zaten adamın bir bilim adamı olduğunu biliyoruz, ev yıkılmadan önce bodrumda Eren'e göstermek istediği bir şey olduğunu biliyoruz. Ve tabi anahtar. Acaba anahtarın işlevi ne? Ve devler neden buhar çıkartıyorlar? Buhar motoru? Robotlar? Ama o zaman rejenerasyon yeteneği nasıl açıklanabilir? Kafası kopan bir robot onu rejenere edemez, bunun için canlı olması gerekir. Ama yine de özellikle zırhlı devin mekanik hareketleri ve kapıyı deldikten sonra sanki motoru soğutmak istermişçesine ağzından buhar üflemesi ilginç noktalar. Hem bu şekilde boyunlarının kesilmesinin onları öldürmesi de bir şekilde açıklanabilir. Hani başa giden kablolar gibi bir mantıkla belki. Ama yine de organik olmaları ihtimalini daha çok destekliyorum.
    ler
    Ya da belki de küçük devler normal, ilk çıkan devlerdir. Zırhlı ve ışınlanan büyük dev, insanların devlere karşı üretmeye çalıştığı deneylerdir. Hem bu neden 100 yıl sonra ortaya çıkmalarını da açıklar.

    Peki bir soru daha. Kaleler nasıl inşa edildi? İnsanların yapmadığı ortada. O zaman kim yaptı? Devler mi? Yoksa başka birileri mi? Ve o anahtar nereyi açıyor? Belki de devin içinden anahtarın sayesinde kurtulacak ama nasıl?


    Belki de saçmaladım biraz. Ama belki okuyan başkasının aklına bazı cevaplar veya başka sorular gelir diye aklıma gelen her şeyi yazdım. Mangayı okuyanlar bir şey yazmazlarsa sevinirim.



    Aklıma bir şey daha geldi. Eğer duvarı titanlar inşa ettilerse insanlar bir dönem titanları kontrol etmiş olabilirler mi? Dost olmuş olmaları mümkün gözükmüyor çünkü devler ittifak kurabilecek zekadan yoksunlar ama belki kontrol etmişlerdir? Hatta eğer öyleyse belki Eren de anahtarı kullanarak onu yiyen titanı kontrol eder?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakai -- 6 Mayıs 2013; 20:41:21 >




  • yok hocam sakın verme heyecanı kaçar çok merak ediyorum ama verme
  • Olum bu devler ne biçim şeyler ya çok hantallar ama çok atikler anlamadım bu işi.

    5.bölümüde şimdi izledim anime izlemeyi sevmiyorum 25dk resmen işkence. Anlamadığım nokta bu anime erenin üzerine kurulu ama


    herifin eli meli koptu yenildi ölmedimi şimdi bu yani anlamadım
  • gg'nin çıkardığı sunumlarda animeyi izlerken KM Player olsun SPlayer olsun, görüntü de lekeler oluşuyor, renk gidiyor. Başka sunumlarda ya da videolarda olmuyor sadece gg'nin çıkardığı bu animede oluyor. Sizde de böyle bir sorun var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Espâda

    gg'nin çıkardığı sunumlarda animeyi izlerken KM Player olsun SPlayer olsun, görüntü de lekeler oluşuyor, renk gidiyor. Başka sunumlarda ya da videolarda olmuyor sadece gg'nin çıkardığı bu animede oluyor. Sizde de böyle bir sorun var mı acaba?

    bende de var
  • gördüğüm en kötü dev çizimi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Espâda

    gg'nin çıkardığı sunumlarda animeyi izlerken KM Player olsun SPlayer olsun, görüntü de lekeler oluşuyor, renk gidiyor. Başka sunumlarda ya da videolarda olmuyor sadece gg'nin çıkardığı bu animede oluyor. Sizde de böyle bir sorun var mı acaba?

    Evet. Commie'nin çıkardığı versiyonları da KM çalıştırmıyor bende mecburen BS ile açıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

    quote:

    Orijinalden alıntı: csufeardir

    Bilmiyorum, pek sevemedim. 100 Yıldır o bölgede bulunan devler 7-8 metre civarılar ki 100 yıl boyunca çok fazla ilerleme katedilebilirdi, ve o duruma göre silahlar, taktikler geliştirilebilir, savaşılabilirdi. O kadar süreden sonra bile hiçbir şey yapamamaları saçma duruyor. Ayrıca sevdiği birisi ölür, intikama yemin eder senaryosu artık sıkmaya başladı. Fazla sıradan, ve basit.

    Devler güzel düşünülmüş, ama hatalar var dediğim gibi. Yeraltı şehirleri yapmak 50 metrelik duvar örmekten daha kullanışlıydı ve çeşitli detaylar eklenebilirdi ki bu seriyi daha güzel kılardı. Son sahnede de "bakın bakın annesini nasıl yiyo" dercesine gözümüze sokmuşlar Slow motionlar müzikler falan. Vahşet falan yok ortada.

    Ayrıca ruh yok. Bölümün sonunda askerin hissettiği korkuyu anlayamadık bile. Yaşatamıyor o ruhu. Veya çocuğun içindeki azim, onu hissettiremiyor. Durduk yere azim ve hırs doluyor çocuk.

    Not: Sadece benim görüşüm bunlar.

    seriye ısınamayan bir tek ben değilmişim.100 yıl meselesi olmasa daha iyi olurdu.Geçen bunca zamanda insanlar bir tek duvar örüp silahsal anlamda hiçbir gelişme gösterememesi saçma.
    Titanlarda ki sıfır zekayıda hesaba katarsak 100 yıl boyunca bir gelişim göstermeleri lazımdı seriye burdan bakınca sağlam bir temele oturmuyo.

    Ayrıca gereken güç teknik veya bilimsel gelişme 100 yıldır gelmediyse Eren'in max delikanlı olacağı time skipte gelmez.İnsanlarda bir süper güç,simya,büyü kulanımıda görmedik .Aradaki farkı kapatmak Eren' e kalıyo içinden bi güç uyanacağı kesinde artık dev mi olur titan mı olur görücez
    Mangayı okuyun o zaman, sağlam temele oturuyor mu oturmuyor mu görün

    Sabredin az




  • İlk defa bir animeyi bu kadar merakla bekliyorum
  • Son 3 bölümü üst üste izledim de, konusu hiç basit değilmiş gibi geliyor bana. Altından kesinlikle "oha, bu kadar da olmaz" diyeceğimiz şeyler çıkacak diye düşünüyorum. Pek manga okuyan biri olmadığından sezon finaline doğru ana konudan sapıp batırmadıkları sürece animeyi bekleyeceğim. Ama

    Eren'i devin yemesi? Eğer öldüyse ilk defa bir başrolün bu kadar öldüğünü görmüş olacağım. Armin'in ölmesini beklerken Eren'in yenmesini izlerken ağzım açık kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 11 Mayıs 2013; 12:54:40 >

  • Arkadaşlar ben mangasını okumadım bu sadece bir tahmin.

    1. Bence devler insanları yiyerek çoğalıyorlar.
    2. Devler gayet zeki hatta yıllarca insanlara saldırmayıp bir anda saldırmaları akıllara insan tarlalarını akıllara getiriyor. Devler saldırıyor biryere insanlar tükenmek üzereyken saldırıyı bırakıp gidiyorlar ve insanların tekrar üremesini bekliyorlar. Ve bunun gibi birçok kale şehirler var insanların yaşadğı. Tabi insanlar dışarı çıkamadıkları için bilmiyor bunu.
    Bence olay ervine babasının verdiği anahtar da gizli orada ne olduğu görülünce belli olacak herşey.
  • -6.Bölüm-


    Güzel bölümdü mikasanın nasıl bu kadar soğukkanlı olduğunu anladık sonunda. Eren reyiz İlk bölümden itibaren soundtracklerin kalitesi hiç düşmedi bir an önce çıksada indirmeye başlasam
  • Animasyonlar ve çizimler çok iyi , umarım bu çizgilerini kaybetmezler ve bu şekilde devam edebilirlerSE ilk 10 anime içine girebileceklerini düşünüyorum...
  • Anime genel anlamda fena gitmiyor bence.Senaryo da bazı diğer animelere benzerlikler olsa da bazı şeyleri değiştirmeye başladılar.

  • Vay eren aslanım benim iyi yaptın. Acaba erene ne olucak merakla bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye


    Arkadaşlar ben mangasını okumadım bu sadece bir tahmin.

    1. Bence devler insanları yiyerek çoğalıyorlar.
    2. Devler gayet zeki hatta yıllarca insanlara saldırmayıp bir anda saldırmaları akıllara insan tarlalarını akıllara getiriyor. Devler saldırıyor biryere insanlar tükenmek üzereyken saldırıyı bırakıp gidiyorlar ve insanların tekrar üremesini bekliyorlar. Ve bunun gibi birçok kale şehirler var insanların yaşadğı. Tabi insanlar dışarı çıkamadıkları için bilmiyor bunu.
    Bence olay ervine babasının verdiği anahtar da gizli orada ne olduğu görülünce belli olacak herşey.


    Okumadığın zaten belli oluyor

    Şaka bir yana ilk sorunun cevabını birkaç bölüm içinde alırsın ama diğerleri daha mangada bile olmayan şeyler bu sezon olaylar o kadar ilerleyemez.




  • Eren'in akıbetini bir an önce gösterseler artık.Adamı zorla mangaya başlatacaklar


    Ayrıca Ereni gördükçe aklıma sürekli yager kokteyli gelmesi de ayrı bi saçma oluyor


    Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)

  • Bence Armin'miydi neydi o sarı saçlı çocuğu yememelerinin nedeni vücudunda olan salyalardı. Devin ağzına girince vücuduna salyalar yapıştı hatta connienin yapış yapışsın demesi buna bir işaret. İnsanlar bunu kullanacaklar "bence".
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.