O

Yarbay
10 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme
Toplam: 471 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar kaç kere söyledik daha önce.

Kısa ve öz. Direk son cümle ya da sondan önceki cümleden başlayın ki, bu CSB ya da zebani yazan arkadaşlar hayatlarınızdan boşu boşuna 5-10 dakika çalmasın
Emlak Konut GYO Genel Müdürü konu ile ilgili maçıklama yapmış.

2. sırada teklif veren Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin teklifinin geçerlilik kazandığına dair.

Ne desek boş. Yine alavere dalavere ile Galatasaray'a zarar veriliyor

http://www.haberturk.com/galatasaray-in-riva-arazinin-ihalesinin-kazanani-yilmaz-insaat-taahhut-ve-ticaret-as-oldu-1630950-spor
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere elimizdeki win 7, 8, 8.1 orjinal ise ve keyi elimizde varsa Windows 10 omur boyu bizim oluyor.

Bende de korsan win 7 - 64 bit pro vardı. Netten uygun fiyata win 7 - 64 bit pro OEM key aldım. Pc ye format attım ve Oem key ile Microsoft İstanbul'u telefonla arayarak elimdeki Windows 7 pro yu lisanslı hale getirdim

Şimdi Windows 10 a yukseltirsem elimdeki oem key ile Windows 10 orjinal olarak tamamen benim olur mu?
videoyu izlemişsinizdir beyler. kıza kezban, para düşkünü falan diyorlar ama ben katılmıyorum. lan hem kızın yanına gidiyorsun kızı taciz ediyorsun sonra ferrariyi gösteriyorsun kız yavşadı oluyor. kıza bilmediği bir dilde 2-3 cümle söyleyince ne olacaktı kız donunu mu indirecekti hemen orada.

edit: bahsi geçen video
Monster'ın bu 2 ekran kartı olan modellerinden birini alacağım,

Fakat fiyat farkı olarak 880m ile 870m arasında 1000 TL lik bir fiyat farkı var, iki ekran kartının tüm incelemelerine baktım, genel anlamda denenen oyunların ultra ayarlarında 880m , 870 m den ortalama %15-20 arası daha performanslı. Performans farkları da oyunların Ultra ayarlarında çıkıyor. 870m denenen tüm oyunların ultra ayarlarında 30fps üstü performans veriyor. Tek istisna Crysis 3 (Ultrada 26-27 fps civarı)

Benim derdim grafik şovundan öte, fps değerleri. Gözlerim hep fps mevzusunda oyun oynarken.

Sorum şu: %15-20 arası performans farkı için 1000 TL vermeye gerek var mı? Bir de 870m alırsam tahminen ne kadar süre sıkıntı yaşamadan götürür oyunlarda
Bu ara kasa için evde yer kalmadığından 3500 TL lik bir notebook alacağım.
Ekran kartı kafamı bayağı karıştırdı. Alacağım note book ekran kartı da şu bilgiyi yazmışlar

3 Gbyte GDDR5 nvidia Geforce GTX870M 192 bit dx11

diyor. Ne diyorsunuz? Bu ekran kartının performansı nasıldır? Tahminen piyasa oyunlarında ne kadar sure götürür? Çok çözünürlük meraklısı değilim oyunları gerekirse 720p de de çalıştırırım ama yeter ki oyunlarda frame düşmesi olmasın, kasılmasın yani
US hesap kullanıyorum. 1 hafta önceye kadar US hesaptan tüm arcade oyunları ve bölge kısıtlaması olmayan oyunları alabiliyordum.

1 haftadır hata vermeye başlayınca chat olarak ms ile görüştüm. Paypal hesabım Türkiye idi ve maalesef korktuğum başıma geldi. Paypal hesabı ile Amerika'daki fatura adresinin aynı olması gerekiyormuş artık. (Amerikan PSN'den Türk kredi kartıyla oyun alamama mevzusu) Yazık oldu, herşeyi uygun fiyata US hesabından alabiliyordum.
Burada fener maçından önce fark 10 puanken totosunun resmini koymayan bir arkadaş vardı. O zaman fark 10 puan dediğimizde kıvırmış, sezon sonu 10 puan farkla biterse totomun resmini koyacağım demişti. Eh 10 puan farkla bitti bu sezon. Nerede o toto? Yoksa tutamayacağı sözü veren bir arkadaş mı yine?
Evet birçok versiyonu yapıldı ama sizin favoriniz hangisi benim favorilerim bunlar

Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.242
İkinci El Bölümü Mesajları: 238
Konularının görüntülenme sayısı: 12.892 (Bu ay: 518)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 843 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.