Şimdi Ara

Sevgisi azalmış taktik verin beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa042 -- 8 Mayıs 2017; 11:4:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etrafında kafasını karıştıran bir erkek olabilir.

• Dostum ona güzel bir sürpriz yap. Bak sana nasıl dönüyor. Yaş kaç ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldatılmadan ya da o ayrılmadan sen ayrıl,sonra gelip burada ağlamaman için tavsiye sana. Bu durumun çözümü yok,kim ne diyorsa boş konuşuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    18

• mustafa042 kullanıcısına yanıt
    Ben senin yerinde olsam kafa yorup hiç unutamayacağı bir şeyi yapardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçan kovalanır taktiği yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu ne
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte bro o nasıl uygulanacak ya ben kaçayım derken o ayrılalım mevzusu getirirse tekrar

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Dövme yaptırmak var ama o hem pahalı hem de hadi giderse onun izi orda kalacak

• Ben denedim zamanında. 1 hafta konuşmayalım dedim 2 gün dayanamadı hizaya geldi. Sen de 1 hafta hiç konuşmayalım ara vererim de. Kesin çözüme ulaşırsın. Ya ayrılır ya da eskiye döner. İkisi de senin için hayırlı zamanın heba olmaz.

Edit: ama bir sene sonra kız ayrıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefonunu seven bilge -- 5 Mayıs 2017; 22:4:28 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra_091 -- 5 Mayıs 2017; 23:40:25 >
  • Başka birini bulmuş olabilir, kesin birşey diyemem ama büyük ihtimal öyledir, bence direk sorun kafanı karıştıran biri mi var diye

• Yapıcagın tek bisey var herseyi akışına bırak sen yine sevgini ona göster eger hala senin dedigin durum devaö ederse yol verirsin ona o saaten sonra yapıcagın tek sey onu umutup baska bi kızla yoluna devam etmek olucak daha gençsin herşeyi zamana bıral

• O laftan sonra uzatacak bisey yok. Benim midem o lafi kaldirmaz. Ayrilman en iyisi . Haa nasil ayril ? Direk cekip git bi daha ne yaz ne bulus. Heryerden banla engelle. Neye ugradigini sasirsin. Unutmaz onu.

• Sende ilgilenme bi süre bak noluyor nasıl yumuşuyor.İşim var de arkadaşlarla buluşucam de whatsapta çevrim içi ol birilirei ile yazış ama ona mesaj atma falan bunları yapıyorsun.Elbetteki kaçan kovalanır sevgim azaldı dediyse zaten gol geliyorum demiş kusura bakma 3 e tek yakalanmış durumdasın golü yememek için biraz yırtınman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 5 Mayıs 2017; 22:43:42 >
  • Telefonunu seven bilge T kullanıcısına yanıt
    Edit ağzıma etti demeseydin onu iyiydi

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gelen sevmez.

Hiçbir seven de gitmez.

Benim bu başlık altındaki yorumum olumsuz olacak. Yanlış anlama ben senin moralini bozmak için yazmıyorum. Ben yaşadıklarımdan edindiğim tecrübe ve senin durumunla karşılaştırarak hareket edip bunları yazıyorum.

Sana ne kadar karşıma çıkabilecek en iyi erkeksin dese dahi inanma. Gidecek kardeşim. Onun içine bir kere o düşünce düştümü? Düştü o yüzden fazla yıpratmadan kendini vazgeç derim. Ne kadar uzun sürerse senin için bu süreç atlatması da bir o kadar güç olacak. Gelelim en iyi erkek lafına. Evet karşısına senden daha iyisi çıkmayabilir,çıkabilirde çünkü ilişkide neler yaşandı bilmiyoruz. Ama o hep farklı birşey arayacak. O laf ağızdan çıktı mı sevgim azaldı yani uzatmalara oynamanın,oyun oynamanın hiç bir anlamı yok. Çok mu güzel kız? Unut gitsin ondan çok daha güzelleri dışarıda binlerce var.

Ezdirme bak kendini. Ben ezdirdim,onurumu,gururumu her seferinde sevgimin altında bıraktım o olmazsa olmaz dedim. Hayır öyle bir oluyor ki görsen keşke. Tabi öyle büyük hayaller kurma ama güzel bir hayatım var diyebilirim. Bir anda arkadaşlarım oldu. Kız bir tanesiyle samimiyiz hatta. Ama sadece arkadaşız fazlası da olmaz. Birlikteyken güzel vakit geçiriyoruz. Yiyoruz,içiyoruz,bol bol konuşuyoruz,yeri geliyor eskileri açıp konuşuyoruz.

Yaşın daha çok genç bu yaşta birine bağlanmanın hiç bir anlamı yok. Yazık etme kendine. Bende 18 yaşında bunu yaşadım. Hiç gerek yokmuş bağlanmaya ama tecrübe edindim diyorum.

• Dua et dedim tekrar düzelsin bana sevgin

Pühhhhh rezil. Hiç erkeklik gururu yok mu sende?
  • ne ilginç adamlar var yav kızdan böyle bi laf duysam anında ayrılırım. sevmiyor işte seni etraf da daha yakışıklı erkekler var demiş ne zorluyorsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.