Şimdi Ara

Sevgisi azalmış taktik verin beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız ayrılma sinyali verdiği an sen bunun tersine bir çaba harcarsan kaybedersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Etrafında kafasını karıştıran bir erkek olabilir.

hangisinin 20 tane yedeği yokki,bende oyleydı ekmek sırası gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

Kız ayrılma sinyali verdiği an sen bunun tersine bir çaba harcarsan kaybedersin.

o iş bıtmıs mıllet bosunamı 1 ayda nişan 2 ayda dugun yapıyor tapuya baglıyorlar
  • Yedeksin artik

• Dostum , onu sana bağlaya bilirim. Hayatını sil baştan yarata biliriim. Mesaj at dilersen konuşalım.

• Size noktalama işaretleri öğretmiyorlar mı?

• Kız arkadaşım bana " içimden gelmiyor seni seviyorum demek " dese kicina tekmeyi basarım. Türk kızlarının yüzde 70i su, geri kalanı naz ve kezbanliktan oluşuyor. Bırak kardeşim peşini ne hali varsa görsün. Sana kız mı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 6 Mayıs 2017; 9:32:6 >
  • 9 ay ne kardesim bitmedigine dua et

• Şimdi ayrılmasanız birkaç ay sonra muhakkak ayrılırsınız. Bi kız o lafı ediyorsa kesinlikle uzaklaşmıştır. Biz kızlar soğuduysak ama değer veriyorsak karşımızdaki ayrılmak istemiyorsa bir müddet daha devam ederiz. Ama elbet bir patlama zamanı olur..
    Ama umarım ayrılmazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kız için "kıçına tekmeyi basarım" demek nedir ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: kavinx

Bir kız için "kıçına tekmeyi basarım" demek nedir ya?

Kusura bakma ama bu kezbanlarin ortaya çıkışı senin ve bu arkadaş gibi bu lafları gururuna yediren insanlar sayesinde oluyor. Yok eskisi gibi sevmiyormuş da yok bilmem neymiş de. Birak naparsa yapsın. Zaten pişman olursa geri döner.

• Sevgisi azalmış taktik verin beyler

• Dövme yaptır, bırakıp gidemez. Tam kalbinin üzerine adını yazdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kızım kardeşim.Fikrine saygı duyuyorum fakat ben öyle görmüyorum. Sanki her ırktan kadın ve erkekleri tanıyormuşsunuz gibi konuşmayın derim. Başka erkekler de Türk erkekleri kadar baskıcı ve kısıtlayıcı değil. O sizin baskılarınıza katlanıyorsa siz de kezbanlık dediğiniz nazlarına katlanın bir zahmet. Öyle şeyler duyuyorum ki "kıçına tekmeyi başarım" "boynuna ip bağlar sokağa atarım" vs vs. Bahsettiğiniz şey bir cisim değil. Hayvana dahi edilmeyecek lafları bir kadın için kullanmayın lütfen.
    Ve bir kadın soğudu mu söyler, erkekler gibi gidip aldatmaz/aldatamaz. Ya da bir anda bırakamaz. Kaç erkek gördün soğudum zaman verelim birbirimize diyen? Göremezsin, çünkü ya bir yerde başkasıyla yeniden hevesleniyordur ya da çoktan "kıçına tekmeyi basmıştır." :)

• Çok komik insanlar var ya gördükçe üzülüyorum ve bu kadar dusmedigim için kendimle gurur duyuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavinx

Ben kızım kardeşim.Fikrine saygı duyuyorum fakat ben öyle görmüyorum. Sanki her ırktan kadın ve erkekleri tanıyormuşsunuz gibi konuşmayın derim. Başka erkekler de Türk erkekleri kadar baskıcı ve kısıtlayıcı değil. O sizin baskılarınıza katlanıyorsa siz de kezbanlık dediğiniz nazlarına katlanın bir zahmet. Öyle şeyler duyuyorum ki "kıçına tekmeyi başarım" "boynuna ip bağlar sokağa atarım" vs vs. Bahsettiğiniz şey bir cisim değil. Hayvana dahi edilmeyecek lafları bir kadın için kullanmayın lütfen.
    Ve bir kadın soğudu mu söyler, erkekler gibi gidip aldatmaz/aldatamaz. Ya da bir anda bırakamaz. Kaç erkek gördün soğudum zaman verelim birbirimize diyen? Göremezsin, çünkü ya bir yerde başkasıyla yeniden hevesleniyordur ya da çoktan "kıçına tekmeyi basmıştır." :)

Farketmez ha kız ha erkek. Bahsettiğim kavramın arkasındayım. Kız arkadaşım farklı bir ülke vatandaşı yani yabancı. Emin ol bu baskı dediğin şey onlara sahiplenme duygusu olarak geliyor ve o kadar çok hoşlarına gidiyor ki anlatamam. Aynı zamanda kicina tekmeyi basarım dediğimde ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorsun. Ben öyle kızlar gördüm ki , ayrıldıktan 2 gün sonra başkasıyla ilişkisi başlar. Tecrübe ve yaş olarak senden daha üstünümdür. Bu yüzden hazır cinsiyetlerimiz de farklı iken, senin kendi hemcinsinin ayıbını korurken bu konunun devam etmesi oldukça güç. Soğudum zaman verelimden sonra eğer bir erkek o kadınla beraber kalıyorsa o onun sorunudur. Bu demektir ki ipler artık kizin elinde . Istediği gibi at koşturabilir.

• 25 yaşımdayım. Bir kaç kez ciddi ilişkim oldu bu zamana dek. Lise zamanı terkedilirken, daha küçüğüz 20li yaşlarda elbet düzgün düşünen bir sevgilim olur dedim. 20li yaşlarda terkedilirken neyse 25 gibi elbet oturakli artık evliliğe giden bi ilişkim olur dedim. Şimdi ise 30lu yaşlar için aynı şeyi soylemeyecegim. Çünkü kızlar ya da kadınlar ilişki konusunda gerçekten berbatlar. Nerede apaçi, kro, dengesiz herif var onları severler. Ama gerçekten değer veren, ilgilenen erkeklerden her daim hoşlanmaz, üstüne üstün değer veren adam gibi adam ararlar. Yani demem o ki, özellikle şu çağda kadın gibi kadın bulmak artık çok zor.

• Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    +1 yada sen kızı salmışsındır he zaten sevgilim diyip ilgisiz bıraktıysanda olur

• İşin kolay. Yapacağın şey çok önemsememek ne olursa olsun. Umursamaz da davranma ama biterse de hiç üzülme. Yapacak bir şey yok. Zaten ona değer vermeni sağlayan şey onun seni sevmesiydi. O istemezse zaten hiçbir anlamı kalmaz üzülmen yersiz olur.

Şu an işler iyi gibi görünüyor,sev tabii ki mutlu ol, ama doğru sevmen önemli. Emin ol öyle yaptığın zaman kız da seni bırakmaz, bunu ben şahsen tecrübe ettim.

• Ona bekledigi uzunlukta hediyeni vermeni istiyor artik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.