Yarbay
15 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 2308 (Bu ay: 89)
Gönderileri

4 yıl yazılım okuyacanda asgari ücretli amele yapacaklar. al sana formül

7 ayda udemy i yalayıp yutuyorsun 5 ayda self projelerden bi github yapıyorsun. linkedin de tüm işlere spam başvuru. 4 yıl sonunda 3 yıl tecrübeli yazılımcısın. odtü mezunun 3 katı maaşın var artık.

not: lise 2 terk matematik 0 kanada yazılımcı yaş 28 6bin dolar maaş. günde 3-4 saat kod yazma.

Okuyup ne yapacaksınız (SS'li)

Okuyup ne yapacaksınız (SS'li)

ek tercih yapacağım şimdi 28 yaşında ev arabalı yazılımcıyım kanadaya remote akşam saat 6 da başlıyor iş. lise mezunu kaldım. asosyal oldum iyice paranın gücünü de kullanıp öğlenleri üni okuyacağım.

Uygulamalı İngilizce

1. 1 erkeğe 3-4 kız düşüyor.
  2. İngilizcem c1 dersleri kolay veririm
  3. İş hayatımda ya da ingilizceyi c2 yapmam da bir işe yaramaz.

Bilgisayar programcılığı

1. 1 erkeğe 4 erkek düşüyor.
  2. dersleri kolay veremem. matematiğim sıfır.
  3. cv için işe yarar

ben yıllardır yalnızım ve karı kızlı bölüm daha ağır basıyor. acaba programcılık okuyup yine de farklı bölümlerden karı kız bulma şansım var mı?

25 yaşına kadar her şey o kadar kötüydü ki. lise terk olarak hiçbir hedefim amacım kalmamıştı. asgari ücrette istemiyordum karı kızda bakmayacaktı artık. neden baksınlar ki vasıfsız asgari ücretli erkeğe? intihar fikri aklımdan çıkmıyordu.

aradan 3 yıl geçti udemy falan derken kendi uygulamalarımı projelerimi yapıp bütün remote işlere spam başvuru yaptım. bugün kanada remote yazılımcı pozisyonundan çıkıyorum mutluyum çünkü hollanda remote 2 katı avro verecek

hiç beklemediğim anda hayatımı değiştiren yazılıma teşekkür ederim  

çok enteresan yani. 3-4 yıl tecrübeyle senior olup yurtdışından remote iş alarak 6-7k dolar maaşlar alabiliyorsunuz. günde max 2-3 saat kod yazıp evde yatıyorsunuz. boş zamanınızda kendi projelerinizi yapıp ek gelir yapıyorsunuz.

başka hangi iş bunları vadediyor? niye millet 10-20k ya girip odtü yazılım yerine hukuk falan okuyor açıklasın bana.

ps: udemy çıkışlı lise mezunu astronomik kanada doları maaşı kazanan bir yazılımcı.

böyle saçmalık olamaz. en kötü ünide bile programcılık okuyamıyorum neymiş 1m 900k ya girdiğim içinmiş. kardeşim bu bölüme adam alıyorsan teste yazılım soruları koyacaksın. en iyi mezununuz tr de 20-30bine kölelik yapıyor.

ben koskoca udemy çıkışlı kanadaya remote çalışan bir yazılımcı olarak bu bölüme giremiyorsam bu sınavda hata vardır. mezunlarınız let const u yeni öğrenmiş oluyor aklından bi date i yaşa döndürme fonksiyonu bile yazamaz yazsın şunu

Multimilyoner yazılımcının bilgisayar programcılığı okuyamaması

evet ek tercihle yerleşecekler 1 ay geç başlıyor. herkes kanka olmuşken ortada mal gibi kalır mıyız

kardeşim 150k yla 190k lık yere yerleşemedi. ben 1m900k yla 2m200k lık yere yerleşemedim ek tercihe kaldı umutlar

geçen yıl 207 puanla alan yer bile gelmemiş 233 yapmıştım be sıralamamda 100k fazlaydı

ais.osym.gov.tr
ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi - Sisteme Giriş
https://ais.osym.gov.tr/Sonuc/Listele

hiçbir yere yerleşememişim zaaa 2.yerleşme ne zaman

muhalif den ünal aysal manşet olarak vermiş haberi

https://www.muhalif.com.tr/haber/yks-2023-yerlestirme-sonuclari-bu-aksam-aciklanacak-160907

Hakkında
Hakkımda:
NEGATİVE COMMENT

Breaking Bad | Blue Mountain State | Camelot | The IT Crown | Dexter | FlashForward | Friends | Game of Thrones | Gossip Girl | Heroes | How I Met Your Mother | Knight Rider | Kyle XY
Lost | Married With Children | Merlin | My Name Is Earl | Nikita | Oz | Prison Break | Rome | Shameless | Sherlock | SmalVille | Spartacus Series | Supernatural |Terminator: The Sarah Connor Chronicles
The Bing Bang Theory | The Event | The Lost Room | The Walking Dead | Touch | The Confession | The Pacific | The Sopranos | Two and a Half Man | V

Youtube kanalım:https://www.youtube.com/channel/UC9hPrTF9XfFYC2NpKwwo6Hw/videos

Tip üzerine teorim:https://forum.donanimhaber.com/tipi-kafa-sekli-belirliyor-ss-li--132763929#132763929
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Real Sociedad
Beyaz Eşya
Fakir
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 25 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18.706
İkinci El Bölümü Mesajları: 93
Konularının görüntülenme sayısı: 424.946 (Bu ay: 8.617)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27.597 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.